Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Okt 7-i kendács rakétázás azért nem gyenge infókat adott a légvédelmi képességekröl.Mi van akkor ha mondjuk 1.000 drónt nem Iránból, hanem Libanonból, vagy a szíriai határtól nem messze indítanak el Izrael ellen. Azt hogyan fogják semlegesíteni a "szövetséges" (USA, angol, jordán) vadászrepülőgépek?
Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...Azt elfelejtettem hozzáírni hogy a tüzéreik is röfögtethetnek...
Grad-ok, 40-es csőkötegekkel...
Csöves tüzérség.
Van célpont bőven, lőtávon belül.
Kb ezt csinálta 7-én is, igen.Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
Úgy tudtam a godmode az aktuálisKb ezt csinálta 7-én is, igen.
Amit felvázoltam az egy 5-6 perces történet. Ennyi...
Remélem nem azt akarod mondani hogy "nolimitammo"- cheat-et használnak.
Stimms. Amelyik a 4-es autópályán voltEltévedt Vaskupola rakéta önmegsemmisítő töltete robbant. Állítólag.
Öszintén:Mindeközben az egész IDF+IAF meg csak ül és vár, és néz, és vár, és néz...
IDKFAKb ezt csinálta 7-én is, igen.
Amit felvázoltam az egy 5-6 perces történet. Ennyi...
Remélem nem azt akarod mondani hogy "nolimitammo"- cheat-et használnak.
Elfelejtetted Libanont.Öszintén:
Azért akinek van egy csepp realitás érzéke az ránéz a térképre az láthatja, hogy egyébként az arab tenger közepén fekvő zsidó államocskát még Iránnak sem lesz egyszerű feladat úgymond "megbüntetnie". Azzal, hogy Magyarországon keresztül megüzenték a támadás tényét még is csak valamiféle "lekiismereti alapon" cselekedtek, előre tisztába téve a nagy büntetőakció korlátozott mivoltát. "Rakétás tüzijátékon" kivül bevallom én nem számitok másra, csak néhány elszigetelt megmozdulásra a legfanatikusabbak részéről valamelyik eddig is forrónak számitó helyen. Egy legalább részsikereket felmutatni tudó iráni szárazföldi megmozdulást sem tudok elképzelni, nemhogy egy mindent elsöprő támadást. Valahogy nem látom a képességeket ehhez, de Irán nagy ország és kiterjedt kapcsolatai vannak, lehet talán meg tudnának lepni.
6 katonát vittek könnyebb sérülésekkel kh-ba, mint pl fülcsengésIzraeli oldal is lehozta. Mózesékhez bekopogott a támaszpontra a Hezbollah.
Сегодня в Израиле
Хизбалла атаковала беспилотниками север Израиля. Есть раненые. Подпишись:@segodnyailt.me
Azért elképesztő, hogy napra pontosan 79 évvel Hirosima után két atomhatalom éppen háborút készül vívni egymással ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..