Ekkorát hazudni, wow...
Pont ez a baja az egész világnak, hogy rengetegen (hozzád hasonlóan) szabadulni akartak a nyugat befolyása alól (ami valahol érthető) és a mosolygós kínaiakra tették fel a pénzüket helyettük - - és koppantak akkorát, ami példaértékű.
-Az afrikaiak kétségbeesetten édesgetik vissza a franciákat, azokat a franciákat, akik konkrétan vagy fél évszázada lerabolják őket. Mert Kínáhozt képest azok kész emberséges jóbarátok. Mert Kína azt vallja, hogy mi az, hogy ők lemaradtak a gyarmatosításról, nekik ugyanígy joguk (ahogy az iparosodás is a könyezet maximális szennyezésével), csak ők pénzzel kezdik, nem egyből fegyverrel. De amit megjelenésük után művelnek, arra a legkeményebb BLM nedves álom rabszolgatartók is csak elpirulva hümmögnének...
-A Fülöp Szigetek felmondta az USA-val az együttműködési szerződést - aztán Durete pár hónap alatt kitapasztalta, milyen jó is a kínai uralom. Mivel pedig nacionalista és nem akart úgy bekerülni a történelembe, mint aki eladta a szó szoros értelemben a népét a legkegyetlenebb gyarmatosítóknak, akiket valaha láttak, bevállalva az iszonyatos arcvesztést visszahívta az USA haderejét. Ő. Na erre varrjál gombot...
-Ausztrália most fejezte ki nyíltan, hogy ki az ellenség - tessék bekukkantani adott topicba, most linkeltek erről remek videót.
-Stb... franc nem gépel, kódexet lehetne írni, miért viszolyog tőlük lassan mindenki.
Nem tudom mi ez a nagy szerelem az olyan elmebeteg rezsimek támogatása, mint a Irán vagy Kína (a muszlim meg a komcsi...), de ez azért a legkeményebb párttankönyvben is csillagos ötöst érne...
Ezekre a rendszerekre való felnézés abból táplálkozik, ami jelenleg a nyugati világban tapasztalható. Ezeket a dolgokat szerintem nem kell ecsetelni.
Amúgy ha elgondolkozunk, hogy ami most nyugaton folyik, élen az Usával, az kinek jön jól?
Kínának bizony nagyon is, ha továbgondoljuk akkor a nyugati (egyenlőre) technikai fölényt miylen szépen ki lehet így nyírni. Ezek mögött a folyamatok mögött kizárt,h ogy néhány magányos milliárdos álljon csupán, én arra tippelek hogy Kína benne van a dologban.