Kedves DINAMO!
Az csak a vak számára nem nyilvánvaló, hogy Te nem önszántadból és jóérzésből látogatod ezt a fórumot!
Isten lássa lelkem, hogy nem szeretnék gerjedni, de már nem bírom tovább szó nélkül a tendenciát amit okozol.
Mondhatni kívülálló vagyok mert nem jellemző, hogy Én hozzászólást fogalmaznék meg. Azonban nagy szeretettel látogatom a fórumot mert számomra érdekes és érdekfeszítő gondolatmeneteket és kifejtéseket olvashatok amitől csak több leszek!(jó dolog képben lenni) Ebbe az egészbe csúnyán belerondít személyed, mert Te csak kötekedni jársz ide! Az okát csak sejthetem... de jó érzésű normális ember ennyi oltás után nem járhat önszántából a pofonfához...
Azt nagyon helyénvalónak tartom amikor két külön logika/vélemény/gondolatmenet ütközik, mert ezekből keletkeznek az új konzekvenciák.
A leginkább optimális eset amikor mindez két jól nevelt illedelmes és okos ember között történik.
Muszáj neked is érezned, hogy nem vagy idevaló. Az esetek jelentősen túlnyomó többségében közöd nincs a realitáshoz vagy az igazsághoz! A stílusodról és a világképedről ne is beszéljünk. Higgy amiben akarsz, ezt tiszteletben kell tartani. De az önkritika nagyon fontos! Tanácsolom, hogy néha lépj hátra két lépést és kicsit távolabbról és minden oldalról/szempontból vizsgáld meg a dolgokat.
Velem nem fogsz sem szó sem gondolati csatát vívni, mert itt le is zárom részemről a dolgot.
Bocsánatot kérek mindenkitől, de ez már kikívánkozott belőlem.