A fovaros kapja mindenbol a csucsat. Ami sokszor az egyetlent is jelenti. Van mashol troli mint a fovarosban ?
Szerintem nincs. Az egész főváros egy "Patyomkin falu".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A fovaros kapja mindenbol a csucsat. Ami sokszor az egyetlent is jelenti. Van mashol troli mint a fovarosban ?
Magyarországon hol van még troli Budapesten kívül?A fovaros kapja mindenbol a csucsat. Ami sokszor az egyetlent is jelenti. Van mashol troli mint a fovarosban ?
Te gyoztel !Magyarországon hol van még troli Budapesten kívül?
Nem értem mit akarsz bizonyítani, de rosszul csinálod.Te gyoztel !
Phenjan es Budapest egyszinten vannak. Sot Eszak Korea meg Magyarorszag is.
Na ugye, felzárkóztak az EU-s színvonalra.Te gyoztel !
Phenjan es Budapest egyszinten vannak. Sot Eszak Korea meg Magyarorszag is.
És tényleg. Azt hittem csak villamosuk van.Debrecenben és Szeged is van troli....
A felvetett lehetőségekből egyetlen dolog ami látszik, hogy pont a megoldást nem keresik az amerikaiak. Az egész ENSZ is hülye, ha nem jönnek rá, hogy a szankciózás ha 50 évig nem hozott eredményt, akkor nem ez a járandó út. Persze itt nem a megoldást keresik, hanem a feszültséget kell életben tartani.Az USA külügyi szakértőinek köreiben van egy mondás, miszerint az Észak-Korea okozta kihívásra csak rossz válaszok adhatók. Ezt a „örök igazságot” most Kínában is megtanulhatják az elemzők. A pekingi vezetés legnagyobb gondja, hogy az is tragikus következményekkel járhat, ha nem tesz semmit.
Már speciális atomcsapást is javasolnak Észak-Korea ellen
A felvetett lehetőségekből egyetlen dolog ami látszik, hogy pont a megoldást nem keresik az amerikaiak. Az egész ENSZ is hülye, ha nem jönnek rá, hogy a szankciózás ha 50 évig nem hozott eredményt, akkor nem ez a járandó út. Persze itt nem a megoldást keresik, hanem a feszültséget kell életben tartani.
Speciális, hát igen, lehet így is hívni. Megérem hogy egyszer lesz még humanitárius atomcsapás is.
Egyáltalán létezik olyan megoldás ami mindegyik félnek elfogadható? Az elmúlt hónapok eseményei alapján én nem hinném. Esetleg ha olyan mérvű szankciókat vezetnek be amely már észak élelmiszer ellátását veszélyezteti, aminek hatására kitör egy komoly éhséglázadás a rezsim ellen. Csak ugye ezt az ENSZ biztos nem szavazná meg. Én úgy látom, hogy az USA vagy belenyugszik abba a ténybe, hogy Észak - Korea atomhatalom lett, vagy komoly emberáldozatok árán megdönti (megsemmisíti) a rezsimet.
Speciális, hát igen, lehet így is hívni. Megérem hogy egyszer lesz még humanitárius atomcsapás is.
Á igen ,tényleg mindig ez a magyarázat rájuk.Olyan már volt. Nem emlékszel? Hirosima és Nagaszaki rengeteg életet mentett meg.
Á igen ,tényleg mindig ez a magyarázat rájuk.
Olyan megoldás nincs ami minden félnek elfogadható, de olyan van ami jól működne. Az atomfegyverprogram teljes feladásáért cserébe eltörölnék a szankciókat, az összeset, teljesen, és felhagynának a hadgyakorlatokkal meg a háborús uszítással. Korrekt lenne, csak az amerikaiaknak ez nem jó, mert akkor vissza kellene adjanak olyan pénzeket amit zároltak és Kína ellen nem tarthatnának ott egy hatalmas sereget ÉK-ra hivatkozva. Mindfenki utálja ha basztatják és így vannak ezzel az országok is, ha meg ez megy 50 évig akkor persze, hogy kicsit hülye leszel a végére. Persze egy ilyen kiegyezés is kérdéses, mert látszik Irán példájából, hogy most rúgják fel a nehezen összehozott atomalkut az amerikaiak.Egyáltalán létezik olyan megoldás ami mindegyik félnek elfogadható? Az elmúlt hónapok eseményei alapján én nem hinném. Esetleg ha olyan mérvű szankciókat vezetnek be amely már észak élelmiszer ellátását veszélyezteti, aminek hatására kitör egy komoly éhséglázadás a rezsim ellen. Csak ugye ezt az ENSZ biztos nem szavazná meg. Én úgy látom, hogy az USA vagy belenyugszik abba a ténybe, hogy Észak - Korea atomhatalom lett, vagy komoly emberáldozatok árán megdönti (megsemmisíti) a rezsimet.
Á igen ,tényleg mindig ez a magyarázat rájuk.