Azért ha valaki elolvasta a rádió közleményét a kirúgásról, akkor tudja, hogy pont azért rúgták ki, mert belement, hogy egyeztesse a kérdéseket a Biden brigáddal. A közlemény szerint a rádió etikettjébe nem fér bele, hogy olyan riporter dolgozzon náluk, aki - akárkiről is legyen szó - előre egyeztetett, alákérdezős interjúban vegyen részt.Bident a csapata vezeti, emiatt már esnek a fejek a médiában
Bidena vodí jeho tým za ručičku, v médiích už kvůli tomu padají hlavy - iDNES.cz
Pensylvánská stanice WURD Radio propustila svou moderátorku, Andreu Lawfulovou-Sandersovou, protože v rozhovoru s americkým prezidentem Joe Bidenem použila předpřipravené otázky dodané šéfy jeho kampaně. Objevují se i další náznaky, že Bidenův tým se jej snaží vést za ruku. Portál Axios má k...www.idnes.cz
A pennsylvaniai WURD Radio állomás kirúgta műsorvezetőjét, Andrea Lawful-Sanderst, amiért a kampánymenedzserei által adott konzervkérdéseket használta fel Joe Biden amerikai elnökkel készített interjúban. Más jelek is utalnak arra, hogy Biden csapata próbálja kézen fogva vezetni. Az Axiosnak van egy útmutatója, amely pontosan felvázolja, hol van a színpad azon eseményeken, ahol Biden fel kíván szólalni.
Az állomás házigazdája négy kérdést tett fel Bidennek a múlt héten a választásokkal kapcsolatban. Lawful-Sanders elmondta a CNN-nek, hogy részesei voltak annak a nyolc kérdésnek, amelyet Biden csapata küldött neki az interjú előtt. „A kérdéseket jóváhagyásra küldték nekem. Jóváhagytam őket.
Biden kampányszóvivője, Lauren Hitt nem tagadta, hogy a csapat feltette a kérdéseket. Kijelentette, hogy a napra vonatkozó témákat tárgyalták. „Nem szabjuk feltételhez a tárgyalásokat e kérdések elfogadásához” – tette hozzá.
Most a szerencsetlen musorvezeto tehet arrol hogy a balf@sz meg retardalt is?
Ebben a sztoriban a rádió az egyetlen pozitív szereplő.