Lehet, hogy ez a csatorna nem teljesen elfogulatlan bizonyos irányokban.
Ez máshol is volt még tegnap.Izraeli és arab hivatalosságok azt tanácsolják a jenkiknek, hogy még NE indítsák meg a támadást
De akkor sem magyarázza az egész dolgot.
Lehet, hogy ez a csatorna nem teljesen elfogulatlan bizonyos irányokban.
Ez máshol is volt még tegnap.Izraeli és arab hivatalosságok azt tanácsolják a jenkiknek, hogy még NE indítsák meg a támadást
Te sem gondolod, hogy a Mossad és CIAnak nincs real time, valós infója az iráni eseményekről.Szerintem simán elkéstek az amcsik. Nem volt a közelben elég erő, a rezsim meg már rendet rakott vagy legalábbis berúgta a szart az ágy alá…
Volt már olyan a történelem hogy a titkosszolgáknak nem volt real time valós helyzetképük. Pl okt7 ?Te sem gondolod, hogy a Mossad és CIAnak nincs real time, valós infója az iráni eseményekről.
Olyan volt, mintha a jenkik a saját fegyveres erőiket sem értesítették volna előre.
De hogy Izraelnek nem szóltak, az szinte biztos.
Egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen rohanás lenne az események után.
Akkor nem, ha előre tervezett, leegyeztetett dologról van szó.
A legeklatánsabb példa az annus mirabilis…1989….Volt már olyan a történelem hogy a titkosszolgáknak nem volt real time valós helyzetképük. Pl okt7 ?
Nem értem.Volt már olyan a történelem hogy a titkosszolgáknak nem volt real time valós helyzetképük. Pl okt7 ?
Arra utaltam hogy a Hamasz támadása előtt sem volt real time valós helyzetképe a Moszadnak. Itt sem biztos hogy az van neki.Nem értem.
Továbbra sem értemArra utaltam hogy a Hamasz támadása előtt sem volt real time valós helyzetképe a Moszadnak. Itt sem biztos hogy az van neki.

Szerintem meg volt, feláldozták saját lakosságukból 1-2 ezret, hogy támadhassanak és területeket nyerhessenek, növeljék befolyásukat a környéken és sajnáltathassák magukat. Gyorsan szétbombáztak mindent és több 10 ezer (köztük sok gyerek) volt a halott.Arra utaltam hogy a Hamasz támadása előtt sem volt real time valós helyzetképe a Moszadnak. Itt sem biztos hogy az van neki.
Akkor miért nem volt két hordozó csoport most Iránnál?Szerintem meg volt, feláldozták saját lakosságukból 1-2 ezret, hogy támadhassanak és területeket nyerhessenek, növeljék befolyásukat a környéken és sajnáltathassák magukat. Gyorsan szétbombáztak mindent és több 10 ezer (köztük sok gyerek) volt a halott.
A helyzetkép pontos ismerete kellett pl. az a sok felrobbanó csipogóhoz is.
Én annyira nem értek a fegyverekhez de tutira a félaztomata shotgun a legjobb fegyver egy lázadónak?Na tessék! Még hogy nem támogatják kívülről a belső lázadókat fegyverrel, hogy polgárháborút robbantsanak ki.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..