• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 292
24 996
113
Ennyi marhát egy helyen. Odaviszik az öreget turkálni,hátha előkerül valami törött cserépedény. Ennyi erővel kisétálhattak volna egy aknamezőre pipacsot szedni. Az öregért kár.
ezt amúgy én sem értem, miért volt ez ennyire sürgős, hogy nem ért rá pár napot, hetet, amíg
elvonul a front. Baromság volt.

• Tetszik
Reactions: endre

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 897
34 993
113
Ennyi marhát egy helyen. Odaviszik az öreget turkálni,hátha előkerül valami törött cserépedény. Ennyi erővel kisétálhattak volna egy aknamezőre pipacsot szedni. Az öregért kár.
Azért vannak itt önkéntesek is...Business as usual...

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 897
34 993
113

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 292
24 996
113
már 67-ben el lett csatolva btw, pontosabban visszavéve

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 897
34 993
113

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 292
24 996
113
1qtpx2.jpg

• Tetszik
Reactions: sisimoto

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 841
19 823
113
Ezt írtad, erre reagáltam:
"Milyen jó, hogy ez a háború is a semmiért zajlott. Meghalt több tízezer (százezer?) ember, mérhetetlen anyagi kár, megszámolhatatlan emberi tragédia és tönkre ment életek és mindez miért? A nagy semmiért."

Elösször is, a palesztin muszlim törzstagok által Okt 7.-én izrael ellen elkövetett orvtámadás, és az azt követő háborúnak százezer halottja biztos nincsen, de nem úgy mint az orosz-ukrán háborúnak... És ezért az általad írt áldozatok túlzó száma az egyik ok amiért reagáltam.

"Senki (egyik fél sem) nem ért el semmit. A Hezbollah fennmarad, a Hamasz újra fog szerveződni és az egymás iránti gyűlölet meg tovább él mindegyik fél szívében."

Nem kicsit egyoldalú állítások, hiszen ha egyik fél sem ér el semmit, akkor érdekes módon ugyanabban a mondatban miért fantáziálsz a terrorista csoportok fennmaradásáról, ergo győzelméről, de az izraeli célokról és eredményekről semmit?
A háború folyik, és hogy melyik az általad említett fundamentalista bűnöző terrorszervezet éli túl, hát azt remélem, hogy egyik sem. Jöhet egy új is..

És akkor most reagálok a furcsa reakciódra..
Elösször is a fórumszabályok betartása mellett te is, és bármelyikünk kapcsolhat össze témákat, eseményeket, még akkor is, ha esetleg nincs ellenérved, vagy nem tetszik..
Tehát, hogy úgy csinálsz mintha nem értenéd amit írok, vagy tudatosan nem is arra reagálsz, csak mert nem tetszik, vagy tényleg nincs érved, na az nagyon gáz ám..
Esetleg valóban nem érted, így egyik verzió sem vet rád túl jó fényt, és már csak a kicsit hisztérikus, kicsit személyeskedő reakciód is erre utal..
Ja értem, szóval te azt a következtetést vontad le a abból, hogy azt írtam, hogy ez a háború is, akkor tuti, hogy én csak az orosz - ukrán háborúra gondolhattam. Akkor most írom neked, hogy nem nem arra gondoltam. A világtörténelemben nem ez a két most folyó háború az első és egyetlen ami zajlik/lezajlott. A többi része a hozzászólásodnak meg totál fals. Nem reménykedem a terrorista csoport győzelmében hanem pusztán leírtam, hogy nekik is vannak céljaik ebben a háborúban amit nem tudnak elérni. Ez egy megállapítás a részemről és nem valamiféle szimpátia kifejezése. Ne adj olyat légyszives a számba amire nem céloztam, gondoltam. A többi már a te fantáziád szüleménye amit hozzá próbálsz társítani. Hisztéria meg nincs részemről, inkább csak érthetetlen számomra, hogy ilyen abszurd következtetést vontál le abból amit írtam. A fórum szabályzata meg, hogy jön ide? Mondtam én neked, hogy te nem írhatsz le velem ellentétes véleményt? Megint ez is olyan következtetés a részedről ami totál nem igaz.

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
3 565
18 945
113

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 292
34 946
113

A nemzetközi bîròsàg elfogatò parancsot ad ki Netanyahou és Gallant ellen.
És Deif ellen, aki a Hamas egyik vezetője.
Magyarul:

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 292
24 996
113
Bro.
Van ami megtörténik, tény.
De nem premier plànban, ismétlődően.
Illetve jelezte kb mindenki hogy tùl van tolva, lassìtani kellene.
68-ban nem volt internet.
Ahogy Algériában, Marokkóban, Vietnamban stb sem.
Túl van? Holnap abba lesz hagyva ha az ellenség kapitulál és végre először gondol a népére.
Egyébként ha meg nem lenne internet (mondjuk az más kérdés, hogy GazaWood 80%-ban kamu
videókat készít...), nem érdekelnének senkit a palik....