Szerintem sem jó ötlet ránézésre gipszkarton mögül párbajozniMiért is csinálták ostobán?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem sem jó ötlet ránézésre gipszkarton mögül párbajozniMiért is csinálták ostobán?
Vicces vicces, majd ha nem kő lesz a kézben hanem kalas vagy rpg akkor meg nem tököntalálat lesz hanem ahogy te mondottad "Eltaktikáztad k@tttsög " vagy "dezintegrálódás" pont mint ezek itt:Vicces ez, igazán vicces.
Az is vicceske lesz ugye, ha a megdobált raj testületileg úgy fogja értelmezni, hogy
a kis dobálózón robbanómellény van, vagy egy kalasnak látszó tárgy?
Ja, bocsi. Ráutaló magatartást tanúsított. Előfordul.
Na, az igazán vicceske lesz.
Kik? City of London?elvesztettunk 21 katonat
“IDF szóvivő - 1 katona meghalt.”
Hányszor? Kb. 2000-2500 IDF katona halhatott eddig meg nem hivatalosan...24 katona halt meg.
Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?Miért is csinálták ostobán?
Egyszerre.Kik? City of London?
Hányszor? Kb. 2000-2500 IDF katona halhatott eddig meg nem hivatalosan...
De a java még hátra van. Vajon miért pedzegetik a kivonulást? Azért mert a totális győzelem előszobájában vannak? Nem hinném. A Hezbollah még be sem szállt rendesen.
Ha annyira nem vagy tisztában a CQB legelemibb alapjaival, hogy mi az a stack, akkor teljesen feleslegesen kezdenék bele bármibe is. Azért megpróbálok rávilágítani a hiányosságra. Tök felesleges szorzótáblát magyarázni annak, aki a számokat sem ismeri.Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?
Ne kavard már.Egyszerre.
Én úgy vélem, hogy elindultak átfésülni a házat. Azt meg ugyebár nem egy szál lövész műveli.Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?
Más a valóság tábornokom,mint amit te elképzelsz. Behatolás után egymással ellentétes irányban mozognak.Ha annyira nem vagy tisztában a CQB legelemibb alapjaival, hogy mi az a stack, akkor teljesen feleslegesen kezdenék bele bármibe is. Azért megpróbálok rávilágítani a hiányosságra. Tök felesleges szorzótáblát magyarázni annak, aki a számokat sem ismeri.
Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.Más a valóság tábornokom,mint amit te elképzelsz. Behatolás után egymással ellentétes irányban mozognak.
Sikerült eltalálniuk. Ja,nem. Mivel láthatóan nem volt a támadóknak fedezékük,a jobb oldali miután elhúzza sebesültet nem igazán látszott de szerintem nem lőtt,pedig neki kellett volna,és a balnak előre a falig,majd egy gránáttal pontot tenni az arab karrierjére. Szerintem,bár jó lett volna teljes felvételt látni. A tankönyv csak opciókat ad,de ez olyan,mint a haditerv. Csak az első lövésig tart.Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.
Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.
Az a nagy ötleted, hogy menjen oda ahol 3 másodperccel előbb lelőtték a társát? Ennyi erővel saját magát is agyonlőhetné. Ha már annyira gránátozni akarsz, akkor miért nem azzal dobatod aki balra van az ajtó val szemben? Az fedezékbő be tudna dobni egy gránátot a szobába. De ennél még a szemközti ajtóból visszahúzódó katona is jobb megoldás a gránát dobásra. Aki nekiáll foglalkozni a sebesülttel az nem hagyja abba addig amíg meg nem jön az eü katona.Sikerült eltalálniuk. Ja,nem. Mivel láthatóan nem volt a támadóknak fedezékük,a jobb oldali miután elhúzza sebesültet nem igazán látszott de szerintem nem lőtt,pedig neki kellett volna,és a balnak előre a falig,majd egy gránáttal pontot tenni az arab karrierjére. Szerintem,bár jó lett volna teljes felvételt látni. A tankönyv csak opciókat ad,de ez olyan,mint a haditerv. Csak az első lövésig tart.
Te érted amit írtam? Csak azért kérdezem,mert amennyiben elolvasnád még egyszer,akkor talán nem írnád le,azt amit már előtted leírtam.Az a nagy ötleted, hogy menjen oda ahol 3 másodperccel előbb lelőtték a társát? Ennyi erővel saját magát is agyonlőhetné. Ha már annyira gránátozni akarsz, akkor miért nem azzal dobatod aki balra van az ajtó val szemben? Az fedezékbő be tudna dobni egy gránátot a szobába. De ennél még a szemközti ajtóból visszahúzódó katona is jobb megoldás a gránát dobásra. Aki nekiáll foglalkozni a sebesülttel az nem hagyja abba addig amíg meg nem jön az eü katona.
Rajzold már le felülnézetbe, hogy mi a nagy ötleted, mert 5x elolvasva is az jön le, hogy te odamozgatnál egy embert gránátot dobni ahol pár pillanattal előbb lelőtték a katonát.Te érted amit írtam? Csak azért kérdezem,mert amennyiben elolvasnád még egyszer,akkor talán nem írnád le,azt amit már előtted leírtam.
Szerintem érthetően írtam le,hogy a bal oldali megy a falig. Nem az ajtóba áll,hanem a falig,és onnan kecsesen behajit az arabnak egy kis ajándékot. Mi a lóf@szt nem lehet azon érteni,hogy a bal megy a falig? Erre te leírod,hogy miért nem a bal oldali dobja a gránátot. Ha már mindenképpen bele akarsz kötni bármibe,legalább értelmezd a leírtakat,mert per pillanat saját magadból csináltál hülyét.Rajzold már le felülnézetbe, hogy mi a nagy ötleted, mert 5x elolvasva is az jön le, hogy te odamozgatnál egy embert gránátot dobni ahol pár pillanattal előbb lelőtték a katonát.
Itt a szituáció lerajzolva. Kékek az IDF katonák, piros a palesztin. Zöldel beszámoztam az ajtókat. Az 1-es ajtó az legyen az 1-es falon, a 2-es ajtó a 2-es falon, a 3-as ajtó pedig a 3-as falon. Mentsd ela képet és rajzold be rajta, hogy mit szeretnél vagy írd le újra a megnevezéseimet használva.Szerintem érthetően írtam le,hogy a bal oldali megy a falig. Nem az ajtóba áll,hanem a falig,és onnan kecsesen behajit az arabnak egy kis ajándékot. Mi a lóf@szt nem lehet azon érteni,hogy a bal megy a falig? Erre te leírod,hogy miért nem a bal oldali dobja a gránátot. Ha már mindenképpen bele akarsz kötni bármibe,legalább értelmezd a leírtakat,mert per pillanat saját magadból csináltál hülyét.
Nem halt meg...Szerintem olvasd el az első oldal első bekezdését is a tankönyvedben, ami úgy szól: ne halj meg.
Ha teljesen tankönyvszerűen l csináltál minden mást, ‘csak’ ezt az egyet nem sikerült, akkor vagy a tankönyv szar, vagy mégiscsak te csináltál valamit rosszul, mindenesetre megbuktál.
Mekkora mókamesterek már, mi?Amikor csak követ tudsz dobni, pontosan kell céloznod!:
IL RUSSO
When all you have to throw is stones... ..you need to aim correctly! Legendary stone thrower in Hebron.t.me