a ruszkihoz sincs, aztán mégis olyan tábor fröcsög amott, mintha legalábbis mindenkinek lenneIgen, őket kifelejtettem, velük ugyanez a helyzet.
vmi közeli orosz rokona...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a ruszkihoz sincs, aztán mégis olyan tábor fröcsög amott, mintha legalábbis mindenkinek lenneIgen, őket kifelejtettem, velük ugyanez a helyzet.
-Adott egy terrorszervezet, ami telefonok helyett csipogókat szerez be, hogy nehezebb legyen őket lehallgatni.
-Egy (vagy több) titkosszolgálat ezt felderíti, valamilyen úton ráteszi a kezét a szállítmány(ok?)ra és megbütyköli az eszközöket.
-A csipogókat a terrorszervezet kiosztja az emberei között, a titkosszolgálat ezeket a terrorszervezetben kiosztott eszközöket ismeretlen idő elteltével felrobbantja.
-A terrorszervezet elsődleges kommunikációs hálójának elvesztése után visszavált a másodlagos hálóra, a full klasszikus kézi rádiókra.
-A visszaváltás után a titkosszolgálat ezeket is felrobbantja, mert valamilyen úton-módon ezeket az eszközöket is robbanószerrel szerelte fel.
-Erre emberek kisírják a púpjukat, mert egy ismert terrorszervezet embereit felrobbantották a lehető legcélzottabb módon.
?
Egyébként meg csupán az álláspontomat közöltem, azt inszinuálva, hogy izraellel nekünk tulajdonképpen tök felesleges bármilyen komolyabb kapcsolatot fenntartani, ugyanis szükségtelen kitettséget eredményez, de ezt már részleteztem kicsit odébb.
Semmi nk jogba ütköző nincs ebben.Ja, nyilván egyetlen ártatlan közelben tartózkodónak sem esett baja... jó, ahhoz képest talán célzottabb, mint ami Gázában folyik, ahol az izraeli bevetési szabályok 150 civil halálát tartják még elfogadhatónak egy Hamász-parancsnok megölésének mellékhatásaként. Egyszerű Hamász-harcosok esetén csak 15-30 főét, mondjuk a komplett családjáét és rokonságáét.
Nem volt semmi nagyon célzott benne, ha csak nem látták élőben az összes felrobbantott eszköz kinél, kinek a közelében van. Annyira célzott, mint egy levélbomba maximum.
Amúgy meg nemzetközi jogba ütközik természetesen, ami persze Izraelt sosem érdekelte, már a Lavon-affér idején sem. Már ha tudod, mi az. Jó, te meg a szőr bizonyára tudjátok, de egyébként eltűnt a memórialyukban. Hiszen a zsidók követték el, nem ellenük követték el. Akkor újra és újra emlékeztetnének rá a médiában.
Olyan helyzet amit úgy hívnak, hogy 'ne b@szakodj Izraellel.Igaz, nagy rizikót vállal az, aki Izraeltől bármit vesz. Lásd Pegasus. Természetesen a kedves izraeliek miután eladták egy csomó kormánynak, kiszivárogtatták a dolgot...
Az izraeliek olyan helyzetet teremtettek,
Ez.Ez a helyzet.
Izrael hirtelen a világ Ted Kaczynskije lett. Csak azt a fószert életfogytiglanra ítélték.vajon a zsidók le fogják-e robbantani az ujjait, miközben egy készüléken ír (vagy a farkát, miközben az a zsebében van). Ez a helyzet.
Semmi nk jogba ütköző nincs ebben.
A civil áldozatokat egy kezeden meg tudod számolni. Ez pedig ilyen mennyiségnél azért elég frankó.
Eskü én sem értem, ahogy @sisimoto se.Izrael hirtelen a világ Ted Kaczynskije lett. Csak azt a fószert életfogytiglanra ítélték.
Pont így barátom, pont így.Libanoni hatóságok szerint több ezer sérült van, azok mind Hezbollah-harcosok?
Kíváncsi vagyok mikor indítják meg a szárazföldi akciót. Egyáltalán a libanoni állam mit fog csinálni? Mondjuk mégiscsak az országukat fogja megtámadni Izrael.még egy hullám
Akkor meg1x leirom, most egyertelmubben, mert lathatoen nem ment at: hulyesegeket irkalsz, mert fogalmad nincs a tenyekrol, es ezek szerint angolul sem ertesz (lasd a linkelt cikkeket).Az ismétlés a tudás atyja, tehát újra:
A hámász nevezetű iráni proxi terror brigád 2007-ben erőszakosan átvették a hatalmat durva vérontással, és szinte azonnal lőni kezdték izraelt amivel csak tudták....
Ha mar gyengebb szellemi kepessegueknek magyarazunk: tekintve, hogy 70+ eve a zsidok veres eroszakkal, meszarlasokkal, terrorral elzavartak 700-800 EZER oslakos palesztint a sajat hazaikbol, es egy ~30 km x 8 km csikon, szabad eg alatti koncentracios taborban sanyargatjak a mara 2M fole nott lakossagot, eleg nehez lenne NEM a civilek kozott letezni, baszki.Tehát 2007-óta szinte folyamatosan lőtték izraelt a terroristák, bátran a gázai civilek mögül, ezt külön magyarázva a gyengébbek kedvéért..
Ami sajnalatos, hogy meg a nem tul bonyolult cionista propagandanal is benabb ez a "hablaty", mert lathatoan fogalmad nincs meg a legismertebb, legalapvetobb tenyekrol sem, nemhogy a "lenyegrol", ugye.De persze a lényegre nem kíván reagálni senki, hanem megy a fárasztó hablatyolás..
Sajnálatos ez a szellemi színvonaltalanság..
Hehhehe. Akkor mit kell aggódni meg sipákolni mikor a zsinagóga közelében valaki autót gyújtogat? Ez még csak nem is nemzetközi, oszt mellé ezek szerint pár áldozat is tök frankó lenne. Meg amúgy is, velünk szemben ti a teremtő részei vagytok legalabbis erről tolják a zsidónáci dumát tudós pajeszosaitok, szóval akkor tutira fel tudják tamasztani a hulláitokat nem?Semmi nk jogba ütköző nincs ebben.
A civil áldozatokat egy kezeden meg tudod számolni. Ez pedig ilyen mennyiségnél azért elég frankó
Mondjuk az IDF Chief of Ears sem gyenge a jobbszelen...Ki az a hobbit ott középen?
A hezbollah bármilyen IL által okozott indok, provokáció nélkül támadja minden nap Izrael területét rakétákkal.Hehhehe. Akkor mit kell aggódni meg sipákolni mikor a zsinagóga közelében valaki autót gyújtogat? Ez még csak nem is nemzetközi, oszt mellé ezek szerint pár áldozat is tök frankó lenne. Meg amúgy is, velünk szemben ti a teremtő részei vagytok legalabbis erről tolják a zsidónáci dumát tudós pajeszosaitok, szóval akkor tutira fel tudják tamasztani a hulláitokat nem?
Viccet félretéve, sisimotóstól nagyon jól tudjátok, hogy mit csinál a kivalasztott nép csak köptök a szenvedésre amit okoz amígcsak valaki vissza nem basz (ahogy mondtam, mindenki túlságosan úriember módon teszi), aztán meg kezditek a hisztikét.
Kit érdekel?Kíváncsi vagyok mikor indítják meg a szárazföldi akciót. Egyáltalán a libanoni állam mit fog csinálni? Mondjuk mégiscsak az országukat fogja megtámadni Izrael.
Szerintem nem fog a Hezbollah tamadni. Tamadokent sokkal-sokkal nehezebb dolguk lenne, ugye, mig a felszerelesuk nem is igazan arra valo. Viszont ha sikerul valamifele valasszal az izraelieket becsabitani hozzajuk, az nekik sokkal jobb felallas.Kit érdekel?
Akkor mit csináltak, amikor egy terrorszervezet átvette az országuk egy részének az irányítását.
Hát azért santít még mindig, mert a. a románok jöttek a mi földünkre, b. oda is dobta nekik ahhh nyugat az országunk amúgy azon részét, ahol áttelelhettük a habsburg-török faszkodást mindenfajta elítélés nélkül. Szóval ti vagytok a románok az ügyben, a földjét visszaszerezni akaró magyarok a pakesztinok a peldádban és egy segítséget nyújtó rokon a hezbollah. Szóval ti mint területfoglaló románok sipakoljátok a provokálatlant és robbantjátok a kezeket.A hezbollah bármilyen IL által okozott indok, provokáció nélkül támadja minden nap Izrael területét rakétákkal.
Ennyi.
Izrael eddig nagyon visszafogottan és önmérsékletet gyakorolva viselkedett.
Gondolatkísérlet erejéig képzeld már el, hogy pl a románok elkezdik lőni Debrecent és a környező városokat.
Kitelepíted a lakosságot.
Szólsz az ENSZ-nek, hogy hát azért ezt csak nem kéne, de nem történik semmi, mégcsak el sem ítélik a románokat.
A románok tovább rakétáznak. A budapesti és egyéb városok szállodái tele vannak a kitelepítettekkel.
Tizenegy hónapig.
Aztán elpukkannak a román káderek telefonjai.
Utána meg még neked mondják, hogy hádemekkorag@civagy, hát micsoda terrorcselekmény volt már ez.
2006-ban már megégették magukat Mózesék Dél-Libanonban.Szerintem nem fog a Hezbollah tamadni. Tamadokent sokkal-sokkal nehezebb dolguk lenne, ugye, mig a felszerelesuk nem is igazan arra valo. Viszont ha sikerul valamifele valasszal az izraelieket becsabitani hozzajuk, az nekik sokkal jobb felallas.
Majdnem 20 éve volt az legkedvesebb Flamandom....2006-ban már megégették magukat Mózesék Dél-Libanonban.
Na und?Majdnem 20 éve volt az legkedvesebb Flamandom....
Tökéletesen el vagy tévedve.Hát azért santít még mindig, mert a. a románok jöttek a mi földünkre, b. oda is dobta nekik ahhh nyugat az országunk amúgy azon részét, ahol áttelelhettük a habsburg-török faszkodást mindenfajta elítélés nélkül. Szóval ti vagytok a románok az ügyben, a földjét visszaszerezni akaró magyarok a pakesztinok a peldádban és egy segítséget nyújtó rokon a hezbollah. Szóval ti mint területfoglaló románok sipakoljátok a provokálatlant és robbantjátok a kezeket.
Pedig az, amikor csak zsidózol a zsidózásért, öncélúan.Node. Én értem, hogy miért vagytok ilyenek. Azt is értem, hogy ebből fakadóan miért tesztek úgy, ahogy. Értem a judaizmusotokat is, még fel is fogom a nagyszerűségét is, egy lételméleti vonalnak jó. Nem érzelmi jellegű az ellenvisongásom,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..