Ja. Bátor fickók ezek valóban.A robbantásban most Ali,és Ahmed gyorsabb volt.
Egyenruha vagy megkülönböztető jelzés nélkül. Valódi civilek mögé bújva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja. Bátor fickók ezek valóban.A robbantásban most Ali,és Ahmed gyorsabb volt.
Miért is csinálták ostobán?
Szerintem sem jó ötlet ránézésre gipszkarton mögül párbajozniMiért is csinálták ostobán?
Vicces vicces, majd ha nem kő lesz a kézben hanem kalas vagy rpg akkor meg nem tököntalálat lesz hanem ahogy te mondottad "Eltaktikáztad k@tttsög " vagy "dezintegrálódás" pont mint ezek itt:Vicces ez, igazán vicces.
Az is vicceske lesz ugye, ha a megdobált raj testületileg úgy fogja értelmezni, hogy
a kis dobálózón robbanómellény van, vagy egy kalasnak látszó tárgy?
Ja, bocsi. Ráutaló magatartást tanúsított. Előfordul.
Na, az igazán vicceske lesz.
Kik? City of London?elvesztettunk 21 katonat
“IDF szóvivő - 1 katona meghalt.”
Hányszor? Kb. 2000-2500 IDF katona halhatott eddig meg nem hivatalosan...24 katona halt meg.
Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?Miért is csinálták ostobán?
Egyszerre.Kik? City of London?
Hányszor? Kb. 2000-2500 IDF katona halhatott eddig meg nem hivatalosan...
De a java még hátra van. Vajon miért pedzegetik a kivonulást? Azért mert a totális győzelem előszobájában vannak? Nem hinném. A Hezbollah még be sem szállt rendesen.
Ha annyira nem vagy tisztában a CQB legelemibb alapjaival, hogy mi az a stack, akkor teljesen feleslegesen kezdenék bele bármibe is. Azért megpróbálok rávilágítani a hiányosságra. Tök felesleges szorzótáblát magyarázni annak, aki a számokat sem ismeri.Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?
Ne kavard már.Egyszerre.
Én úgy vélem, hogy elindultak átfésülni a házat. Azt meg ugyebár nem egy szál lövész műveli.Tábornokom,ha szerinted Ahmed odaejt nekik egy gránátot,amikor olyan fél méterre áll egymástól a két hátsó,akkor mi történt volna? Igaz,hogy nem teljes videó,de szerintem hibáztak Mózesék,de legalább megúszták,bár a sebesülés mértékét nem tudjuk. Nálatok úgy tanították,hogy épületen belül egy csomóban lövöldözünk,mert úgy ijesztőbbnek tűnik?
Más a valóság tábornokom,mint amit te elképzelsz. Behatolás után egymással ellentétes irányban mozognak.Ha annyira nem vagy tisztában a CQB legelemibb alapjaival, hogy mi az a stack, akkor teljesen feleslegesen kezdenék bele bármibe is. Azért megpróbálok rávilágítani a hiányosságra. Tök felesleges szorzótáblát magyarázni annak, aki a számokat sem ismeri.
Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.Más a valóság tábornokom,mint amit te elképzelsz. Behatolás után egymással ellentétes irányban mozognak.
Sikerült eltalálniuk. Ja,nem. Mivel láthatóan nem volt a támadóknak fedezékük,a jobb oldali miután elhúzza sebesültet nem igazán látszott de szerintem nem lőtt,pedig neki kellett volna,és a balnak előre a falig,majd egy gránáttal pontot tenni az arab karrierjére. Szerintem,bár jó lett volna teljes felvételt látni. A tankönyv csak opciókat ad,de ez olyan,mint a haditerv. Csak az első lövésig tart.Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.
Következő fogalom ami megintcsak annyira alapvető a CQB-ben, mint a matematikában a műveleti jelek a points of domination.
Az a nagy ötleted, hogy menjen oda ahol 3 másodperccel előbb lelőtték a társát? Ennyi erővel saját magát is agyonlőhetné. Ha már annyira gránátozni akarsz, akkor miért nem azzal dobatod aki balra van az ajtó val szemben? Az fedezékbő be tudna dobni egy gránátot a szobába. De ennél még a szemközti ajtóból visszahúzódó katona is jobb megoldás a gránát dobásra. Aki nekiáll foglalkozni a sebesülttel az nem hagyja abba addig amíg meg nem jön az eü katona.Sikerült eltalálniuk. Ja,nem. Mivel láthatóan nem volt a támadóknak fedezékük,a jobb oldali miután elhúzza sebesültet nem igazán látszott de szerintem nem lőtt,pedig neki kellett volna,és a balnak előre a falig,majd egy gránáttal pontot tenni az arab karrierjére. Szerintem,bár jó lett volna teljes felvételt látni. A tankönyv csak opciókat ad,de ez olyan,mint a haditerv. Csak az első lövésig tart.
Te érted amit írtam? Csak azért kérdezem,mert amennyiben elolvasnád még egyszer,akkor talán nem írnád le,azt amit már előtted leírtam.Az a nagy ötleted, hogy menjen oda ahol 3 másodperccel előbb lelőtték a társát? Ennyi erővel saját magát is agyonlőhetné. Ha már annyira gránátozni akarsz, akkor miért nem azzal dobatod aki balra van az ajtó val szemben? Az fedezékbő be tudna dobni egy gránátot a szobába. De ennél még a szemközti ajtóból visszahúzódó katona is jobb megoldás a gránát dobásra. Aki nekiáll foglalkozni a sebesülttel az nem hagyja abba addig amíg meg nem jön az eü katona.
Rajzold már le felülnézetbe, hogy mi a nagy ötleted, mert 5x elolvasva is az jön le, hogy te odamozgatnál egy embert gránátot dobni ahol pár pillanattal előbb lelőtték a katonát.Te érted amit írtam? Csak azért kérdezem,mert amennyiben elolvasnád még egyszer,akkor talán nem írnád le,azt amit már előtted leírtam.
Szerintem érthetően írtam le,hogy a bal oldali megy a falig. Nem az ajtóba áll,hanem a falig,és onnan kecsesen behajit az arabnak egy kis ajándékot. Mi a lóf@szt nem lehet azon érteni,hogy a bal megy a falig? Erre te leírod,hogy miért nem a bal oldali dobja a gránátot. Ha már mindenképpen bele akarsz kötni bármibe,legalább értelmezd a leírtakat,mert per pillanat saját magadból csináltál hülyét.Rajzold már le felülnézetbe, hogy mi a nagy ötleted, mert 5x elolvasva is az jön le, hogy te odamozgatnál egy embert gránátot dobni ahol pár pillanattal előbb lelőtték a katonát.
Itt a szituáció lerajzolva. Kékek az IDF katonák, piros a palesztin. Zöldel beszámoztam az ajtókat. Az 1-es ajtó az legyen az 1-es falon, a 2-es ajtó a 2-es falon, a 3-as ajtó pedig a 3-as falon. Mentsd ela képet és rajzold be rajta, hogy mit szeretnél vagy írd le újra a megnevezéseimet használva.Szerintem érthetően írtam le,hogy a bal oldali megy a falig. Nem az ajtóba áll,hanem a falig,és onnan kecsesen behajit az arabnak egy kis ajándékot. Mi a lóf@szt nem lehet azon érteni,hogy a bal megy a falig? Erre te leírod,hogy miért nem a bal oldali dobja a gránátot. Ha már mindenképpen bele akarsz kötni bármibe,legalább értelmezd a leírtakat,mert per pillanat saját magadból csináltál hülyét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..