Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyelőre sehol semmi.ez meg van valahol erősítve?
Tán nem kéne ennyire egyoldalúnak lenni. Értem én,hogy macesz,meg córesz,de itt nem igazán szimpi a hasbara.Már ne haragudj, de a tegnap esti jóslatom óta pakolgattam be, amit lehetett.
Most este is. Viszont nem fogom befogni ha teljesen egyértelmű baromságok kerülnek be rosszindulatból.
Bár igazság szerint valóban nem is tudom, hogy mi a fenének erőlködök.
Itt mindenki hatalmas szakértő, még annál is jobban akinek kvázi elsőkezi infói vannak. Közben
meg valsz egyszer sem járt még a környéken sem.
Valóban semmi értelme ezeket információhoz juttatni próbálni.
A légvédelem arra indít rakétát, ami konkrét fenyegetést jelent.Állítólag ezért nem volt számottevő légvédelem.
Végignézve egy sor videót a Telegramon, az elfogási arány, szemre, siralmas volt, inkább csak 5-10%.
200 körül leszitt is kezdődik a számháború
200 vagy 400?
lelőttük a 80%-át <-> azért a videókon annál több becsapódást lehet látni, csak a reptér bekapott cc 20 darabot ...
Pedig nem lesz más meghívva, hogy megvizsgáljatényleg ki kellene várni valami reális jeléntést
és nem, a izraeli kormány által kiadott jelentéseket nem tekintem reálisnak!
Elnézve a hsz-ket egyáltalán nem IL felé lejt a topikban sem a pálya.Tán nem kéne ennyire egyoldalúnak lenni. Értem én,hogy macesz,meg córesz,de itt nem igazán szimpi a hasbara.
Nos, ilyet még nem láttam tőlük, tehát lehet némi igazság alapja a pusztításnak:itt is kezdődik a számháború
200 vagy 400?
lelőttük a 80%-át <-> azért a videókon annál több becsapódást lehet látni, csak a reptér bekapott cc 20 darabot ...
tényleg ki kellene várni valami reális jeléntést
és nem, a izraeli kormány által kiadott jelentéseket nem tekintem reálisnak!
Na ez már valami érdemi info
Ez tök normális. És eddig is betartotta a többség.Nos, ilyet még nem láttam tőlük, tehát lehet némi igazság alapja a pusztításnak:
... ÉÉÉÉÉÉS annyi is a realitásnakPedig nem lesz más meghívva, hogy megvizsgálja
Publikált jelentésben meg nem lesz olyan, ami a nemzetbiztonságot veszélyeztetné.
Háborúzási van.... ÉÉÉÉÉÉS annyi is a realitásnak
Csak sehol nem hipersonic.
Egymást érik most is a rakéta hullámok. A videót vagy ijesztgetésként ismétlik online közvetítésnek álcázva - vagy valós időben fut.. akkor gáz.. Most meg valami imán kezdett énekelni hangosbeszélőn, frászt hozva a hallgatóságra - 10 sec múlva átkapcsoltak.. Online rögzítem.Tel-Aviv élő:
Ez tök normális. És eddig is betartotta a többség.
Nyilván lesznek károk. Arról meg nem kell tájékoztatni az ellenséget.
Egyébként meg már voltak ilyen kommünikék már Gáza előtt is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..