Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ha nem tűnt volna fel, már tettem be olyat, ahol elég nagy gödör van.Had tippeljek..
lesz majd egy kisebb gödörről videó a reptérről, amit Ben egy fél talicska betont éppen beborít és a kamera a sivatag fele mutat. A károk elhanyagolhatóak.
Akâr Ukrajnában...Jordánia
Akkor miért olvasod a topicot?- Unom a zsidókat.
Én:
...s ezután fogalmazódott meg bennem, hogy én már unom a Közel-keleti konfliktust.
Nem hiszem, hogy IR olaját b@sztatná valaki. Az sok pénz.amire lesz egy újabb iráni válasz
a végén sikerül a "nagy terv"
Szövegértés?Akkor miért olvasod a topicot?
A legnagyobb tisztelettel...de ezt a topikot csak szőrmentén (ééérteed?) fogom eztán újra követni több okból is.
Igen?Szövegértés?
Amikor egy tonnás bombák Bejrútban,meg Gázában legyalultak egy tucat házat a lakóival,akkor nem voltál ilyen finnyás. Na látod pont erről beszéltem.Nem hiszem, hogy IR olaját b@sztatná valaki. Az sok pénz.
Meg egyelőre -ha szándékos volt, ha mákja van Iránnak- nem haltak meg civilek.
Ez így nem feltétlenül kényszeríti végleges elhatározásra IL-t.
Ez mondjuk jó, mert ha teszem azt nem megy a lakosság roppant fegyelmezetten óvóhelyre
két rakéta meg legyalul két tízemeletest a lakóival, akkor Isten irgalmazzon a K-Keletnek.
De ezt most megúsztuk.
ha nem tűnt volna fel, már tettem be olyat, ahol elég nagy gödör van.
Az mondjuk mellékes, hogy lakóövezetben
A f.om kivan, rajtakaptam az "Online" F.O.S média csatornát az állandóan körbejáratott ismétléssel, a polgárok hisztiztetése céljából.Egymást érik most is a rakéta hullámok. A videót vagy ijesztgetésként ismétlik online közvetítésnek álcázva - vagy valós időben fut.. akkor gáz.. Most meg valami imán kezdett énekelni hangosbeszélőn, frászt hozva a hallgatóságra - 10 sec múlva átkapcsoltak.. Online rögzítem.
Ha Teheránban lenne, akkor ülne a példa.Amikor egy tonnás bombák Bejrútban,meg Gázában legyalultak egy tucat házat a lakóival,akkor nem voltál ilyen finnyás. Na látod pont erről beszéltem.
Persze. Cnn en volt sajtótájA nagyon nagy testvérnek most igencsak feladták a leckét. Nyilatkoztak már valamit?
Én mondtam, hogy mikor fújták le a riadót....A f.om kivan, rajtakaptam az "Online" F.O.S média csatornát az állandóan körbejáratott ismétléssel, a polgárok hisztiztetése céljából.
Erre inni kell valamit
A nagyon nagy testvérnek most igencsak feladták a leckét. Nyilatkoztak már valamit?
Nagy részben vissza lett verve a támadás, lesz valami következmény is
Biden és Maris a választás ki nyilatkozzon.A nagyon nagy testvérnek most igencsak feladták a leckét. Nyilatkoztak már valamit?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..