[BIZTPOL] Kína

Volt, hogy kiderült, hogy a hordágyon a beteggel nem férnek el a lépcsőházban...a tűzoltók az ablakon emelték ki...
Azért van árnyoldala is a rengeteg gazdaságnak.
Ez azért nagyon durva. Itthon a sajnálatos tragédia után beszereztek megfelelő tűzoltó autókat, és valamennyi intézkedés történt a tanulságokból. Linóleum cserélve, bár tartok tőle, hogy a gyúlékony villany szekrények szerintem maradtak amilyenek voltak (nincs infóm erről). Újonnan épülő épületekben már szigorúbb szabályokat tartottak be.

Mit tudsz az általad említett esetben csinálni? Darut a tetőre ilyen esetekhez? (mint az ablakmosóknak a nagy toronyházaknál) Utólagos külső tűzlétra/lépcsőház? Bontás? A lépcsőházat nehezebb cserélni, mint egy villanyóra szekrényt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Az Alibaba alapító milliárdos Jack Ma hosszú idő után ismét életjelet adott. Egy lelkesítő levelet írt a cég dolgozónak egy belső fórumon támogatásáról biztosítva a cég dolgozóit az átstrukturálási folyamatokban. A cég árfolyama 5% javulással reagált.

A fizetési szolgáltatása állami "szabályozása" után eltűnt egy időre, a vadabb pletykák szerint átnevelő táborba, és 2,8 milliárd dollár bírságot fizetett. Jelenleg Japánban él többnyire, és ott tanít és dolgozik a Tokiói Egyetemen.

archív: https://archive.ph/rJjOE
eredeti: https://www.reuters.com/business/re...t-shadows-with-long-internal-post-2024-04-10/

És akkor nézzük Hszi Csin Ping dolgozószobáját
BN-GF567_xi_G_20141231062733.jpg

Ez nem ikeás.
És egy kis feng shui
http://www.chinadaily.com.cn/a/201801/03/WS5a4c0baca31008cf16da4b64.html
3 hadsereggel kapcsolatos kép, 4, ami a szegénység elleni küzdelemre utal, családi fotók.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

KINA.OO. Irán segíthetne kubának cserébe egy -két katonai támaszpontért.
csak barátilag.
Emlékeim szerint a Fülöp-szigeteken 2 amcsi telephely készül.
  • Egy komoly haditengerészeti a fő szigeten, Luzonon, az északi parton. Itt védelmi rakétarendszer egyébként is lenne.
  • Luzontól északra egy kis szigeten előretolt felderítő állás lesz, meg ki tudja még mi. Ez már roppant közel van Tajvanhoz, ~200 km.

Kína is kezdheti érezni milyen az amikor körberakják amcsi támaszpontokkal. Az oroszok ezt már jól ismerik.

• Tetszik
Ennyi.

Ég-föld távolság.

A best az ikonikus piros telefon, beszólsz, megy az atom jelentéssel. Tudd hogy kivel tárgyalsz alapon.
És akkor most lessük meg Ferenc Józsefét is
arbeitszimmer_von_kaiser_franz_joseph_in_schoenbrunn_fotografie_um_1900_original.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

az EU autóipara elindulhat a szakadék felé hogy időben érkezzenek.
Ami azért jó, mert?
Ugyanaz lesz mint minden más iparcikknél, amit ledömpingelt Kína? A konkurencia kinyírása után, már egyáltalán nem olcsó, de cserébe a minősége is olyan, hogy a MEOs szakemberek tömegesen keresik a megfelelő nyelvet. Mert ehhez még a magyar sem elég kifejező.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Pogány
arbeitszimmer_von_kaiser_franz_joseph_in_schoenbrunn_fotografie_um_1900_original.jpg

Ami azért jó, mert?
Ugyanaz lesz mint minden más iparcikknél, amit ledömpingelt Kína? A konkurencia kinyírása után, már egyáltalán nem olcsó, de cserébe a minősége is olyan, hogy a MEOs szakemberek tömegesen keresik a megfelelő nyelvet. Mert ehhez még a magyar sem elég kifejező.
Köszöntelek a kapitalizmusban. (A MEO-s résznél nem értek egyet veled, sajnos, vagy nem, de a minőség is rohamléptekkel fejlődik arrafelé. Emlékszik még valaki a Koreai autó, mint vicc kategóriára a 90-es évekből? Azóta kicsit ráfagyott a mosoly az európai autóipari menedzserek arcára.)

Ami azért jó, mert?
Ha xar a minőség azt nem fogja venni a kutya sem még akkor sem ha az lenne az egyetlen ilyen típusú verda. Én azért abban kételkedem, hogy a jövőben a kínai elektromos autóknak akkora dominanciájuk lesz, hogy azzal minden versenytársukat kinyírnák.

• Tetszik
Reactions: zsolti
Ha xar a minőség azt nem fogja venni a kutya sem még akkor sem ha az lenne az egyetlen ilyen típusú verda. Én azért abban kételkedem, hogy a jövőben a kínai elektromos autóknak akkora dominanciájuk lesz, hogy azzal minden versenytársukat kinyírnák.
miért SUZUKI árba vannak kb ha ugyanazon kategoriákat nézzük. minimálisan magasabb az alapmodell árra a kínainál de a kínai alapmodellel magasabb felszereltségű mint a suzuki alapmodellje. eddig én panaszt nem halottam a márkára több ismerősömnek is van.
Nem a mercedesnek meg a BMW nek Audinak konkurencia hanem az alsó középosztályos gépkocsik piacának europai gyártók. renault peugeott fiat stb suzuki is (bár nem europaiak) chervrolett sorolhatnám szerintem a délkoreai márkáknak is konkurencia. és a többség ezeket használja (na jó a fiatalok a széthajtott bmw kkel koorigálnak a statisztikán de azok pár évet futnak autok)

• Tetszik
a tesla a német autóknak konkurencia ezért is durván pofátlan hogy oda települt de viszont üzletileg meg nagy húzás... Mert a németek valamilyen szinten magukénak fogják érezni ezért piacot termt egy betörhetettlennek hitt piacra ami a legnagyobb konkurens.

a Ssangyong nak egyenlőre nem nagyon van valós konkurenciája az europai piacon. ha középkategóriás elektromost vagy hibridet akarsz... Árulnak belsőégésű változatokat is tehát a kínálat is megvan.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
miért SUZUKI árba vannak kb ha ugyanazon kategoriákat nézzük. minimálisan magasabb az alapmodell árra a kínainál de a kínai alapmodellel magasabb felszereltségű mint a suzuki alapmodellje. eddig én panaszt nem halottam a márkára több ismerősömnek is van.
Az árazás tekintetében jelenleg valóban előnyben vannak de ez szerintem nem egy végleges és behozhatatlan dolog, mivel pont a kereslet - kínálat szabályai szerint a többi autó vállalat is el fog jutni oda, (kénytelen lesz) hogy olcsóbbá tegyék a saját termékeiket, csak mivel Európában a kínai elektromos kocsik csak most fognak elterjedni, igazán ezért ezidáig az alacsonyabb ár nem volt "kényszerítő erő".