[BIZTPOL] Irán

Trump “szereti” hétvégi akciókat…
Nyáron is hétvégén volt amcsi támadás..
S a Maduro parti is..
Ha jól emlékszem(?)

Most szombaton vasárnapra virradó éjszaka CET szerint valami?
Vagy jövő hétvégén?

Ez csak latolgatás nincs elemzés szándékom.

• Tetszik
Reactions: Loken and Pogány
Trump “szereti” hétvégi akciókat…
Nyáron is hétvégén volt amcsi támadás..
S a Maduro parti is..
Ha jól emlékszem(?)
Igen, ezt a mintázatot én is észrevettem, de szerintem amíg nem érkezik meg egy CSG legalább az Indiai-óceán nyugati felébe, addig nem fognak akcióba lépni. Szóval inkább a jövő hétvége. Ha tényleg lesz valami és nem elsimítják
Akkor bejelentkezek én is perzsa nagykirálynak. Szerintem nagyobb támogatásom van, mint a Pahlavi csemetének valaha is lesz. :D
Rádlicitálok, én első intézkedésként országosan engedélyezem az alkohol árusítását, készítését és fogyasztását :D

• Tetszik
Reactions: Loken
Egyértelmű. Irán elsősorban Izraelre jelent egzisztenciális fenyegetést
Csak szóban...

Egyébként megdöbbentő és szánalmas, hogy egyesek, hogyan várják(szinte reszketnek) az amerikai agressziót Irán ellen. Mivel lesz jobb egy másik Irán amerikai bábállamként?! Pahlavi egy jelentéktelen, semmirekellő -báb figura.

Igen, ezt a mintázatot én is észrevettem, de szerintem amíg nem érkezik meg egy CSG legalább az Indiai-óceán nyugati felébe, addig nem fognak akcióba lépni. Szóval inkább a jövő hétvége. Ha tényleg lesz valami és nem elsimítják

Rádlicitálok, én első intézkedésként országosan engedélyezem az alkohol árusítását, készítését és fogyasztását :D
Aztán úgy járnál mint Maduro rossz esetben ;)

• Vicces
Reactions: nyugger
Aha, meg mondjuk sem Hezbollah, sem Hamas nem lenne nélkülük. Meg mondjuk keresztbe fekszenek az Ábrahámnak.
Egyébként megdöbbentő és szánalmas, hogy egyesek, hogyan várják(szinte reszketnek) az amerikai agressziót Irán ellen. Mivel lesz jobb egy másik Irán amerikai bábállamként?! Pahlavi egy jelentéktelen, semmirekellő -báb figura.
Izraelnek még az is jobb lesz, ha anarchiába süllyed IR.

Lehet, hogy ez a csatorna nem teljesen elfogulatlan bizonyos irányokban.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: enzo and Loken
Lehet, hogy ez a csatorna nem teljesen elfogulatlan bizonyos irányokban.

Izraeli és arab hivatalosságok azt tanácsolják a jenkiknek, hogy még NE indítsák meg a támadást
Ez máshol is volt még tegnap.
De akkor sem magyarázza az egész dolgot.

• Tetszik
Reactions: jani22
Szerintem simán elkéstek az amcsik. Nem volt a közelben elég erő, a rezsim meg már rendet rakott vagy legalábbis berúgta a szart az ágy alá…
Te sem gondolod, hogy a Mossad és CIAnak nincs real time, valós infója az iráni eseményekről.
Olyan volt, mintha a jenkik a saját fegyveres erőiket sem értesítették volna előre.
De hogy Izraelnek nem szóltak, az szinte biztos.
Egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen rohanás lenne az események után.
Akkor nem, ha előre tervezett, leegyeztetett dologról van szó.

Te sem gondolod, hogy a Mossad és CIAnak nincs real time, valós infója az iráni eseményekről.
Olyan volt, mintha a jenkik a saját fegyveres erőiket sem értesítették volna előre.
De hogy Izraelnek nem szóltak, az szinte biztos.
Egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen rohanás lenne az események után.
Akkor nem, ha előre tervezett, leegyeztetett dologról van szó.
Volt már olyan a történelem hogy a titkosszolgáknak nem volt real time valós helyzetképük. Pl okt7 ?

• Hűha
Reactions: jani22