[BIZTPOL] Irán

Simán benne van, miután állítólag már keresik Kubában a rendszeren belüli potenciális átállókat, plusz most épp Mexikót fenyegetik meg az olajszállítás miatt. Na meg mellette az eszközpark egy jórésze is a térségben van, nem kell messze vinni :D

Kuba a leggyengébb célpont. Elég csak elvágni totál az olajellátását és térdre tud ereszkedni pár hét alatt. Még megtámadni sem kell, mert anélkül is összeomlik.

A hajók igen, a fontosabb gépek a támadás előtt lettek közel helyezve.

De röhögnék ha nem is Iránra hanem Venezuelára vagy Kubára kellene figyelni :D
Ez járt a fejemben a napokban, hogy olyan teátrális az egész felvonulás, mi van ha mi van ha :D
Hát elvileg a Ford CSG, meg az Iwo Jima ARG még a területen van.

Ez am nekem is eszembe jutott, de nekem Szíria ugrott be.
De ott van olyan proxi akit tudnának támogatni ezzel? Az egy konstans shithole, mióta bukott Asszad, a HTS mindenkibe belekötött nem? Alawitákkal harcoltak, keresztényeket robbantottak, most meg a kurdokat cseszik éppen. A HTS-t meg támogatja Törökország nem?

Ha neki akarsz esni a világnak, csinálj rendet a hátad megett! Nem is olyan hülyeség.
Pont ezt mondtam korábban, hogy kiüti a kínai / orosz trójaifalóvakat az amerikai kontinensről, mielőtt megindul a rendes meccs. Grönland is csak azért kell, mert egy előretolt bázis + nyersanyag a majdani hadigazdasághoz.

De ott van olyan proxi akit tudnának támogatni ezzel? Az egy konstans shithole, mióta bukott Asszad, a HTS mindenkibe belekötött nem? Alawitákkal harcoltak, keresztényeket robbantottak, most meg a kurdokat cseszik éppen. A HTS-t meg támogatja Törökország nem?
Legalább annyi értelme van, mint Iránt most megbombázni

De érdekelnem hogy milyen jegyzetek lettek kitakarva :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.