Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Libanon most kapott egy ajándékot Izraeltől.A Hezbollah-nak úgy nehéz lesz hivatalos kijelentést tenni, ha a fősajtósuk is épp pépesített formában pihizik pár tonna beton alatt a többi főmufti mellett.
Komolyabbra fordítva;
Egy ilyen szervezet a végtelenségig túlélheti a személyzet és a vezetők cserélődését, mint Thészeusz hajója, ha van elég ideje arra, hogy a régi emberek átadják a vezetést az újaknak.
Most viszont az egészet egyszerre csapták szét. Olyan mint egy sült hús, amelyiknek az egyik oldala egyszerre elszenesedik ahelyett, hogy lassan, fokozatosan, pár percenkénti fordítással átsülne.
A régi humán kapcsolati hálókat (egy középvezetőnek van pl 7 beosztottja, ennek a 7 embernek megint egyenként 7 beosztottja és így tovább.) mind elszakítják, így senki sem ismer senkit, és mindent a nulláról kell felépíteni.
Ilyen szervezetet így lehet igazán lebontani.
Nem csak a fejeseket, hanem a középvezetést is azonnal, egyszerre kell elvágni mindenki mástól.
Beszédes, hogy az izraelieknek volt egy ilyen „betárazott” képességük, hogy ezt megtegyék a Hezbollah-al, de a Hamasszal nem... A Hamasz tényleg messze hátrébb volt a prioritási listájukon... Mindenükkel keletre és északra figyeltek igazán.
Felhívás
Middle East Spectator
— ❗️/ BREAKING: Three evacuation orders across Beirut simultaneously @Middle_East_Spectatort.me
Miért? Ha valaki ki akar nyírni, akkor miért is ne lehetne őt a nem annyira kedvelt entitások közé sorolni?Ez "jó".
Oroszok Az Igazság Oldalán
Netanjahu szerint az áldott országok közé tartoznak: Szaúd-Arábia, Szudán, Egyiptom, Jordánia és az Egyesült Arab Emírségek. Az elátkozott országok: Irak, Irán, Szíria, Libanon és Jemen. És ha Izrael nem a diplomácia útját választja, és nem hagyja abba egyszerre három szomszédos ország...t.me
Nevetséges a kettős mérce ami a világban most már teljesen átvette az irányítást a mindennapok felett ...
Nem tudom én. Ezek a Hariri meggyilkolása óta ültek Libanon nyakán. Most, hogy szervezet fejét meg karjait ilyen demonstratíve lecsapták óriási hatalmi vákuum képződik, amit természetesen irán meg gondolom mások is minél gyorsabban próbálnak majd betöfködni (lásd az előbbi repülővisszafordítást). Szerintem ez a helyzet így kiszámíthatatlan. (Persze a libanoniaknak is adott így esély.)Libanon most kapott egy ajándékot Izraeltől.
Visszakaphatják az országukat az iszlamistáktól.
Irán a hizbollaht tömködte.Nem tudom én. Ezek a Hariri meggyilkolása óta ültek Libanon nyakán. Most, hogy szervezet fejét meg karjait ilyen demonstratíve lecsapták óriási hatalmi vákuum képződik, amit természetesen irán meg gondolom mások is minél gyorsabban próbálnak majd betöfködni (lásd az előbbi repülővisszafordítást). Szerintem ez a helyzet így kiszámíthatatlan.
Nem szempont.Páran elhagyták az ENSZ üléstermet Benji beszéde alatt
Az ugye nem zavar, hogy a Hezbollah az Libanon egyharmada. Ahogy a Hamasz a gázai övezet kétharmada.Nem tudom én. Ezek a Hariri meggyilkolása óta ültek Libanon nyakán. Most, hogy szervezet fejét meg karjait ilyen demonstratíve lecsapták óriási hatalmi vákuum képződik, amit természetesen irán meg gondolom mások is minél gyorsabban próbálnak majd betöfködni (lásd az előbbi repülővisszafordítást). Szerintem ez a helyzet így kiszámíthatatlan. (Persze a libanoniaknak is adott így esély.)