Azt elfelejtettem hozzáírni hogy a tüzéreik is röfögtethetnek...
Grad-ok, 40-es csőkötegekkel...
Csöves tüzérség.
Van célpont bőven, lőtávon belül.
Csöves tüzérség.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...Azt elfelejtettem hozzáírni hogy a tüzéreik is röfögtethetnek...
Csöves tüzérség.
Kb ezt csinálta 7-én is, igen.Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
Úgy tudtam a godmode az aktuálisKb ezt csinálta 7-én is, igen.
Amit felvázoltam az egy 5-6 perces történet. Ennyi...
Remélem nem azt akarod mondani hogy "nolimitammo"- cheat-et használnak.
Stimms. Amelyik a 4-es autópályán voltEltévedt Vaskupola rakéta önmegsemmisítő töltete robbant. Állítólag.
Öszintén:Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
IDKFAKb ezt csinálta 7-én is, igen.
Amit felvázoltam az egy 5-6 perces történet. Ennyi...
Remélem nem azt akarod mondani hogy "nolimitammo"- cheat-et használnak.
Elfelejtetted Libanont.Öszintén:
Azért akinek van egy csepp realitás érzéke az ránéz a térképre az láthatja, hogy egyébként az arab tenger közepén fekvő zsidó államocskát még Iránnak sem lesz egyszerű feladat úgymond "megbüntetnie". Azzal, hogy Magyarországon keresztül megüzenték a támadás tényét még is csak valamiféle "lekiismereti alapon" cselekedtek, előre tisztába téve a nagy büntetőakció korlátozott mivoltát. "Rakétás tüzijátékon" kivül bevallom én nem számitok másra, csak néhány elszigetelt megmozdulásra a legfanatikusabbak részéről valamelyik eddig is forrónak számitó helyen. Egy legalább részsikereket felmutatni tudó iráni szárazföldi megmozdulást sem tudok elképzelni, nemhogy egy mindent elsöprő támadást. Valahogy nem látom a képességeket ehhez, de Irán nagy ország és kiterjedt kapcsolatai vannak, lehet talán meg tudnának lepni.
6 katonát vittek könnyebb sérülésekkel kh-ba, mint pl fülcsengésIzraeli oldal is lehozta. Mózesékhez bekopogott a támaszpontra a Hezbollah.
Сегодня в Израиле
Хизбалла атаковала беспилотниками север Израиля. Есть раненые. Подпишись:@segodnyailt.me
Azért elképesztő, hogy napra pontosan 79 évvel Hirosima után két atomhatalom éppen háborút készül vívni egymással ...
Siítákat nem nagyon fog szunnitákkal különösebben mélyebben egybe kovácsolni semmi se szerintem.Az arab világ eléggé megosztott, Irán perzsa, Izrael meg olyan, amilyen. Viszont, ha túl tolják, akkor az az arabokat egységbe kovácsolhatja és egyértelműen Irán oldalára állnának, amiből szerintem még az USA sem tudná Izraelt kimenteni és akkor még jöhetnek olyan fordulatok, amiket csak hóbagoly tudna elmondani.
Csak hiszti volt: a Libanonból Galileába kilőtt ~10 lövedék egy része lelőve, többi szabad területre esett,a Golanon vmi izélkedés van
Red Alert [18:26:34] - 6 Alerts: • Confrontation Line — Shear Yeshuv, Kibutz Dan, Snir, Dafna, HaGoshrim, Kfar Szold