Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úristen ha ez igaz akkor az egész demokrata párt megérdemli, hogy lehúzza magát a WC-n Szánalmas egy kretén társaság
A dohányzás káros az egészségre."Az oroszok már a spájzban vannak" 5. rész: újabb lőszergyárban volt robbanás - ezúttal az USA-ban. A General Dynamics üzemében lőszereket és Javelin ill. Hellfire rakétákhoz gyártanak alkatrészeket gyártanak...
Blast at General Dynamics' munitions plant near East Camden injures 2 people | Arkansas Democrat Gazette
A spokesperson for General Dynamics confirmed that two people were injured and one person is missing after an explosion Wednesday morning at its Ordnance and Tactical Systems facility at the Highland Industrial Park, to the northeast of East Camden.www.arkansasonline.com
Az utóbbi 1 évben kicsit túl gyakoriak a hadianyag gyárakban a "balesetek" NATO-szerte...
Ezen az alapon sajnos ez akár megtörténhet a jövő júliusra üzembe álló várpalotai lőszergyárunkkal is, ha még tartani fog akkor a szomszédban a konfliktus... Én biztos nem mennék oda dolgozni amíg tart ez a háború."Az oroszok már a spájzban vannak" 5. rész: újabb lőszergyárban volt robbanás - ezúttal az USA-ban. A General Dynamics üzemében lőszereket és Javelin ill. Hellfire rakétákhoz gyártanak alkatrészeket gyártanak...
Blast at General Dynamics' munitions plant near East Camden injures 2 people | Arkansas Democrat Gazette
A spokesperson for General Dynamics confirmed that two people were injured and one person is missing after an explosion Wednesday morning at its Ordnance and Tactical Systems facility at the Highland Industrial Park, to the northeast of East Camden.www.arkansasonline.com
Az utóbbi 1 évben kicsit túl gyakoriak a hadianyag gyárakban a "balesetek" NATO-szerte...
Igen, ezt már én is felvetettem itt.Ezen az alapon sajnos ez akár megtörténhet a jövő júliusra üzembe álló várpalotai lőszergyárunkkal is, ha még tartani fog akkor a szomszédban a konfliktus... Én biztos nem mennék oda dolgozni amíg tart ez a háború.
Igen, ezt már én is felvetettem itt.
A ruszkikat tök nem fogja érdekelni a "békepárti szájkaraté". Ha mi nem is szállítunk direktbe az ukránoknak, viszont a mi NATO-ba történő szállításaink lehetővő teszik az ott működő gyáraknak, hogy Ukrajnát ellássák. Pl. a BW rendeléseit az RM Várpalotáról teljesítheti, hogy a Németországban készülő lőszerek meg mehessenek Ukrajnába. Ráadásul nálunk annyira nem is "fogják" a ruszki ügynököket ("követségi dolgozókat"), mint máshol - legalább is cikkezik erről a sajtó...
Nagyon komoly biztonsági rendszer kell Várpalotára - az biztos!
A cseheknél és a lengyeleknél lévő gyáraknak sincs sokkal nagyobb kapacitása és mégis voltak "balesetek"OFF
A várpalotai üzem tervezett kapacitása alapján az oroszoknak nincs félnivalója attól a gyártól.