Indiai flottát, tök jól látszik, hogy kifejezetten a kínai kereskedelmi hajók kilövésére van létre hozva
Őket meg majd a pakisztáni légierő fogja kilőni https://tiananmenstremendousachieve.../24/chinas-hypersonic-air-to-surface-missile/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Indiai flottát, tök jól látszik, hogy kifejezetten a kínai kereskedelmi hajók kilövésére van létre hozva
Fennek
Jól látod!
Kína és Pakisztán csak azért barátok, hogy India a tengeren ne tudja elvágni a Kínai kereskedelmet.
Meglepő dolog, de Kínától nagyon messze vannak az Indiai vizek.
Komoly flotta kell ahhoz, hogy olyan messzire és olyan nagy területen megvédjék a saját kereskedelmüket.
Például ha megnézed az Indiai flottát, tök jól látszik, hogy kifejezetten a kínai kereskedelmi hajók kilövésére van létre hozva az egész.
Illetve Pakisztán tengeri embargójára. De ez a kisebb feladatuk.
A Fülöp-szigetekkel sem véletlenül barátkoznak a kínaiak. Ugyanis a másik irányból (Csendes óceán felé) ők képesek blokkolni a kínai kereskedelmet!
Én innen nézve élveznék egy ilyen háborút. Meg hosszú távon hasznára is lenne az emberiségnek. (szerintem)
Ha kitörne a háború mi is szívnánk mint a torkosborz. A Mutti újra Terézanyáskodna és minden indiai menekültet befogadnánk.hat ha mar haboru akor szerintem inkabb azsia mint europa (szivtuk mink europaiak mar eleget).
meg jol tenne a tulenepsedesnek es a szemeteles ellen is a vilagon (tudom durva, de igy van).
a gond ott van hogy mind ott egy rakason eszetlen fanatikusok, nemtod melyik a hulyebb es melyiknek er kevesebbet az emberi elet...a nuki es a piros gomb meg nem disznek van ott...
akor meg rab@szot az egesz bolygo ugy komplett...majd eszuk a radioaktiv pattogatott kukoricat amikor nezzuk a mecset
Őőőő....Atomhatalmakrol beszélszFennek
Jól látod!
Kína és Pakisztán csak azért barátok, hogy India a tengeren ne tudja elvágni a Kínai kereskedelmet.
Meglepő dolog, de Kínától nagyon messze vannak az Indiai vizek.
Komoly flotta kell ahhoz, hogy olyan messzire és olyan nagy területen megvédjék a saját kereskedelmüket.
Például ha megnézed az Indiai flottát, tök jól látszik, hogy kifejezetten a kínai kereskedelmi hajók kilövésére van létre hozva az egész.
Illetve Pakisztán tengeri embargójára. De ez a kisebb feladatuk.
A Fülöp-szigetekkel sem véletlenül barátkoznak a kínaiak. Ugyanis a másik irányból (Csendes óceán felé) ők képesek blokkolni a kínai kereskedelmet!
Én innen nézve élveznék egy ilyen háborút. Meg hosszú távon hasznára is lenne az emberiségnek. (szerintem)
Nem azt mondtam, hogy fanok, hanem hogy közös gazdasági érdekek vannak.
Utálják a kínaiakat mindkét koreában.....meg a japánokat......a SEA-t meg lenézik....meg mindenki mást.
De Moon liberális, béke párti. Ő nem fog sem északkal sem kínával háborúzni.
South East Asia. Dél Kelet Ázsia.Mi az a SAE?
Nagyon gyenge a profilképed,még az előző is jobb volt..
altx
"a gond ott van hogy mind ott egy rakason eszetlen fanatikusok, nemtod melyik a hulyebb es melyiknek er kevesebbet az emberi elet...a nuki es a piros gomb meg nem disznek van ott..."
Negan
"Őőőő....Atomhatalmakrol beszélsz"
Az atommal mi a gond?
3 atomhatalom, ebből 1 képes globálisan atomfegyvert bevetni.
Az emberiség eddig több tucat nagy erejű légköri atomrobbantást hajtott végre. Még mindig mind itt vagyunk
A kihulló por jelenthet gondot egy két évig, de az se lesz vészes. A világ túl felén vannak.
Én szurkolok nekik
A Mutti újra Terézanyáskodna és minden indiai menekültet befogadnánk.
Mi mar fogadtunk onnan be többet mint elég.
South East Asia. Dél Kelet Ázsia.
OFF
Régen szebb voltál...