comandante
Nekem az a furcsa, hogy Szíriába nem viszik el ezeket a cuccokat. Ott tesztelhetnék őket orrba-szájba...
Nekem az a furcsa, hogy Szíriába nem viszik el ezeket a cuccokat. Ott tesztelhetnék őket orrba-szájba...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szégyen. Ahelyett elszámolnának euróban és nem a SWIFT-en keresztűl. Ez az ügyeskedés csak arra jó, hogy megmutassák az EU-ban az USA az úr.Az EU megállapodott Iránnal, hogy hogyan játsszák ki az amerikai szankciókat
Donald Trump ugyan egyoldalúan felmondta az Iránnal kötött atomalkut, az egyezmény többi aláírója, így az Európai Unió viszont továbbra is tartja magát a megállapodáshoz, amelyet amúgy az azt ellenőrizni hívatottak szerint Irán is betartott eddig. De hogy a megállapodás, amely az iráni engedmények fejében kereskedelmi lehetőségeket ígért, fenntartható maradjon, meg kellett oldaniuk, hogy a külföldi cégek az amerikai szankciófenyegetések ellenére is kereskedhessenek Iránnal - az Egyesült Államok ugyanis nem csak Iránt, hanem azokat a vállalatokat is szankcionálná, amik kereskednek Iránnal.
A megoldás egy pénzhelyettesítő termék, SPV bevezetése lett, ami a gyakorlatban a cserekereskedelem feltámasztását jelenti. Vagyis Irán a külföldi termékekért gyakorlatilag olajjal fizet majd, a kereskedelmet pedig majd SPV-ben számolják el egymás között a felek. Hasonló rendszer működött a hidegháború idején a Szovjetunióval is. A pénzforgalom kikapcsolásával az Egyesült Államok nem tudja korlátozni a hagyományosan dollárban elszámolt kereskedelmet, mert míg a pénzmozgást ellenőrizhetné, ezt nem fogja tudni.
Frederica Mogherini, az EU külügyminisztere szerint az atomalku aláírói - természetesen az USA kivételével - az SPV létrehozásáról szóló döntést már meg is hozták, a technikai részletek még kidolgozásra szorulnak. (Via MTI)
https://444.hu/2018/09/25/az-eu-meg...gy-hogyan-jatsszak-ki-az-amerikai-szankciokat
Akkor repülnek amikor a szőnyeg bombázóból kidobálják őketSzóval az irániak egy különleges technológával beleimplantálják a nukleáris anyagot a szőnyegekbe ( láttam ott egy centrifugát is szőnyeggel az nagyon gyanús nekem) már csak egy kérdésem van, ezek repülő szőnyegek?
A titkos iráni "raktár". Avagy hogyan verte át az iráni hírszerzés a zsidókat.
A titkos iráni "raktár". Avagy hogyan verte át az iráni hírszerzés a zsidókat.
Szóval az irániak egy különleges technológával beleimplantálják a nukleáris anyagot a szőnyegekbe ( láttam ott egy centrifugát is szőnyeggel az nagyon gyanús nekem) már csak egy kérdésem van, ezek repülő szőnyegek?
Istenem, hogy ez a film mennyi kritikát kapott a kommentelőktől!