Azért a siker ünneplésébe belerontana, ha a környeken a robbanás miatt összeomló épületek lakosságát is képre kellene rakni erkölcsösen nem?
Mindenesetre eddig az arab és egyaltalan az ellenállás tengelye világ szánalmasan szerepel ha a nagy képet nézzük. Ugyanolyan bénán tolják a sok irgum-burgum má' megint mi haltunk meg hol az igazság sztorikat mint az oroszok. Ahelyett, hogy simán csak megölnék az ellenfeleiket, jelen esetben titeket. Én ezt egyszerűen nem értem.
Mármint amit lenyomtatok az elmúlt èvtizedekben csak, ha én vagyok az első ajatollah, az első rendelkezésem, hogy
1. pont: minden portás, rendőr, atomtudós haláláért 150 mosolygós kislány adja vissza a nösámáját arcbőr genetikai puttonyába, ezt fel lehet aztán szorozni az általuk meg nem szült jövő generációkra.
2. pont: minden ezutáni megtorlás, legyen az atombomba akár, automatikusan az 1. pontra való visszaugrást eredményezi.
És ezt aztán következetesen csinálni is, rátok bízva hogy hány nap alatt lövitek el a teljes jövőtöket.
Ehelyett mennek az irgum-burgum mostaztán micsoda rettenetes megtorlás lesz makogások és bombázódnak szét hülyén a felmondói.
Még mindig igazsághaborúznak a propagandagépezet ellen aminek évezredek óta ez a melója népírtáskor. Egyszerűen viccesek és hülyék.