Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te nagyon el vagy tájolva arról, mi folyik a világ azon részében, úgy látom.Igazából itt nincs a rollernek jó oldala.
Szal inkompetenciát nem látok A régi itthoni antiszemita stigmázást kipipálta Orbán, ez már nevetségesen hangzik. De emellé be kell söpörni az üzleti hasznot. Azt a céget azért illene átpasszolniuk!
Alapvetően már Európában is zajlik kicsiben, ami Izraelben nagyban. Érdemes figyelni. Mert ezt hozta a merkeli jövő.
Egyébként Bibi rendesen lenyírta a füvet a környéken, már rengeteg parlagfű is volt.
Kíváncsi vagyok megindul-e Libanonba. Ennél jobb alkalom ritkán lesz. Csak kérdés mennyi értelme van.
Izrael valószínűleg csak így maradhat fent. Ha rendszeresen odabasz. Hibázni meg nem nagyon lehet.
Nem tudom mi lesz Gázában. A Hamasz ellen fordul a plebs, vagy kitart mellette és újra felépíti.
Tudod,hogy mekkora baromságot írtál? A posztban a palesztinok előtti Libanonról írnak.Libanon a Hezbollah előtt.
A rohadtak. A hét elején Ciszjordániában a telepes fattyúk megmérgezték a palesztinok kecskéit,meg birkáit. Azok meg áldott jó emberek,ugye? Hagyjuk már ezt a blankolt kettős mércét.a rohadtak! Nem volt elég múltkor 2x szerencsétlen csirkéket, most a tehenek is
a rakéták károkat okoztak, illetve 3 ember megsérült
A rohadtak. A hét elején Ciszjordániában a telepes fattyúk megmérgezték a palesztinok kecskéit,meg birkáit. Azok meg áldott jó emberek,ugye? Hagyjuk már ezt a blankolt kettős mércét.
Minden kóser@SirHiggins
Milyen kaját nyomatnak amúgy?
Fejadagról van infód?
Víz?
Palackos vagy kulacsoznak? Mennyi van naponta? Liter.
Bármikor is készült, ez nem "Libanon" hanem a felső tízezer!Libanon a Hezbollah előtt.
Max pontatlanság. Ha nem a PFSZ, akkor a hezbollah csinálta volna későbbTudod,hogy mekkora baromságot írtál? A posztban a palesztinok előtti Libanonról írnak.
Ne adj már a számba mindenfélét, ami nem oda valóa telepes fattyúk ... Azok meg áldott jó emberek,ugye?
Bejrút a Közel-Kelet Párizsa volt.Bármikor is készült, ez nem "Libanon" hanem a felső tízezer!
Nagyjából olyan,mint 2006-ban,amikor hullottak Mózesék,mint a legyek. Nem a tartalékosok,hanem a szines barettesek.Max pontatlanság. Ha nem a PFSZ, akkor a hezbollah csinálta volna később
Ne adj már a számba mindenfélét, ami nem oda való
Mondtam olyat? Nem mondtam.
Én meg amúgy vigyáznék. Ha a csirkék után akkora córesz lett a csipogókkal,
akkor a tehenek után mekkora lesz....
Bejrút a Közel-Kelet Párizsa volt.
Virágzó, nyugati város. Libanon meg olyan volt, mint Irán a forradalom előtt.
Érdekes, hogy ahova a palesztinok beteszik a lábukat, ott minden elsz@ródik...
Fronton MRE, hátrébb konzervek+főzés.@SirHiggins
Milyen kaját nyomatnak amúgy?
Fejadagról van infód?
Víz?
Palackos vagy kulacsoznak? Mennyi van naponta? Liter.
Us MRE?Fronton MRE, hátrébb konzervek+főzés.
Víz fejadag nincsen. Palackos.
Pl.Us MRE?
Érdekelne milyen a sajátjuk.
A no limit víz az menő!
Hadianyag és víz. Legfontosabb dolgok harcban.
Mondjuk én speciel szeretem a páncélosokat.Pl.
De ezek a legjobbak
Mint az alkoholmentes sör.Mondjuk én speciel szeretem a páncélosokat.
Tök fölösleges ez a dehidratált, por izé. Punciknak való
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..