• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 813
26 421
113
  • Tetszik
Reactions: Schurrer

Schurrer

Well-Known Member
2019. március 9.
1 030
767
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

T

Törölt tag

Guest
A görögök és a bulgárok ma aláírták a csőprojektjüket.
EgM7g01UcAEQ6k7

EgM7g0vUMAAULTM

A szultán nem boldog. Gyanítom hamarosan küldi az újabb zombihordát, hogy ellehetetlenítse az építkezést.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
49 140
87 358
113
Előzetes eredmények alapján az ellenzék vezet Montenegróban a parlamenti választásokon.Pedig a 30 éve hatalmon lévő diktátor Milo Djukanovics - kábítószercsempész még az ellenzék weboldalait is blokkolta.Remélhetőleg lecsukják és felakasztják, amiért annyi kárt okozott a térségben élő embereknek, országoknak.

T

Törölt tag

Guest
Vucsics jól megaláztatta magát. Mikor húzzák lámpavasra?
Szégyen.
EhFfqL7XgAAJzxN

EhG7PNPXYAEyObo

T

Törölt tag

Guest
Szégyen.
EhFfqL7XgAAJzxN

EhG7PNPXYAEyObo

Most jol folbaszta a kinaiakat a mobiltelfoniaval (egeszen jol megvotunk a huwaival most be kell fejezni a uzletet veluk) meg az arabokat az izraeli nagykovetsegel...

Lesz majd FK3 malo sutra...

De nembaj...kapot egy ceruzat tramptol, azt amivel alairtak a szerzodest es amit a trampli szokta ossztogatni osszevissza..most forgassa a tvben es dicsekszik vele...mint egy ovodas amikor az ovodaba kap es ceruzat eloszor az eletiben

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 667
16 269
113
Kínai vasútfejlesztés, kínai fegyver..... Hmmmm... Szerintem két dolog lehetséges.
1. Az oroszokkal egyetértésben, a kínai rendszer elektronikáját nyilván megvizsgálják és infókat adnak. Az oroszok addig csendben lesznek, míg a szerb-kínai fejlesztések nagyon nem okoznak kárt a szláv testvériségben.
2. A szerb vezetés valamiért leválni készül az orosz köldökzsinórról.... és jobb híján a kínaira mászik fel. Kérdés: meddig tűrik Ivánék?
Azzal nem foglalkoznék, hogy Szerbia euroatlanti törekvéseit taglaljam, sok értelme nincs. A kormány mozgástere ebben a szeletben kicsi, a NATO-nak és az EU-nak nincs akkora támogatottsága. Érdekes viszont Oroszország csendje ebben az esetben, mert a lengyel és a román területen lévő khmm.... "eszközök" ellensúlyozására talán Szerbia katonai, politikai, gazdasági támogatása megérhetné nekik. Miért engedik Kína nyomulását? Gyengeség vagy sakkjátszma?

T

Törölt tag

Guest
Csak szólok, hogy a Huawei-t ki kellett dobniuk a szerbeknek, pedig az ország kommunikációja arra épül.
Szóval elfelejthetnek mindent ami kínai.
Szimpla USA csatlósokká süllyedtek. A legalja bábkormány lettek.
Jöhetnek az EUba és a NATOba. IMF és a privatizálós héjják készen állnak.

• Tetszik
Reactions: antigonosz

oliver88

Well-Known Member
2020. április 3.
235
810
93
Honnan ez az infó hogy Huaweit dobni kell Szerbiának? Amúgy meg nem a mobilszolgáltató dolga eldönteni hogy milyen technikát használjon mobil hálozata kiépitéséhez? Én Szerbiai vagyok, és Telenoros vagyok, voltam régen állami szolgáltatonál is, de az nagyon rég volt, még a 4G előtti időkben, azóta nem tudom milyen az ő hálozatuk, de Telenoréval nem igazán vagyok elégdetett, borzalmas a 4G itt a város szélén... Nem tudom Telenor Huaweit használ e vagy sem, de a lényeg h itt kb borzalom a 4G, 10 mbps letöltés sebesség szobámból..

Amúgy én se örülök anna amit Vucko tett. :eek:

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 468
34 511
113
Szégyen.
EhFfqL7XgAAJzxN

EhG7PNPXYAEyObo

Mandíneren cím: Nézegessen meglepődött szerb elnököt. (m)
Vucsics Sanyinak igazán emlékezetes marad az orális iroda.
(Mondjuk ha ennyire képben van, hogy mit írt alá, miről tárgyalt, mit nyilatkozott; alá lehetett volna íratni vele, hogy ...és a Vajdaságot visszaadja Magyarországnak, befogadja az onnan kitelepülőket, kártérítést fizet az okozott károkért (úm.: 100 éves jogtalan használat, kártérítés a meggyilkoltak hozzátartozóinak, kártérítés mindazoknak, akik Jugoszlávia majd Szerbia politikája kapcsán kényszerültek a; háborúban részt venni, b; elmenekülni -mi meg rendelünk tőlük -mm. az USA-tól- még valamit, vagy bármit, meg Jeruzsálemben nyitunk nagyonnagykövetséget is :) )