Látszik csak nem tetszik az X nek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mind kinai amerikaiak.Hahaha, matekból első Amerika???
HAHAHAHA, ebből egyből tudni, mekoora BS ez az egész lista.
Azért csak a tények kedvéért. Ha dédapja rabszolga kereskedő volt, akkor valószínűleg a dédanyja meg rapszolga akit (több mint valószínű) akarata ellenére megdugott a dédpapa. Nem valószínű, hogy a dédnagymami akár egy fontot (ginit) is élvezett volna abból a 11 millából. Kamala véleményem szerint egy totálisan alkalmatlan jelölt, egy zokni báb akit irányítani fognak, talán még jobban mint az öreg "Benson" elnököt, de speciel az életének ezen a részén turkálni zsákutca.NEM!❌❌❌IL RUSSO
NO!❌❌❌ Kamala Harris' family has historical ties to the slave trade...and my beautiful Emerald Isle ☘️ Kamala is generally perceived as a black woman. Even Biden recently noted: “I know what black labor is! This is my vice president! Her great-grandfather, Hamilton Brown, an Irishman who...t.me
Kamala Harris családját történelmi szálak fűzik a rabszolga-kereskedelemhez... és az én gyönyörű Smaragd-szigetem ☘️
Kamalát általában fekete nőnek tekintik. Még Biden is megjegyezte nemrég:
"Tudom, mi a fekete munka! Ez az én alelnököm!
Dédapja, Hamilton Brown, egy ír férfi, aki Jamaicába emigrált, szerencséjét rabszolgák kereskedelmével szerezte a helyi cukorültetvényeken. Nemcsak gazdag rabszolga-tulajdonos volt, hanem aktívan védte a rabszolgaság rendszerét, elítélve az abolicionistákat. A Brit Birodalom végül 1833-ban betiltotta a rabszolgaságot, és kártérítést fizetett az ültetvényeseknek és a rabszolga-kereskedőknek, hogy enyhítsék sérelmeiket. Hamilton Brown 11 millió fontnak megfelelő összeget kapott.
Biztosan hiba
Az a siker titka!Aha.
Olvasom, hogy Vigyori Clingonnét akarja alelnöknek.
Kamala fekete, mert felig indiai, felig jamaikai, de koze nincs az afroamerikaiakhoz, akik let magyarul is "feketéknek" hivunk.NEM!❌❌❌IL RUSSO
NO!❌❌❌ Kamala Harris' family has historical ties to the slave trade...and my beautiful Emerald Isle ☘️ Kamala is generally perceived as a black woman. Even Biden recently noted: “I know what black labor is! This is my vice president! Her great-grandfather, Hamilton Brown, an Irishman who...t.me
Kamala Harris családját történelmi szálak fűzik a rabszolga-kereskedelemhez... és az én gyönyörű Smaragd-szigetem ☘️
Dédapja, Hamilton Brown, egy ír férfi, aki Jamaicába emigrált, szerencséjét rabszolgák kereskedelmével szerezte a helyi cukorültetvényeken. Nemcsak gazdag rabszolga-tulajdonos volt, hanem aktívan védte a rabszolgaság rendszerét, elítélve az abolicionistákat. A Brit Birodalom végül 1833-ban betiltotta a rabszolgaságot, és kártérítést fizetett az ültetvényeseknek és a rabszolga-kereskedőknek, hogy enyhítsék sérelmeiket. Hamilton Brown 11 millió fontnak megfelelő összeget kapott.
Biztosan hiba
Tucker Carlson támogatja Noahide törvényeit, majd elmondja Ari Shaffirnak, hogy olvasta a Talmudot, és ez "nagyon érdekes".Intel Slava Z
Tucker Carlson endorses Noahide Laws, then tells Ari Shaffir he's been reading the Talmud, and it's "very interesting."t.me
Aztán meg fű alatt jól kitömi őket pénzzel meg fegyverrel. Függetlenűl a kéviselőház és a szenátus összetételétől, az aktuális évtizedtől, meg az elnök pártjától, mindig elsődleges szempont volt Izrael fegyverzése és pénzelése nekik. A többi csak mese.Viszont nyíltan elutasítja a cionistak támogatását, ne feledd. Az nagy ritkaság manapság Amerikában.
Te mirol beszelsz?Aztán meg fű alatt jól kitömi őket pénzzel meg fegyverrel. Függetlenűl a kéviselőház és a szenátus összetételétől, az aktuális évtizedtől, meg az elnök pártjától, mindig elsődleges szempont volt Izrael fegyverzése és pénzelése nekik. A többi csak mese.
Mivel nyáron rendezték,és pont akkor volt a gyapot szezon.A neggerek hol vannak?
Szóval te azt mondod, hogy a bűn öröklődik és te is hibás vagy a felmenőid által elkövetett bűnökért.NEM!❌❌❌IL RUSSO
Biztosan hiba
Ha kicsit is gondolkodnál, rengeteg példát találnál erre. Sőt államokkal, népcsoportokkal kapcsolatban is.Szóval te azt mondod, hogy a bűn öröklődik és te is hibás vagy a felmenőid által elkövetett bűnökért.
Milyen beteg dolog valakit azért kárhoztatni vagy megítélni mert 150 éve valamelyik felmenője olyan volt amilyen/ azt tett amit?