Durva hogy ez az elso csak itthon. Osztrakban dolgoztam ilyen helyen egy idoben.
Fustolni egyreszt azt a halat szoktuk ami elozo nap nem kelt el, ami mar nem egeszen friss, a kopoltyuja meg nem feher de nem is rozsaszin mar.
A halak neveldekbol jonnek, kb ugy vannak tartva mint a brojler csirke. Szuretelo kadakban is el vannak egy ideig, kb mint az akvariumban, egy egy megdoglik naponta, ha jo a kopotyu szine mehet eladasra. Sajnos a halra is igaz az ami minden masra, ami eladasra van tartva az olyan is.
En azt mondom ha aranylag eheto halat akarsz enni akkor vagy horgassz, vagy szerezz valami jo horgasz kontaktot, ha hajlando neked halat fogni egyaltalan. A mai horgaszok mind bolondok szerintem, visszaengedik a halakat ket puszi meg egy foto utan, meg se eszik sokan, haza se visznek egyet se.
Kollegam is orult horgasz, millios felszerelessel, haza nem viszi, inkabb a vodros halaszlet eszi a lidlibol...