[BIZTPOL] Kína

Ugyebár, vannak azok az aprócska kis neutrínók
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az amerikai pénzügyminiszter,mint egy kutyuli.A dollár alkonya következik.
Szemmel láthatóan ő is olyan fiatal és energikus mint a főnöke......

Beillesztem ide is:

Minden áron való függetlenedés. Már nem csak léggömb van. :)

"Kínai tudósok a 13. Jeges-tengeri tudományos expedícióra indultak szerdán a Xuelong 2, az ország első hazai építésű sarki jégtörőjének fedélzetén, amely Sanghajból indul . "

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Kína BRICS-partnerébe, Brazíliába fektetett befektetései alig mutatják az enyhülés jeleit Luiz Inácio Lula da Silva elnöksége alatt. A legújabb megaszerződés értelmében a kínai napelemeket, akkumulátorokat és elektromos járműveket (EV) gyártó BYD 625,9 millió dollár (4,5 milliárd jüan) befektetésére kötelezi magát, hogy új elektromos járműveket építsen Camacariban, Bahia állam keleti részén.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
Kínai autók mindenhol Oroszországban

Várhatóan 2023 végére a taxik 40-45%-a kínai lesz, a legnépszerűbbek pedig a Chery, a JAC, a Geely és a Haval
Mind három autó márka nagyon jól néz ki ! Én eddig csak a BYD kínai autó márkát ismertem !
Haval_H6_III_IMG001_%28cropped%29.jpg

luc_4814_1.jpg

jac-iev7-china-1.jpg

Kínai autók mindenhol Oroszországban

Várhatóan 2023 végére a taxik 40-45%-a kínai lesz, a legnépszerűbbek pedig a Chery, a JAC, a Geely és a Haval
Mind három autó márka nagyon jól néz ki ! Én eddig csak a BYD kínai autó márkát ismertem !
Haval_H6_III_IMG001_%28cropped%29.jpg

luc_4814_1.jpg

jac-iev7-china-1.jpg

Az európai autóipar,és csatolt részei buktak egy 150 milliós ország piacát,de sebaj,mi szeretjük szárazon is.

Az európai autóipar,és csatolt részei buktak egy 150 milliós ország piacát,de sebaj,mi szeretjük szárazon is.

Nem a 150 milliós piac a lényeg, legalább is a kínaianak, hanem a nemzetközi elismertség, ha rákeresel egy típusra nem csak kínai meg maláj tesztet fog felhozni a youtube, hanem oroszt is, ami már majdnem európai az átlag nyugati fogyasztó szemében.

India 1000 db BYD k-9 buszt vásárol

bangalore-may-soon-get-its-fleet-of-electric-buses.jpg

Közben 3000 db BYD autót exportálnak Braziliába

F1bBjAaXgAAAnWB
F1bBh2JX0AAcZ9J

Szankciók ide szankciók oda a A VW és a BMW új kutatás-fejlesztési központokat fektet be Kínában.
A mai napon a BMW és a VW is bejelentette az EV/AV kutatás-fejlesztést, innovációs központokat Kínában, amelyek Németországon kívül a legnagyobbak

Toyota üzletből BYD ülzet lett Ausztráliában
F1UNGbrWcAASixv

Ajánlom mindenkinek !
Etiópiában lévő kínai gyárak ! Egy etióp munkás havi 50 dollárt keres, 10 szer olcsóbban dolgoz mint egy kínai munkás!