Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt már annyi a soft power, hogy lassan megfulladunkIgen, észrevettem. A "soft power" keze betette a lábát Magyarországra is.
érdekesség képp http://www.wsj.com/articles/companies-face-delays-getting-cash-out-of-china-1482148801?mod=e2fb
arrafele is vakka gondok...
Lenin fizetett német ügynök volt. Vilmos ajándéka az uncsitesójánk.Azért azt remélem látja mindenki, hogy onnan indult, hogy megjegyeztem, hogy milyen jól jártunk eddig mindig, mikor megtámadtuk az Oroszokat, ugye? A cári Oroszország egyébként ha már nagyon kukacoskodunk, valóban belepusztult, CSAK nem mi vagy a szövetségeseink verték őket tönkre, hanem Lenin/Trockij és a vörösök, aminek a következménye az lett, hogy 20 év múlva az ebből kinövő Szovjetunió már a világ egyik vezető hatalma, mi meg mentünk a süllyesztőbe. Ezek tények. Szóval én még mindig tartom magam ahhoz, hogy soha többet ilyen "sikert" mint ami nekünk azzal járt, hogy megtámadtuk őket, és eddig mindig csak mély torokra rakták a brokit nekünk, miután ilyen csodás kalandozásba kezdtünk, és ráköptünk a Medvére.
Már megírtam neki. Néha levelezünk.http://lovasistvan.hu/2016/12/18/holnaptol-kinai-hirekkel-gazdagabb/
Ezt olvasva felhúztam a szemöldököm:
"Kína a világ második legnagyobb hatalma, amely nem a háborús feszültségek növelésére, hanem a jobb két- és többoldalú kapcsolatokra törekedik, és sem hazánk, sem más, harmadik ország belügyeibe nem szól bele."
Ez lenne az alternatív újságírás?
Tövig nyalni pingnek?
Nekem ez büdös.
Nekem is gyanús ez. Miért jó ha kibékül az oroszokkal, de összeveszik Kínával?
Lehet még ő sem tudja mit akar? Egyelőre zsigerből posztolgat a Twitteren.Nekem is gyanús ez. Miért jó ha kibékül az oroszokkal, de összeveszik Kínával?