Az arabok is szemiták, én nem vagyok arabellenes.Más topikot kicsinységek miatt lezárnak. Itt meg dúl-fúl az antiszemitizmus. Már csak a nyelvhasználat miatt is mehetnének az örök bannok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az arabok is szemiták, én nem vagyok arabellenes.Más topikot kicsinységek miatt lezárnak. Itt meg dúl-fúl az antiszemitizmus. Már csak a nyelvhasználat miatt is mehetnének az örök bannok.
ott épp nincsenek olyanokés Dél-Libanon húti irányítása alatt álló részéből
Egy szokásos -valamiért- vége nélküli videó⚡️⚡️IL RUSSO
⚡️⚡️Iranian anti-tank missile removed KAZ's work on Merkava Hezbollah fighters launched an Iranian Almas ATGM at a Merkava MK4 tank somewhere in northern Israel. The Almas ATGM is guided via video communication through an unfolding fiber optic wire⚡️⚡️ Join IL RUSSO https://t.me/i20028843t.me
Iráni páncéltörő rakéta távolította el a KAZ munkáját a Merkaván
A Hezbollah harcosai egy iráni Almas ATGM-et lőttek ki egy Merkava MK4 tankra valahol Észak-Izraelben.
Az Almas ATGM-et videokommunikáción keresztül vezetik egy kibontható száloptikai vezetéken keresztül
⚡️
Akkor ez a tervük rombadőlt... Igazán megkérdezhettek volna téged miekőtt bármire is készülnek! Azt szeretném kérdezni, hogy ugye az is normális lenne szerinted, ha az oroszok ukrán politikusokat és katonai vezetőket ölnének meg hasonlóképpen európai országokban? Vagy ez kizárólagos joga izraelnek? Felsőbbrendűség? Csak egy goj vagyok, azért kérdezem. Na már meg antiszemita is vagyok... Király ez a szó! Minden bírálót ezzel lehet a földbe döngölni és a legutolsó senki szintje alá süllyeszteni! Pont leszarom! Nem az arabok baszták ki tömegesen a zsidókat az otthonaikból, mert palesztinát akartak létrehozni, hanem fordítva. Minden arab támadás válaz... Nem kezdeményezés...ott épp nincsenek olyanok
Dél-libanonban nincsenek hútik, az Jemen.Akkor ez a tervük rombadőlt... Igazán megkérdezhettek volna téged miekőtt bármire is készülnek! Azt szeretném kérdezni, hogy ugye az is normális lenne szerinted, ha az oroszok ukrán politikusokat és katonai vezetőket ölnének meg hasonlóképpen európai országokban? Vagy ez kizárólagos joga izraelnek? Felsőbbrendűség? Csak egy goj vagyok, azért kérdezem. Na már meg antiszemita is vagyok... Király ez a szó! Minden bírálót ezzel lehet a földbe döngölni és a legutolsó senki szintje alá süllyeszteni! Pont leszarom! Nem az arabok baszták ki tömegesen a zsidókat az otthonaikból, mert palesztinát akartak létrehozni, hanem fordítva. Minden arab támadás válaz... Nem kezdeményezés...
A video végén lehet látni a becsapódást és lángokat egy másik kameraállásból. Lehet, hogy a trophy nem hárította el a rakétát?!Egy szokásos -valamiért- vége nélküli videó
De köszi, hogy bemutatod hogyan működik a Trophy és semlegesít egy felülről támadó rakétát.
Ráadásul időben figyelmezteti a pk-t, akinek így van ideje visszabújni.
Semmilyen becsapódást nem látni, mert a videónak jóval a rakéta becsapódása előtt vége van.A video végén lehet látni a becsapódást és lángokat egy másik kameraállásból. Lehet, hogy a trophy nem hárította el a rakétát?!
Még Higgins se jelentgeti a társaságot, hogy antiszemita lenne te meg itt vered magad... persze ha bannolások mennek az elsők között vagy akinek az szintén nem jó és itt elnyomás, véleménydiktatúra van és nem lehet Izraelt/NATO-t/bármit kritizálni.Más topikot kicsinységek miatt lezárnak. Itt meg dúl-fúl az antiszemitizmus. Már csak a nyelvhasználat miatt is mehetnének az örök bannok.
Ajvé,mi lesz a sólettel?A hds-et készültségbe helyezték, a harci egységek a heti Sabbat alatt is a bázisokon maradnak
Ha rajtuk múlik elzárva tartják a vizet,áramot,élelmiszert se nagyon engednek be ahogy tették a hadművelet kezdetén tették.Ha Trump lessz az elnök könnyen lehet meg is lépik.Az éhség meg szomjuság meg "nagy úr"Volt csak, még tavaly.
Fogjátok már fel, hogy nem a képességek hiánya miatt, hanem mert nincs szándékában a Tzahalnak vérfürdőt rendezni.
Szerintem inkább fordítva.
A Tzahal alapvetően városi harcra van kiképezve és meglehetősen jól. A felszerelés meg ég és föld.
De teljesen más doktrína egyébként is: muszkának nem számít az ember, az IDF-nek pedig nagyon is.
Azt meg ne mondd már, hogy lényegtelen, hogy megmarad a jól kiképzett embered, anyagod cserébe max tovább tart a művelet.
Az emberiesség fénylő csillagai.Ha rajtuk múlik elzárva tartják a vizet,áramot,élelmiszert se nagyon engednek be ahogy tették a hadművelet kezdetén tették.Ha Trump lessz az elnök könnyen lehet meg is lépik.Az éhség meg szomjuság meg "nagy úr"
Szépen felzabáltak mindent.
Jó kaját vétek is otthagyniSzépen felzabáltak mindent.
Kihűl.Ajvé,mi lesz a sólettel?