Szegény Zelenszki meg feledésbe merül? Micsoda dolog ez?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hát de B+ én nem értem amit te mondani akarsz ??Direkt nem akarod sose érteni, hogy mit akarok mondani.
Ő valsz szakmaibban el tudná magyarázni a dolgot az ilyen 'biztpolos okoskodásokra'
-Ez a jobbik eset, mert ha működött, akkor kábé ennyit is ér.
-ez a Vaskupola nevű mindenki által kuncsorgott rendszer volt a világon a legjobb. Aztán úgy néz ki, hogy mégse.
Ja, mert előre szóltak és jó lassú cuccok jöttek.Azokat a Vaskupola szedte le nagyrészt.
óó B+1. Nem az Iron Dome feladata, hanem Dávid Parittyája és Arrow -é az ilyenek leszedése
(az egyértelmű, hogy nem lehetett ennyi rakétát megfogni, nem is állítja senki az ellenkezőjét.
Egyik légvédelmi rendszer se működött volna tegnap éjjel jobban)
2. Arra utaltam a nem lehengerlő sikerrel, hogy egyelőre az ellődözött eszközök nem állnak távolról
sem pariban az elért eredménnyel. Ahogy egyelőre kinéz, a wishful thinkinggel ellentétben sem repülőterek, sem
pl a Mossad HQ sem semmisült meg.
Ok, legyen.hát de B+ én nem értem amit te mondani akarsz ??
Ember hány videó volt itt arról az elmult 24 órában,hogy szétbaszták az irániak Izrael légterét a rakétáikkal ? hány robbanást láthattunk ? most te keresel vissza vagy én keressek vissza neked ?
Ez belpolos okoskodás,.hogy úgy telibebaszták az irániak izraelt mint még soha senki ?
azon meg egyébként mi nem világos neked,hogy ha van egy adott rendszer amit említesz és eddig sikeres volt,de most megmutatták a perzsák,hogy kb egy kapal szar az is mint a többi .. akkor az úgy is van ?
most ha molni bármi okfejzést leír ide az mit változtat a tényeken,hogy beszopták tegnap az izraeliek ? megváltozik az arány vagy mi ? hirtelen visszafele fognak repüli a rakéták mert molni jön és "szakmailag" megszakérti ? ?
a tényekkel vitatkozol , olyan vagy mint a bolond meszike
Lóf@szt.Ha lenne, akkor már rég világgá kürtölték volna. Ugyebár az ezeknek az értelme, hogy tudják
az emberek, hogy van ilyened és hátralépnek kettőt.
sok jó lassú kacatot indított csak.
És pár hónappal ezelőtt ugyanennyi nem volt túl sok?
Molni mit szól ehhez?Ja, mert előre szóltak és jó lassú cuccok jöttek.
Pont ez a gond.
Ezek szerint ha jó gyors cuccok jönnek, az mégsem hátrány a hadviselésben...., hiperszonikus vita eldőlt.
Az ugyanaz.Lóf@szt.
Izrael sem veri nagydobra.
Irán is hintáztat.
Már rég nem erről szól a nukleáris politika, de sem időm, sem kedvem veled erről beszélgetni.
Te most angol színekben játszol, vagy héber színekben amúgy?
Ki a fene ez a pszichopata?
Most nem keresem vissza, de volt ahol azt irtak, hogy Jordaniaban tortent az eset, az egyik Jordania altal lelott raketa maradvanya esett a szerencsetlenreKivéve a csóringer,,. szerencsétlen palesztint akire ráesett egy maradvány ...
nopeMost nem keresem vissza, de volt ahol azt irtak, hogy Jordaniaban tortent az eset, az egyik Jordania altal lelott raketa maradvanya esett a szerencsetlenre
Azért Arafat is látott pár arab-izraelit, 2.VHt, stb. Az akkori zsidók közül volt aki a britek ellen harcolt, de a többség ha túlélte a vht, nem igazán kívánt olyat másnak sem. Tehát lehetett kompromisszumot kötni egymással, mindenki arcvesztett, majd kiosztották a nobelbékákat.Ebben van valami. De naiv vagy, ha azt hiszed, hogy valaha is mâs volt. Tudod: Az én terroristám szabadsâgharcos, a mâsik szabadságharcosa meg terrorista. Az üléspont határozza meg az állâspontot, mondja helyesen Nógrádi...
Szegény Zelenszki meg feledésbe merül? Micsoda dolog ez?
Az izraeli legvedelem is multilayered - elvileg.Ilyen támadás még senkit sem ért eddig, ehhez képest siker, hogy egy részüket le lehetett szedni.
Hát de. Az már a te bajod, hogy csak annyit tudsz: vaskupola.
Nem Ukrajna merül feledésbe, hanem Gaza. Nagyon úgy tűnik, hogy kispadra került a palesztinok sorsa, megint.Szegény Zelenszki meg feledésbe merül? Micsoda dolog ez?
Hétszázvalamennyit rajzoltak be térképen tegnap. Nyilván nem mind ballisztikus, meg "hiperszónikus" (az vsz csak az elején csapta le azt, amit kell), de elvileg ennyit számoltak.Saját magad meg is válaszolod. Múltkor jött sok drón, CM is, amik lassúak, azokat a besegítő légierők tudták gyéríteni. A mostani BM-ek ellen túl sokat nem érsz légiharcrakétás repülővel. Szerintem nézz utána melyik légvédelmi cucc mire való, és hogyan működnek a BM-ek, hyperek. Nem nagyon tudsz olyan ország légvédelmét mondani, ami sokkal jobban teljesített volna, ha igaz ez a 180 bejövő rakéta
Nem, Jerikó volt. Persze, lehetett jordán találatú rakéta ...Most nem keresem vissza, de volt ahol azt irtak, hogy Jordaniaban tortent az eset, az egyik Jordania altal lelott raketa maradvanya esett a szerencsetlenre
Kb. mar temetik - tegnapi FT:Szegény Zelenszki meg feledésbe merül? Micsoda dolog ez?