És kinek? Az örmények nagy kereskegők ám!Minden alaplap tartalmaz aranyat, meg úgy a legtöbb elektronikai foglalat csatlakozó részei vékony arannyal vannak futtatva. Szerintem más miatt adta el
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És kinek? Az örmények nagy kereskegők ám!Minden alaplap tartalmaz aranyat, meg úgy a legtöbb elektronikai foglalat csatlakozó részei vékony arannyal vannak futtatva. Szerintem más miatt adta el
remelem nem igaz.Pasinjan szerint az egyik S-300 parancsnok leszerelte a rendszer alaplapját és eladta (aranyat tartalmaz).
Nekem sincs előfizetésem, de gyanítom, hogy a moszkvatéren megjelent két írásom egyfajta átdolgozott és lerövidített rekombinációja lett a cikk, ami megjelent a Magyar Hangban.Lopakodó azeri bevonulás
A karabahi sikeren felbuzdulva az azerbajdzsáni hadsereg már nemzetközileg elismert örmény területekre kalandozik.hang.hu
Sajna fizetős. Viszont említi, hogy az azeriek tovább sunnyognak a határoknál.
Az azeri örmény konfliktus idején volt ez a verzió említveAzeri An-2 rejtély megoldva. Mégsem voltak távirányított gépek, hanem pilóták vezették majd ejtőernyővel kiugrottak.
Tudom és minek írod ezt nekem? Az általam posztolt grafika ennek a verziónak a hivatalos megerősétése.Az azeri örmény konfliktus idején volt ez a verzió említve
Csígavér,ne szívd mellre ezt ennyire Általánosságban írtamTudom és minek írod ezt nekem? Az általam posztolt grafika ennek a verziónak a hivatalos megerősétése.
Nem szívom mellre, nyugi. Csak nem volt logika az algoritmusodban.Csígavér,ne szívd mellre ezt ennyire Általánosságban írtam
Ebben a leglényegesebb, hogy Törökország belepisál az orosz/iráni lábvízbe. Az örmények meg pisloghatnak.Erdogan a mai napon bejelentette, hogy az Azerbajdzsánnal aláírt susai nyilatkozat értelmében Törökországnak lehetősége nyílik egy katonai bázis létesítésére azeri területen. Egyelőre a pontos részletek nem ismertek, de lényegében elmondhatjuk, hogy Azerbajdzsán immár a török érdekszféra előretolt kaukázusi bástyája és az oroszoknak erre már mindenképp reagálniuk kell valahogy. Azeriek török ernyő alatt, igazán tovább hátrálni már nem lehet. Plusz szerintem az az irániak csőrét is bökni fogja rendesen.
vagy szorosabb lessz a viszony a 3 allam közt...Ebben a leglényegesebb, hogy Törökország belepisál az orosz/iráni lábvízbe. Az örmények meg pisloghatnak.
A ma tartott előrehozott örmény parlamenti választások előzetes eredményei( 4%-os feldolgozottság): Vezet Nikol Pasinjan pártja 58,04%-al, 2. Robert Kocsarjan Pártja 22,01%-al.
Az előzetes közvéleménykutatások döntetlen közeli helyzetet mutattak. Ehhez képest ez a 35 %-os különbség, hmmm, érdekes.
Levélszavazatok?Az előzetes közvéleménykutatások döntetlen közeli helyzetet mutattak. Ehhez képest ez a 35 %-os különbség, hmmm, érdekes.
Levelszavazatok?Az előzetes közvéleménykutatások döntetlen közeli helyzetet mutattak. Ehhez képest ez a 35 %-os különbség, hmmm, érdekes.
Töröország és Irán, regionális középhatalmak, ugyan riválisai is egymásnak, de az oroszok "bafogadhatják" őket és ballanszírozhatják is a régiót a két állam egymás ellen való kijátszásával, vagy kibékítésével. Attól függően, hogy mi az épp pillanatnyi érdekük Közel-keleten.vagy szorosabb lessz a viszony a 3 allam közt...