Ezt írtad, erre reagáltam:
"Milyen jó, hogy ez a háború is a semmiért zajlott. Meghalt több tízezer (százezer?) ember, mérhetetlen anyagi kár, megszámolhatatlan emberi tragédia és tönkre ment életek és mindez miért? A nagy semmiért."
Elösször is, a palesztin muszlim törzstagok által Okt 7.-én izrael ellen elkövetett orvtámadás, és az azt követő háborúnak százezer halottja biztos nincsen, de nem úgy mint az orosz-ukrán háborúnak... És ezért az általad írt áldozatok túlzó száma az egyik ok amiért reagáltam.
"Senki (egyik fél sem) nem ért el semmit. A Hezbollah fennmarad, a Hamasz újra fog szerveződni és az egymás iránti gyűlölet meg tovább él mindegyik fél szívében."
Nem kicsit egyoldalú állítások, hiszen ha egyik fél sem ér el semmit, akkor érdekes módon ugyanabban a mondatban miért fantáziálsz a terrorista csoportok fennmaradásáról, ergo győzelméről, de az izraeli célokról és eredményekről semmit?
A háború folyik, és hogy melyik az általad említett fundamentalista bűnöző terrorszervezet éli túl, hát azt remélem, hogy egyik sem. Jöhet egy új is..
És akkor most reagálok a furcsa reakciódra..
Elösször is a fórumszabályok betartása mellett te is, és bármelyikünk kapcsolhat össze témákat, eseményeket, még akkor is, ha esetleg nincs ellenérved, vagy nem tetszik..
Tehát, hogy úgy csinálsz mintha nem értenéd amit írok, vagy tudatosan nem is arra reagálsz, csak mert nem tetszik, vagy tényleg nincs érved, na az nagyon gáz ám..
Esetleg valóban nem érted, így egyik verzió sem vet rád túl jó fényt, és már csak a kicsit hisztérikus, kicsit személyeskedő reakciód is erre utal..