én nem tudom mi az igazság .. szerintem ebben az esetben te sem .. viszont ha már valaki katona,és le akarja írni az igazat (és tegyük fel most le is írja valaki az igazat) természetes hogy álnéven, egy új mondhatni "fake" profilról fogja tenni,hogy elkerülje a retorziókat,én ebben nem látok semmi hihetetlent vagy különlegeset,már ha így van, ellenben ha így is van akkor megint nem írhatott 3 héttel hamarabb hiszen csak most vonulnak be Libanonba !
ami viszont tény,de ezt te is tudod hogy nem lesz ez egy sétagalopp az IDF-nek,mert ilyenkor mindig a védekező fél élvez előnyt,főleg városi harcászatban,eleve a helyismeret, az improvizált robbanószerek, a csapdák nekik dolgoznak,ráadásul városi harcban a meglévő technológiai fölény is kb annyit ér mint egy hosszabb-rövidebb vonatfütty. .
Attól hogytöbbnyire nem jelennek meg a hírekben veszteségek (még vannak), attól hogy letörlik ezeket a fiókokat,még a gondok ugyanúgy meg fognak maradni,kicsit (de nem is kicsit) Ukrajnára emlékeztet,hogy ott is minden fasza,feszes .. az oroszok bombázgatnak,rakétázgatnak,de a közvéleménynek,meg persze a nyugatiaknak megy a mellébeszélés,hogy semmi nem történt, minden a legnagyobb rendben van .. ezért pl kint is tilos volt ugye fotózni a károkat (érdekes átthallás a repterekkel kapcsolatban is) , azt kell szajkózni,hogy
#mindenalegnagyobbrendbenvan
illetve
#jelentléktelenkárokestekszórasemérdemes
a valóság meg ott pl teljesen más,nyilván nem szeretnék,hogy az ellenség jelen esetben a Hamasz propi célokra használja fel az adatokat,de attól hogy a stuccpolitikát folytatják kifelé a probléma még ott marad !! valahol ha ez igy is van azt Izrael estén megértem.
biztos komoly véráldozatokkal fog járni mind a két félnek ez a bevonulás,és valahol én azt is megértem,hogy egyik félnek sincs már hova hátrálnia .. ettől függetlenül nem tartom kizártnak a bejegyzés valóságtartalmát sem.