Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kínai tengeren. Érted. Azt írja a firkász hogy a kínai hajó keménykedett, meg vészesen megközelítette a szegény amerikait. A KÍNAI tengeren. Csodálom hogy most vészesen át nem úszott a jenki hajó sodorvonalán, mint ahogy az oroszok szoktak. Kész csoda hogy nem volt karambol, már lassan pedig ideje lenne.
A kínai tengeren. Érted. Azt írja a firkász hogy a kínai hajó keménykedett, meg vészesen megközelítette a szegény amerikait. A KÍNAI tengeren. Csodálom hogy most vészesen át nem úszott a jenki hajó sodorvonalán, mint ahogy az oroszok szoktak. Kész csoda hogy nem volt karambol, már lassan pedig ideje lenne.
Ööö... nem kínai tengeren, hanem a Dél-kínai-tengeren. Csak a nevében kínai, nem a hovatartozást jelenti. Az ominózus hely, a Spratly-szigetek meg közelebb van a Fülöp-szigetekhez, mint Kínához, de még Vietnám is közelebb van. Valószínűleg nemzetközi víznek számít - legalábbis - a környezete. Ezek alapján nekem úgy tűnik, valóban a kínai hajó izmozott.
És Kínához vagy az USA-hoz van közelebb és mennyivel?Az ominózus hely, a Spratly-szigetek meg közelebb van a Fülöp-szigetekhez, mint Kínához
És Kínához vagy az USA-hoz van közelebb és mennyivel?
De nem az Usához. Kínai tengeren a kínai hajó a furcsa?Ööö... nem kínai tengeren, hanem a Dél-kínai-tengeren. Csak a nevében kínai, nem a hovatartozást jelenti. Az ominózus hely, a Spratly-szigetek meg közelebb van a Fülöp-szigetekhez, mint Kínához, de még Vietnám is közelebb van. Valószínűleg nemzetközi víznek számít - legalábbis - a környezete. Ezek alapján nekem úgy tűnik, valóban a kínai hajó izmozott.
Akkor minek hoztad fel, hogy a Fülöp-szigetekhez közelebb van, mint Kínához?!Lényegtelen kérdés.
Honolulu rajt sincs azon a térképen amit belinkeltél. De igazából tényleg lényegtelen. Akár a Mexikói öbölben is történhetett volna.Lényegtelen kérdés.
De nem az Usához. Kínai tengeren a kínai hajó a furcsa?
Akkor minek hoztad fel, hogy a Fülöp-szigetekhez közelebb van, mint Kínához?!
Nem, nem kínai felségterületen. Kínai tengeren! Nem érted? Nem Amerikai óceánon vagy tengeren. Nem kínai hajó volt Kalifornia partjainál. Mégis mi a fenét kujtorog ,provokál ott egy Usa hajó a kínaiak érdekövezetében?Nincs ott semmilyen kínai tenger. A Dél-kínai-tenger számos ország közös tengere.
Nem én hoztam fel, antigonosz csodálkozott, hogy kínai tengeren - értsd: kínai felségterületen - mit keres az usák hajó. Erre írtam, hogy az nem úgy tűnik mint ami kínai felségterület, hanem nemzetközi víz. Tehát a kínai hajó nem védhette a saját területét.
Nem én hoztam fel, antigonosz csodálkozott, hogy kínai tengeren - értsd: kínai felségterületen - mit keres az usák hajó. Erre írtam, hogy az nem úgy tűnik mint ami kínai felségterület, hanem nemzetközi víz. Tehát a kínai hajó nem védhette a saját területét.
z ominózus hely, a Spratly-szigetek meg közelebb van a Fülöp-szigetekhez, mint Kínához, de még Vietnám is közelebb van.
Amúgy biztos csak épp arra kellett átmenniük a jenkiknek a kikötőhöz, bár nem tudom melyikhez. Nem tartom kizártnak, hogy az amcsik húzgálták a sárkány farkát, aztán bátrabb volt Csang korvettkapitány mint hitték.És Kínához vagy az USA-hoz van közelebb és mennyivel?
A Krímnél a szovjet hajó nekik ment, mire megértették az üzenetet.Amúgy biztos csak épp arra kellett átmenniük a jenkiknek a kikötőhöz, bár nem tudom melyikhez. Nem tartom kizártnak, hogy az amcsik húzgálták a sárkány farkát, aztán bátrabb volt Csang korvettkapitány mint hitték.
Amúgy meg a békésen hajókázó amerikai rombolót érte provokáció a csúnya, gonosz kínaiak által. Mert hát az amcsi flotta jámbor, és csak a bálnák vonulását fedezték, miközben a kínaiaknak a szemük sem áll jól.