Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És a hazugság "kultúrája":Az izraeli hadsereg arra kényszerített palesztin civiliket, hogy a Gázai övezetben olyan házakba és alagutakba menjenek be, amelyekről azt feltételezték, hogy robbanószerek vannak bennük. Mindezt annak érdekében, hogy az izraeli katonák ne sérüljenek meg – állítja az Izraeli Védelmi Erők (IDF) egyik katonája és öt volt fogvatartott, akik szerint több áldozata is volt ennek a gyakorlatnak.
ez a gyakorlat elterjedt a gázai izraeli egységek körében
annyira elterjedt volt az izraeli hadseregben, hogy neve is volt, „szúnyogprotokoll”
én sem mondhattam volna jobbanAz IDF utasításai és iránymutatásai szigorúan tiltják a fogva tartott gázai civilek katonai műveletekhez való felhasználását. A vonatkozó protokollokat és utasításokat a konfliktus során rutinszerűen tisztázzák a terepen lévő katonákkal
– áll a nyilatkozatban.
így akarjon segíteni az ember egy fórumtársnak. Tudod mikor legközelebbKöszönöm és külön örömömre szolgál, hogy arabul is értesz. Kár, hogy két izraeli propagandista oldalon kívül nem találni sehol.
Pedig meg is köszöntem.így akarjon segíteni az ember egy fórumtársnak. Tudod mikor legközelebb
Akkor bocs, azt hittem egy ilyen előre felépített, triggerelő kérdés volt, amire már be is volt készítve a válasz.Pedig meg is köszöntem.
Már az is baj, hogy utána néztem, hogy honnan van az eredete a felvételnek? Kerestem, nem találtam, ennyit szögeztem le. De helyette találtam más oldalakat. Úgyhogy tényleg csak köszönettel tartozom.
Miért kéne objektívnek lenni?Ha egy kicsit is kevésbé átlátszóan, meg objektívebben -okosabban- adnád elő nekem eszembe se jutott volna plusz időt és energiát belerakni ebbe a témába.
Már az északi behatolás elején mondtam, hogy nem annyira lelkesedik a hezbollahért LB-ban sem mindenki.Én tökre megértem, hogy akár önként, akár sem, nyomni kell -hazaáruló lenne az ember, ha nem ezt tenné, mikor ezt követeli a haza érdeke; de basszus, sokszor olyan bután, primitíven van az egész felépítve. Pl. most egyszerre, pár napon belül, mint ha parancsszóra ki lenne adva -nem azt mondom, hogy így van, biztos véletlen- ez a Hezbollah-keresztyén konfliktus lett felcsavarva. Lehet, hogy sztereotíp, de zsidóktól azért több kreativitást, meg csavarást várnék el a dologba; de ez az erőből nyomás nagyon izzadtság és pánikszagú*.
Haha, hat ez kb lehetne valami hehyi ut mentén a Mátrában is. Ez már nagyon gyenge erőlködés.hezbollah és keresztények
Sértő a feltételezés is. Nem építettem fel semmit, "az alkalom szüli a tolvajt"Akkor bocs, azt hittem egy ilyen előre felépített, triggerelő kérdés volt, amire már be is volt készítve a válasz.
Ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor elég nagy a baj. Nincs nektek ilyen rendesebb hasbara gyorstalpaló? El kéne végezni valami rendesebb sulit ez ügyben, mert így marhára kontraproduktív és élvezhetetlen.Miért kéne objektívnek lenni?
Csak az a gond, hogy esetedben -ne sértődj meg- a hülyeség szorgalommal párosul. Ez meg nem mindig jó.Fizetést meg nem kapok, magamtól vagyok hülye.
Ettől még igaz, hogy mos találtam.Sértő a feltételezés is. Nem építettem fel semmit, "az alkalom szüli a tolvajt"
De most mond, nem őszintébb és hatásosabb lett volna, ha annyit írsz, hogy azt írták hozzá, hogy... többet nem tudok, most találtam. (Nem lennék jó zsidó, ingyen adok tanácsot. )
Már bocs, de ha vki érintve van, akkor miért is kell elvárásnak lennie az objektivitásnak?Ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor elég nagy a baj. Nincs nektek ilyen rendesebb hasbara gyorstalpaló? El kéne végezni valami rendesebb sulit ez ügyben, mert így marhára kontraproduktív és élvezhetetlen.
Van bőven kétbites content is, amit beteszekMég egy rendeset sem lehet Veled vitázni, megsértődsz meg lököd az ilyen egybites X-es tartalmakat, amiket az ember átgörget. Legalábbis nem biztos, hogy ezen a platformon célt ér.
Ettől még igaz, hogy mos találtam.
Arabul meg nem értek, AI fordító hasznos találmány twitteren.
Már bocs, de ha vki érintve van, akkor miért is kell elvárásnak lennie az objektivitásnak?
Van bőven kétbites content is, amit beteszek
Az meg, hogy pl egy CQB videóhoz melyik twitter huszár, milyen kommentárt fűz, szerintem irreleváns.
Attól még lehet érdekes. És én sem a jelzők és megjegyzések miatt rakom be ide.
"One must beware of anyone who is both stupid and hardworking; he must not be entrusted with any responsibility because he will always only cause damage." (GenObst Kurt Freiherr von Hammerstein-Equord)Csak az a gond, hogy esetedben -ne sértődj meg- a hülyeség szorgalommal párosul. Ez meg nem mindig jó.
egyébként azt azért megkérdezném, hogy miért pont az én posztjaimat találod kifogásolhatónak,
Biztos nettó antiszemitizmus. Vagy mert kis kezdőbetűvel kezded a mondatokat. Vagy mert mivel van oda kötődésed jobb információkat várnék Tőled. Vagy mert többre értékelem a zsidókat és gáznak tartom ezt a szintű propagandát és ezzel ösztökélnélek. Vagy ................... * **egyébként azt azért megkérdezném, hogy miért pont az én posztjaimat találod kifogásolhatónak,
miközben a 6000. kilőtt merkava, 200. lelőtt f-35 és tök máshonnan, másról berakott, de sziklaszilárd, made in iran 'hírek' meg senkit nem zavarnak?