Jaj szegény! És ezeket a törvényeket akkor hozták, amikor ő kilépett! Amikor felszerelt, még nem lehetett tudni, hogy mik a feltételek. Annyira sajnálom szegényt!Nincs ám meggondoltam magam, ha PLA, akkor PLA.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jaj szegény! És ezeket a törvényeket akkor hozták, amikor ő kilépett! Amikor felszerelt, még nem lehetett tudni, hogy mik a feltételek. Annyira sajnálom szegényt!Nincs ám meggondoltam magam, ha PLA, akkor PLA.
Ezek nem újdonságok, és biztos tudja is. Nem mehet egyben vissza egyetembe, szerintem így logikus. Megy dolgozni vagy megvárja ez a 2 évet,Jaj szegény! És ezeket a törvényeket akkor hozták, amikor ő kilépett! Amikor felszerelt, még nem lehetett tudni, hogy mik a feltételek. Annyira sajnálom szegényt!
Kína tajvani partraszállásáról.
Jaj szegény! És ezeket a törvényeket akkor hozták, amikor ő kilépett! Amikor felszerelt, még nem lehetett tudni, hogy mik a feltételek. Annyira sajnálom szegényt!
Tipikus, nálunk is volt ilyen, besorozták, de nem bírta a kötött rendet, a parancsot, és a többiek is kikezdték. Be is kattant egy kicsit, leszerelték, nem neki való. Előfordul. Attól még lehet belőle egy jó matematikus vagy festőművész. De nem vonták meg a jogát az utazástól, ingatlanvásárlástól, hitelfelvételtől, cégalapítástól, stb. Nem számlázták ki neki a kiképzés 10000$-os költségét. Azt még megértem, hogy bizonyos kormányzati pályák bezárulnak előtte, de ez azért diktatúra a javából, és ostobaság is. Ha azt szeretnék, hogy több ember maradjon bent a seregben és többen jelentkezzenek kipróbálni ezt a pályát, akkor azt nem kemény büntetésekkel, hanem kedvezményekkel lehet hatásosan elérni.Ezek nem újdonságok, és biztos tudja is. Nem mehet egyben vissza egyetembe, szerintem így logikus. Megy dolgozni vagy megvárja ez a 2 évet,
Én sem értek egyet ezzel, viszont van egy külömbség. Kínában papíron sorozás van, de a gyakorlatban olyan kicsi a hadsereg a lakosság méretéhez képest, hogy tízszeres a túljelentkezés. A katonaság sokak számára ugródeszkát jelent, amivel később a civil életben boldogulni tudnak. Mindenféle őrző-védő szolgálatok, de állami hivatalok esetében is egy nagyon jó ajálnólevél. Ezen kívül maga a katonai pálya is kecsegtető, mivel állítólag elég jól meg is fizetik. Szóval nem jó a hasonlat.Tipikus, nálunk is volt ilyen, besorozták, de nem bírta a kötött rendet, a parancsot, és a többiek is kikezdték. Be is kattant egy kicsit, leszerelték, nem neki való. Előfordul. Attól még lehet belőle egy jó matematikus vagy festőművész. De nem vonták meg a jogát az utazástól, ingatlanvásárlástól, hitelfelvételtől, cégalapítástól, stb. Nem számlázták ki neki a kiképzés 10000$-os költségét. Azt még megértem, hogy bizonyos kormányzati pályák bezárulnak előtte, de ez azért diktatúra a javából, és ostobaság is. Ha azt szeretnék, hogy több ember maradjon bent a seregben és többen jelentkezzenek kipróbálni ezt a pályát, akkor azt nem kemény büntetésekkel, hanem kedvezményekkel lehet hatásosan elérni.
Te sorozott katonáról beszélsz, a cikkben pedig egy önkéntesről van szó.Tipikus, nálunk is volt ilyen, besorozták, de nem bírta a kötött rendet, a parancsot, és a többiek is kikezdték. Be is kattant egy kicsit, leszerelték, nem neki való. Előfordul. Attól még lehet belőle egy jó matematikus vagy festőművész. De nem vonták meg a jogát az utazástól, ingatlanvásárlástól, hitelfelvételtől, cégalapítástól, stb. Nem számlázták ki neki a kiképzés 10000$-os költségét. Azt még megértem, hogy bizonyos kormányzati pályák bezárulnak előtte, de ez azért diktatúra a javából, és ostobaság is. Ha azt szeretnék, hogy több ember maradjon bent a seregben és többen jelentkezzenek kipróbálni ezt a pályát, akkor azt nem kemény büntetésekkel, hanem kedvezményekkel lehet hatásosan elérni.
Az és tegyük hozzá, hogy amennyiben átveszi az USA-tól a vezető szerepet nem fog finomkodni, hiszen az ország vezetése ugyebár nem éppen demokratikus. De a dolgok úgy néznek ki, hogy ők lesznek a főnökök a szemétdombon mi meg csak max pisloghatunk.
Na ők ezer szállal fűződnek a kínai gazdasághoz és történelmi tapasztalat miatt nem fognak kínának menni..... Dél-Korea ....
Azért gyorsan tegyük hozzá, hogy ezen a szakaszon Kína a területrabló....
Van Észak-Korea, mint ütközőállam. Egyébként a koreaiak nem nagy Kína fanok. Még északon sem.Na ők ezer szállal fűződnek a kínai gazdasághoz és történelmi tapasztalat miatt nem fognak kínának menni.
Főleg amíg a kína barát Moon van hatalmon. Márpedig úgy tűnik a következő ciklust is simán behúzza.
Nem azt mondtam, hogy fanok, hanem hogy közös gazdasági érdekek vannak.Van Észak-Korea, mint ütközőállam. Egyébként a koreaiak nem nagy Kína fanok. Még északon sem.
A háború még Kínának sem érdeke, mert akkor nem igazán tud kereskedni.Nem azt mondtam, hogy fanok, hanem hogy közös gazdasági érdekek vannak.
Utálják a kínaiakat mindkét koreában.....meg a japánokat......a SEA-t meg lenézik....meg mindenki mást.
De Moon liberális, béke párti. Ő nem fog sem északkal sem kínával háborúzni.
Szerimtem kinanak mas a strategiaja.A háború még Kínának sem érdeke, mert akkor nem igazán tud kereskedni.
Ha körbeveszi majd a kedves szomszédok szövetsége, akkor megfontolja majd az expanziót.
Mondjuk én tudnék örülni egy Kína-India-Pakisztán háborúnak. Ez az a szitu amikor csak egy kávét kérnék
Kína azonnal levágná a 3km-es korridornál a 7 nővér államokat, majd a sereg kb 1 hét alatt megszállná. Az indiaiak kb menekülnének bangdadlesen át haza.Mondjuk én tudnék örülni egy Kína-India-Pakisztán háborúnak. Ez az a szitu amikor csak egy kávét kérnék