Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek a drogok annyira egyszerűek, hogy aki Kínából hozatja, az kémiából analfabéta. Amerikában rohadt nagy divat mindent idegen országokra bízni. Még egy fing is egy texasi buszon idegen hatalmak műve, mert igaz anglikán amerikai nem fingik büdöset, hanem juharszirup illatút és hangja sem kellemetlen, minimum egy 12 másodperces 3 szólamú kantáta a préri csillagairól.A designer katyvaszdrog java Kínából jön. Egy vegyész ismerős elmesélte, hogy kb. hogy megy ez, és elég egyszerű "legális" vegyületekkel előállni, amiket embertelen mennyiségben gyártanak is. Az állam minimum félrenéz, de inkább is támogatja ezt, mert príma stratégia, hogy az ostoba fehérek még fizetnek is a tömeges elhülyülésükért. Még az sem kizárt, hogy a fű legalizálásának hátterében is az áll, hogy ez a kisebbik rossz a kínai trutyikhoz képest.
Kerdes meg hogy akkor most mi lesz a Kanadaban tuszul ejtett Huawei goreval. Mert azert eleg szepen elfajultak a dolgok a ket fel kozt ott is.Azt szeretem ebben a csávóban, hogy olyan határozott!
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190629_huawei_embargo_vege_feloldas_donald_trump_g20
Csak úgy halkan kérdezném. Egy kutató intézetnek mióta vannak elnöki jogkörei illetve, hogyan szeretné ezeket a pontokat megvalósítani, úgy, hogy ehhez semmilyen jogköre sincs?https://index.hu/kulfold/2019/07/04...ai_jobboldal_legbefolyasosabb_milliardosaval/
A Quincy Intézet vélhetően
- támogatni fogja az amerikai katonák kivonását Afganisztánból és Szíriából,
- visszatérnének az iráni atomalkuba,
- kevésbé konfrontatív politikát javasolnak majd Oroszországgal és Kínával szemben, és
- befejeznék a rezsimváltást elősegíteni hivatott kampányokat Venezuelában és Kubában, emellett pedig
- a védelmi kiadások jelentős megvágását javasolhatják majd.
Kérdezhetsz, de előtte el kellene olvasnod, hogy miről van szó. Elemző intézet, amelyik javaslatokat, tanulmányokat készít. Mint pl. a Századvég.....Csak úgy halkan kérdezném. Egy kutató intézetnek mióta vannak elnöki jogkörei illetve, hogyan szeretné ezeket a pontokat megvalósítani, úgy, hogy ehhez semmilyen jogköre sincs?
Elolvastam a kérdés feltevésem előtt és még mindig nem értem, hogy két magánszemély által finanszírozott kutató intézet milyen módszerrel akar külpolitikai tevékenységeket folytatni. Megpróbálni persze lehet, csak nem tudom mennyire fog eredményre vezetni. Egyébként meg tanulmányok készítéséről egy szó sem esik a cikkben.Kérdezhetsz, de előtte el kellene olvasnod, hogy miről van szó. Elemző intézet, amelyik javaslatokat, tanulmányokat készít. Mint pl. a Századvég.....
Először is, egy elemző cégről van szó, amelyik nem folytat külpolitikai tevékenységet. (Látom, ezt nem érted.) Másrészt a Századvég csak most lóg a kormány emlőin (de nagyon), a Fidesz által alapított politikai elemző társaság (illetve alapítvány). Olvasd el a küldetésüket nyugodtan.Elolvastam a kérdés feltevésem előtt és még mindig nem értem, hogy két magánszemély által finanszírozott kutató intézet milyen módszerrel akar külpolitikai tevékenységeket folytatni. Megpróbálni persze lehet, csak nem tudom mennyire fog eredményre vezetni. Egyébként meg tanulmányok készítéséről egy szó sem esik a cikkben.
UI: A századvéget nem értem minek hoztad fel példának? Az egy kormány által finanszírozott társaság, ez meg elvileg egy "magán vállalkozás" ami nyilván nem Trump által támogatott.
Először is, egy elemző cégről van szó, amelyik nem folytat külpolitikai tevékenységet. (Látom, ezt nem érted.) Másrészt a Századvég csak most lóg a kormány emlőin (de nagyon), a Fidesz által alapított politikai elemző társaság (illetve alapítvány). Olvasd el a küldetésüket nyugodtan.
Csak úgy halkan kérdezném. Egy kutató intézetnek mióta vannak elnöki jogkörei illetve, hogyan szeretné ezeket a pontokat megvalósítani, úgy, hogy ehhez semmilyen jogköre sincs?