Törökország is csatlakozna a BRICS-hez - Mandiner
Erdogan a lépéssel még jobban eltávolodhat a Nyugattól.
mandiner.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mostról van szó.
Továbbra is mostról van szó.
öööö ,mondjuk az iráni proxyk tönkrevágják a tengeri kereskedelmi útvonalakat, hogy csak egyet mondjak
Nem történelemről beszélünk, első atombomba stb, hanem a mostról.Félszavakból, tőmondatokból továbbra sem értek semmit.
Biztos hasznos a rakéták ellen.Ekkora rendkívüli dolog normálisan felfegyverzett biztonsági személyzetet fogadni egy szállítóhajóhoz ?
Arról van tudomásod, hogy a 2023. október 7-e előtt is az Indiai-óceán nagyon veszélyes terület volt a kalózkodás szempontjából ?
Nem történelemről beszélünk, első atombomba stb, hanem a mostról.
Ja, amúgy. Ha nem GDP, akkor HDI. Az alapján is jócskán elől van IL.
+a harmadik legmagasabb a diplomások aránya
+technológiai, K+F költésben abszolút világelső
Biztos hasznos a rakéták ellen.
Ezek szerint vannak akik tanulnak.Anyátokat
Azt hittem ez a túszszedéses, kivégzéses objektíve elítélendő. És nem relatív.Ezek szerint vannak akik tanulnak.
Nem kellett volna végighaknizni ilyenekkel a világot, tudod akkor nem bomlott volna le a gát. De hát atomtudósok likvidálása, 41-ből 27 célpont meggyilkolása 4000 civil áldozattal meg az összes ilyenek és nagyon-nagyon sok van a védendő szegény nyugati civilizáció rovásán, az biztosan nem hergelő.Azt hittem ez a túszszedéses, kivégzéses objektíve elítélendő. És nem relatív.
Tévedtem.
Örülj, hogy felnőttekÖrülj, hogy csak hat
Azt hittem ez a túszszedéses, kivégzéses objektíve elítélendő. És nem relatív.
Tévedtem.
Az, csak akkor is lennél ennyire bölcs mikor az ukránok gyűjtenek be civileket, kegyetlenkednek, lövik a városi piacot... Meg amikor a zsidók verik telibe a lakónegyedeket. Mert akkor hiteles egy filantróp, ha minden élet számít.Azt hittem ez a túszszedéses, kivégzéses objektíve elítélendő. És nem relatív.
Tévedtem.
Konkrétan a közönséges bűnöző-tolvaj-sikkaszto miniszterelnök döntött úgy hogy bealdozza oket:Azt hittem ez a túszszedéses, kivégzéses objektíve elítélendő. És nem relatív.
Tévedtem.
Miből gondoljátok, hogy én fanja vagyok az ártatlan áldozatoknak?Az, csak akkor is lennél ennyire bölcs mikor az ukránok gyűjtenek be civileket, kegyetlenkednek, lövik a városi piacot... Meg amikor a zsidók verik telibe a lakónegyedeket. Mert akkor hiteles egy filantróp, ha minden élet számít.
Ja, én sajnálom ezt a 6 ártatlan civilt is mellesleg...
Gugli a barátod, ha érdekel bőven van irodalma a JELENLEGI izraeli hadiiparnak, exporttermékeknek, atomerőműhöz kapcsolódó fejlesztéseknek. Know-how -nak.Atomot az USA adott nekik vagy ő maguk terveztek, és dúsítottak uránt a pajtában ?
És az önerőből létrehozott atom az végülis amerikai technológián alapszik ?
Mert talán Szaúd-Arábia, és a városállam méretű szomszédjai nem luxusországok ?
Attól, hogy valaki diplomás, még nem biztos, hogy hasznos. Más értéke van egy műszaki diplomának, és más egy társadalomtudományinak. Vagy ugye a jog is a legfelkapottabb, és túlértékeltebb diplomák közé tartozik ...
Aminek az alapjait külföldről szerezték.
Pl. a Lavi az nem saját repcsi volt, hanem "csak" egy továbbgondolt F-16-os Falcon. Ez van.
Gugli a barátod, ha érdekel bőven van irodalma a JELENLEGI izraeli hadiiparnak, exporttermékeknek, atomerőműhöz kapcsolódó fejlesztéseknek. Know-how -nak.
De persze az is lehet, hogy a tuggyukkik csak úgy alaptalanul minden mutató szerinti listákon csak beteszik IL-t elég jó helyekre. Mert mé ne.