Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A felvételt készítő katonával szembeni faszinak kellett volna bedobnia 1 vagy akár 2 gránátot a szobába,mivel neki adott a lehetőség arra hogy a legnagyobb szögben tudja bedobni , az ajtóval szemben lévő csak szembe tudja dobni,kivéve ha "mandinerezni" próbál, az a katona pedig amelyiket meglőtték viszont tényleg elbaszta,mert Dudi állításával ellentétben a CQB legelemibb szabálya nem a "stack" meg a "point of domination" hanem hogy soha nem állsz be a tűzvonalba,ha ez nincs meg (lelőnek mint a szart) akkor semmit nem ér a tudálékos okoskodás,meg a szakkönyvekből megtanult formulák.Bizony,nálam marad a tudás.
Valaki dobott be,mert a hibbant Lord felrakott egy hosszabb verziót,csak nem látszott,hogy ki volt.A felvételt készítő katonával szembeni faszinak kellett volna bedobnia 1 vagy akár 2 gránátot a szobába,mivel neki adott a lehetőség arra hogy a legnagyobb szögben tudja bedobni , az ajtóval szemben lévő csak szembe tudja dobni,kivéve ha "mandinerezni" próbál, az a katona pedig amelyiket meglőtték viszont tényleg elbaszta,mert Dudi állításával ellentétben a CQB legelemibb szabálya nem a "stack" meg a "point of domination" hanem hogy soha nem állsz be a tűzvonalba,ha ez nincs meg (lelőnek mint a szart) akkor semmit nem ér a tudálékos okoskodás,meg a szakkönyvekből megtanult formulák.
Legalább a Mosad aktivizálhatná magát, ha már a CIA nem volt hajlandóScott Ritter: izrahell elveszíti a háborúját és a zizrahelli hadsereg gyáván megfutamodik
Minden további nélkül megöletnél másként gondolkozó embereket! Rittert is! Nem félsz attól hogy mi lesz mikor majd számon kérik rajtad? ha van olyan? A baloldaliak, és a nafo fellas-osok, vagy falloszosok szemében mi is mind hazaárulók vagyunk, és a halálunkat kívánják... ezzel nap mint nap szembesülök, eddig már száz számra.... kitaposnák a belemet. Mert hazaáruló vagyok, mint nem úgy gondolkodó mint ők...holott egyiknek se mondtam hogy hazaáruló... akkor teljesen jogosan kinyírhatnának engem is.... a te értékítéleted szerint.... nem ismerek rád A bűneinkért sokszor megfizetünk...imádkozz, hogy Jehova létezzen, és ne valami más Basszus kimondtam hogy Jehova! Ajjaj! megint!!!!!
Legalább a Mosad aktivizálhatná magát, ha már a CIA nem volt hajlandó
Téged nem utállak. Meglepő módon -magam sem értem, akikkel itt legjobban megértem magam, azok a fórum nackói.Minden további nélkül megöletnél másként gondolkozó embereket! Rittert is! Nem félsz attól hogy mi lesz mikor majd számon kérik rajtad? ha van olyan? A baloldaliak, és a nafo fellas-osok, vagy falloszosok szemében mi is mind hazaárulók vagyunk, és a halálunkat kívánják... ezzel nap mint nap szembesülök, eddig már száz számra.... kitaposnák a belemet. Mert hazaáruló vagyok, mint nem úgy gondolkodó mint ők...holott egyiknek se mondtam hogy hazaáruló... akkor teljesen jogosan kinyírhatnának engem is.... a te értékítéleted szerint.... nem ismerek rád A bűneinkért sokszor megfizetünk...imádkozz, hogy Jehova létezzen, és ne valami más Basszus kimondtam hogy Jehova! Ajjaj! megint!!!!!
A Gyehenna tüzében fogsz égni.Téged nem utállak. Meglepő módon -magam sem értem, akikkel itt legjobban megértem magam, azok a fórum nackói.
Ritter meg egy elvtelen f@sz. Húzzon vissza P seggébe, nem kell mindenbe beleugatnia a baromságait.
Más nem biztos, hogy olyan elnéző, mint a hazája, amit szembe köpött már sokszor.
Te meg vigyázz
Nem én voltam. Ő mondta ki!A Gyehenna tüzében fogsz égni.
Nem lényeg. Döntöttem. Büntetésből évszázadokig,csak maceszt fogsz enni.Nem én voltam. Ő mondta ki!
Az nem olyan vész, maceszból csomó dolgot lehet csinálni, pl maceszgombóc leves. Az menő.Nem lényeg. Döntöttem. Büntetésből évszázadokig,csak maceszt fogsz enni.
Akkor az lesz a büntetésed.Az nem olyan vész, maceszból csomó dolgot lehet csinálni, pl maceszgombóc leves. Az menő.
De csicserib-t nem vagyok hajlandó enni soha többet.
Egyiptom, Szíria, Libanon, Irak, Irán, Oroszország.Ha igaz, akkor fix, hogy nagy háború lesz.
Gáza ellen több gép nem kell nekik ebből a kategóriából, max drónok kellhetnének. Ez logikus ki ellen kell.
Bassza meg.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..