Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az araboknak eladott legújabb cuccokból meg tuti hiányzik ez-az.
Nem értem ezt a passzív radart. Most ez mit mér?
Merthogy a link képein úgy láttam, olyasmiket mér, amit egy átlagos tengeri radar szokott.
<blockquote rel="gacsat"> Az araboknak eladott legújabb cuccokból meg tuti hiányzik ez-az.
Az araboknak eladott legújabb cuccokból meg tuti hiányzik ez-az
Ilyenkor nem értem azt, hogy minek jársz te ide...
Viszont én tudom, hogy te miért jársz ide. Nagyrészt azért, hgy az internet védelme
normális hangnemű hosszászólást - ahol nem kioktató módban dumálsz, nem lekezelően, nem egy igazi seggfejként - tőled még nem olvastam.
te mindenen csak röhögsz / sírsz / vered a fejed a falba, idegileg labilis vagy, lehet ha ez is az oka a komplexusaid mellett az ócska stílusodnak.Ezen a részen röhögök
http://theaviationist.com/2013/09/26/farouk-missile/#.Ukm2K4bJT9s
Az lessz majd a szép, ha a Tomcatet kezdik gyártani...
Sok értelme nem lenne, az F-14 egy mára elavult koncepció elavult sárkánnyal. A variaszárnynak sokkal több hátránya van, mint előnye.