A legnagyobb tisztelettel...de ezt a topikot csak
szőrmentén (ééérteed?) fogom eztán újra követni több okból is.
- A Közel-Kelet olyan, mint egy török sorozatfilm:
Ha láttad az első két részt, akkor már előre láttad az összeset.
Ha kihagytál 50 részt, akkor is fogod tudni követni kérdezgetés nélkül.
- Nem a szomszédunkban van (még ha világgazdaság rengető is rendre az ottani konfliktus)
-Leginkább nem a mi erkölcsi értékrendünk szerint gondolkodnak arrafelé:
Teljesen hiábavaló és parttalan állást foglalni emiatt, ugyanis teljesen érzéketlenek és süketek a morális hozzáállásunkra. Igen; mindkét fő halmaz...
- Olyan bődületes mennyiségű és hiábavaló moralizálás folyik e topikban, hogy kontraproduktív
- Lehet, hogy most lesz valami olyan mélységű fejlemény, netán eszkaláció, ami még az előző arab-izraeli háborúkban sem volt, de arról még a retekláb híradó is be fog számolni.
Ui:
Szőr írta pár napja (vissza nem keresem szó szerint), hogy nem érdekli a szláv konfliktus.
...megvan ugye az a típus és csoport, világesze duma, no meg szint, aki cigi-energiaital kombó mellett osztja a tutit a fociról, dartsról, kocsiról, nőkről, playstation-ről, mindenről
is, s bár csak egy mondatot hall a témáról reggel a kereskedelmi adók röhögcsélésében, de a világ politikáról is.
S persze arabozik, zsidózik egy jó nagyot...
Na az egyik ilyen "bróder" mondott egy olyat, hogy odakaptam a fejem; nem szidta az arabokat, nem szidta a zsidókat, csak annyit mondott, hogy:
- Unom a zsidókat.
Én:
...s ezután fogalmazódott meg bennem, hogy én már unom a Közel-keleti konfliktust.