Érdekes , vajon Aszad fegyverarzenálja Ukrajnában fog kikötni? Nem kevés eszközrõl van szó a cikkíró szerint .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem pont az ilyen bázisokat,meg raktárakat bombázza serényen az IAF már napok óta.Érdekes , vajon Aszad fegyverarzenálja Ukrajnában fog kikötni? Nem kevés eszközrõl van szó a cikkíró szerint .
Ha az Ukriknak mennek ezek a cuccok akkor nem bombázzák szét szerintem.Szerintem pont az ilyen bázisokat,meg raktárakat bombázza serényen az IAF már napok óta.
IL ezt a legteljesebb mértékig lesza...Ha az Ukriknak mennek ezek a cuccok akkor nem bombázzák szét szerintem.
Szerintem lezsírozták a dolgot.Ha az Ukriknak mennek ezek a cuccok akkor nem bombázzák szét szerintem.
Azért a segílyke megy valahonnan Izraelnek. Ha ott azt mondják hogy márpedig ezek a cuccok kellenek Zelenskynek akkor nem lesznek szétkapva. SzerintemIL ezt a legteljesebb mértékig lesza...
Mire ott összeszedik,és elindítják a technikát,addigra a US President már Trump lesz. Ezt szerintem bele kalkulálhatjuk.Azért a segílyke megy valahonnan Izraelnek. Ha ott azt mondják hogy márpedig ezek a cuccok kellenek Zelenskynek akkor nem lesznek szétkapva. Szerintem
IL-t eddig is erősen presszionálták, hogy adjon a szlávnak cuccokat.Azért a segílyke megy valahonnan Izraelnek. Ha ott azt mondják hogy márpedig ezek a cuccok kellenek Zelenskynek akkor nem lesznek szétkapva. Szerintem
Nem egyedül írtad ezt,jól gondolom?IL-t eddig is erősen presszionálták, hogy adjon a szlávnak cuccokat.
Nem kaptak.
Most, amikor a szomszédban van egy csomó bio.fegyver, rakéta, stb, szted majd pont most hagyja őket békén IL?
Elemi érdek, hogy ne kerülhessen bizonytalan kézbe.
Ahhoz meg túl nagy a felfordulás, hogy rizikózzunk.
eskü de! Ügyes? És még pizzát is eszek közben.Nem egyedül írtad ezt,jól gondolom?
Szerintem valaki segít. Azért gondolom,mert logikus,amit írtáleskü de! Ügyes? És még pizzát is eszek közben.
Nem bizonytalan kézben van az màr hanem a Zusa által pénzelt terrorkormány kezébenIL-t eddig is erősen presszionálták, hogy adjon a szlávnak cuccokat.
Nem kaptak.
Most, amikor a szomszédban van egy csomó bio.fegyver, rakéta, stb, szted majd pont most hagyja őket békén IL?
Elemi érdek, hogy ne kerülhessen bizonytalan kézbe.
Ahhoz meg túl nagy a felfordulás, hogy rizikózzunk.
Mondjuk lehet valami túlvilági sugallat, mert előbb majdnem megfulladtam, a torkomon akadt egy darab bacon.Szerintem valaki segít. Azért gondolom,mert logikus,amit írtál
hát meg azért biológiai cuccokkal ne szórakozzon senki, jobb annak, meg mindenkinek ha elégnekNem bizonytalan kézben van az màr hanem a Zusa által pénzelt terrorkormány kezében
Na majd meglátjuk mi lesz, igazából nem lenne sorsdöntő,még ha mindez Ukrajnába kerülne sem
Bacon,mi? Feldoblak a rabbinálMondjuk lehet valami túlvilági sugallat, mert előbb majdnem megfulladtam, a torkomon akadt egy darab bacon.
hogyneHamász: A biztonsági szervezet forrásai szerint a Hamász terrorszervezetnek sikerült részben rehabilitálnia magát a Gázai övezet északi részén, jelentette a KAN közszolgálati műsorszolgáltató tegnap este.
A források szerint a Dzsabalia Hamász infrastruktúrájának helyreállításáért felelős személynek, Izz ad-Dín Haddadnak sikerült részben helyreállítania a Hamász katonai szárnyát, és ő vezeti a gerillahadviselést Gáza északi részén. Korábbi jelentések szerint Haddadot jelölték Mohamed Deif utódjának, akit júliusban likvidált az izraeli hadsereg.
Október 21-én az izraeli hadsereg erői körülvették Dzsabalia területét, amelyet a Hamászhoz köthető központnak tartanak. A város lakosságának mintegy felét evakuálták. A kemény mag azonban, amellyel szemben az izraeli hadsereg műveletet folytat, még mindig ott van.
Haddad és Mohamed Sabana, a Rafah Dandár parancsnoka, a két dandárparancsnok, akiket nem likvidáltak a háború alatt. Haddad a ,,szellem” becenevet kapta, mivel az izraeli hadseregnek nem sikerült megölnie a háború alatt.
Vizsgálat, likvidálások Gázában, és a Hamász feléledése
Avi/ujkelet.live A háború 431. napja, vizsgálat: A légierő parancsnoka, Tomer Bar vezérőrnagy tegnap este operatív vizsgálatot tartott, miután egy Jemenből indított drón becsapódott egy lakóépületbe a déli Javnéban. בתיעוד הזה נראית פגיעה ישירה של כטב"ם pic.twitter.com/kndgoeqjxe— איתי בלומנטל...ujkelet.live