Na ne szívás ez komoly?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na ne szívás ez komoly?
Szerinted?Na ne szívás ez komoly?
Itt érdekesebb, biztos lettek volna olyanok akik elhiszik...Miért nem a humor a teszed?
Lázadás tört ki az USA-ban: Texas lezárta a határokat és függetlenséggel fenyegeti WashingtontNem értem ezt a Texas dolgot.
Odáig még csak-csak megvan, hogy a demokratáknak jó a bevándorlás. Bár az is furcsa, hogy miért, hiszen az illegális bevándorlók mégis hogy szavazhatnak?
Azt is értem, hogy a szövetségiek hatásköre. Azt is értem, hogy a szövetségi kormányzat nem akar pénzt költeni rá.
De hogy miért gyengítik direkt a saját határvédelmüket, azt nem értem. Inkább örülniük kellene Texasnak, hogy pénzt költött erre.
Miért tesznek nekik direkt keresztbe?
⁉️⁉️IL RUSSO
⁉️⁉️American media write that Texas authorities are considering the possibility of secession from the United States in the context of the migration crisis. The possibility of exit is sanctioned by the State Constitution, because the federal authorities cannot and do not want to protect the...t.me
Az amerikai média azt írja, hogy a texasi hatóságok fontolgatják az Egyesült Államoktól való elszakadás lehetőségét a migrációs válsággal összefüggésben.
A kilépés lehetőségét az állam alkotmánya szentesíti, mert a szövetségi hatóságok nem tudják és nem is akarják megvédeni a régiót a migránsok "inváziójától".
Florida és számos más amerikai állam csatlakozhat egy politikai unióhoz Texasszal
⁉️⁉️
Papir türelmes.Pár évente előkerül.
Az unió nem ad lehetőséget kilépésre ha egyszer valaki belépett.
Történet vége.
Kb. mint az 5ös cikkely. Az is mindig előkerül, de azért most képzeljünk el egy atomháborút Litvánia miatt ...Pár évente előkerül.
Az unió nem ad lehetőséget kilépésre ha egyszer valaki belépett.
Történet vége.
Hiszen a birodalomban minden a legnagyobb rendben.Ahogy egy ismerősnek említettem, az osztrák média a francia meg belga parasztlázadásról nem tud. A magyar a németországi gyilkosságokról meg a texasi balhéról. A német pedig az Il-76 baleseti helyszíni felvételekről nem tud (főleg a hullákról).
A tényellenőrök már megállapították, hogy nem volt ilyen. A matracokat is csak képzeltük a képeken, nem is voltak ilyen képek.
Texasban bejelentették, hogy több ezer kamionosból álló oszlopot hoznak létre, hogy tiltakozzanak Biden bevándorlási politikája ellen.Oroszok Az Igazság Oldalán
Texasban bejelentették, hogy több ezer kamionosból álló oszlopot hoznak létre, hogy tiltakozzanak Biden bevándorlási politikája ellen. A "Reclaim Our Border" tüntetés január 29-én kezdődik és február 3-ig tart, a texasi Eagle Pass-ban, az arizonai Yuma-ban és a kaliforniai San Ysidro-ban -...t.me
A "Reclaim Our Border" tüntetés január 29-én kezdődik és február 3-ig tart, a texasi Eagle Pass-ban, az arizonai Yuma-ban és a kaliforniai San Ysidro-ban - mondta Keith Self republikánus kongresszusi képviselő.
" Elegünk van. Követeljük, hogy a Biden Adminisztráció érvényesítse a meglévő törvényeket és biztosítsa határunkat. Az emberek egyszerűen belefáradtak a szövetségi kormány túlzott nyomásába. És mi visszavágunk ” – jegyzi meg Self.
✅ 700 000 kamion részvételét jelentették be az ország minden részéből. Amerika a polgárháború küszöbén áll.