Minusz egy Golani tróger. Lassan hirdetést kell feladni,hogy a létszámot feltöltsék.ezt amúgy én sem értem, miért volt ez ennyire sürgős, hogy nem ért rá pár napot, hetet, amíg
elvonul a front. Baromság volt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minusz egy Golani tróger. Lassan hirdetést kell feladni,hogy a létszámot feltöltsék.ezt amúgy én sem értem, miért volt ez ennyire sürgős, hogy nem ért rá pár napot, hetet, amíg
elvonul a front. Baromság volt.
Minusz egy Golani tróger. Lassan hirdetést kell feladni,hogy a létszámot feltöltsék.
már 67-ben el lett csatolva btw, pontosabban visszavéveOroszok Az Igazság Oldalán
Izrael a következő két hétben el kívánja csatolni Jordánia Ciszjordániáját Erről Seymour Hersh újságíró számolt be kormányzati forrásra hivatkozva: „Az izraeli hatóságok azt tervezik, hogy hamarosan hivatalosan is annektálják Ciszjordániát. Ez néhány héten belül megtörténhet." ▪️ Az újságíró...t.me
IL területe, megszállta JO, IL visszavette.A megszállás nem azonos az annexióval-ide-oda csatolással. Ciszjordánia jogilag a Palesztin Állam területe, jelenleg izraeli megszállás alatt...
már 67-ben el lett csatolva btw, pontosabban visszavéve
A megszállás nem azonos az annexióval-ide-oda csatolással. Ciszjordánia jogilag a Palesztin Állam területe, jelenleg izraeli megszállás alatt...
IL területe, megszállta JO, IL visszavette.
Ennyike.
Palesztina – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Ja értem, szóval te azt a következtetést vontad le a abból, hogy azt írtam, hogy ez a háború is, akkor tuti, hogy én csak az orosz - ukrán háborúra gondolhattam. Akkor most írom neked, hogy nem nem arra gondoltam. A világtörténelemben nem ez a két most folyó háború az első és egyetlen ami zajlik/lezajlott. A többi része a hozzászólásodnak meg totál fals. Nem reménykedem a terrorista csoport győzelmében hanem pusztán leírtam, hogy nekik is vannak céljaik ebben a háborúban amit nem tudnak elérni. Ez egy megállapítás a részemről és nem valamiféle szimpátia kifejezése. Ne adj olyat légyszives a számba amire nem céloztam, gondoltam. A többi már a te fantáziád szüleménye amit hozzá próbálsz társítani. Hisztéria meg nincs részemről, inkább csak érthetetlen számomra, hogy ilyen abszurd következtetést vontál le abból amit írtam. A fórum szabályzata meg, hogy jön ide? Mondtam én neked, hogy te nem írhatsz le velem ellentétes véleményt? Megint ez is olyan következtetés a részedről ami totál nem igaz.Ezt írtad, erre reagáltam:
"Milyen jó, hogy ez a háború is a semmiért zajlott. Meghalt több tízezer (százezer?) ember, mérhetetlen anyagi kár, megszámolhatatlan emberi tragédia és tönkre ment életek és mindez miért? A nagy semmiért."
Elösször is, a palesztin muszlim törzstagok által Okt 7.-én izrael ellen elkövetett orvtámadás, és az azt követő háborúnak százezer halottja biztos nincsen, de nem úgy mint az orosz-ukrán háborúnak... És ezért az általad írt áldozatok túlzó száma az egyik ok amiért reagáltam.
"Senki (egyik fél sem) nem ért el semmit. A Hezbollah fennmarad, a Hamasz újra fog szerveződni és az egymás iránti gyűlölet meg tovább él mindegyik fél szívében."
Nem kicsit egyoldalú állítások, hiszen ha egyik fél sem ér el semmit, akkor érdekes módon ugyanabban a mondatban miért fantáziálsz a terrorista csoportok fennmaradásáról, ergo győzelméről, de az izraeli célokról és eredményekről semmit?
A háború folyik, és hogy melyik az általad említett fundamentalista bűnöző terrorszervezet éli túl, hát azt remélem, hogy egyik sem. Jöhet egy új is..
És akkor most reagálok a furcsa reakciódra..
Elösször is a fórumszabályok betartása mellett te is, és bármelyikünk kapcsolhat össze témákat, eseményeket, még akkor is, ha esetleg nincs ellenérved, vagy nem tetszik..
Tehát, hogy úgy csinálsz mintha nem értenéd amit írok, vagy tudatosan nem is arra reagálsz, csak mert nem tetszik, vagy tényleg nincs érved, na az nagyon gáz ám..
Esetleg valóban nem érted, így egyik verzió sem vet rád túl jó fényt, és már csak a kicsit hisztérikus, kicsit személyeskedő reakciód is erre utal..
Magyarul:Israël : Netanyahou frappé par un mandat d’arrêt international, l’Italie dit qu’elle devra l’arrêter s’il se rend sur son territoire
La Cour pénale internationale a émis des mandats d’arrêts pour crimes contre l’humanité et crimes de guerre contre le premier ministre israélien et son ancien ministre de la défense Yoav Gallant.www.lefigaro.fr
A nemzetközi bîròsàg elfogatò parancsot ad ki Netanyahou és Gallant ellen.
És Deif ellen, aki a Hamas egyik vezetője.
Ideje volt.Magyarul:
Elfogatóparancsot adott ki a Nemzetközi Törvényszék az izraeli miniszterelnök ellen
A volt védelmi miniszter sem úszta meg.index.hu
Csak a való énjüket adják. PfejjjjjjjjIdeje volt.
Mert amit művelnek szégyen a vilàg összes katonàjàra nézve.
Mocskoljàk rendesen a "szakma"-t.
/Isten örizz' hogy személyesnek vedd, semmi ilyen, mert kedvellek./Ideje volt.
Mert amit művelnek szégyen a vilàg összes katonàjàra nézve.
Mocskoljàk rendesen a "szakma"-t.
Bro./Isten örizz' hogy személyesnek vedd, semmi ilyen, mert kedvellek./
De azért ilyen egy légióstól egy kissé visszás szerintem
Ahogy Algériában, Marokkóban, Vietnamban stb sem.Bro.
Van ami megtörténik, tény.
De nem premier plànban, ismétlődően.
Illetve jelezte kb mindenki hogy tùl van tolva, lassìtani kellene.
68-ban nem volt internet.
Magyarul:
Elfogatóparancsot adott ki a Nemzetközi Törvényszék az izraeli miniszterelnök ellen
A volt védelmi miniszter sem úszta meg.index.hu