Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem értem meg, hogy irán miért nagyobb patás ördög mint a szaudiak...Érdekes cikk:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20160620-iran-izrael-szaud-arabia-iszlam-allam.html
Nem értem meg, hogy irán miért nagyobb patás ördög mint a szaudiak...<blockquote rel="fip7">Érdekes cikk:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20160620-iran-izrael-szaud-arabia-iszlam-allam.html
tomcat1
<i>"Nem értem meg, hogy irán miért nagyobb patás ördög mint a szaudiak..."</i>
Gondolom azért mert a Szaudiak eddig még USA-Izraeli szövetségesek (voltak), és az USA technikai támogatása nélkül lényegében harcképtelenek.
Az iszlám állam meg nem ellenfél egy Izraeli hadseregnek.
Nah, de egy Irán, amely lényegében önellátó elég sok tekintetben, miközben komoly hadserege van és antiszemita...
<blockquote rel="fip7">tomcat1
<i>"Nem értem meg, hogy irán miért nagyobb patás ördög mint a szaudiak..."</i>
Gondolom azért mert a Szaudiak eddig még USA-Izraeli szövetségesek (voltak), és az USA technikai támogatása nélkül lényegében harcképtelenek.
Az iszlám állam meg nem ellenfél egy Izraeli hadseregnek.
Nah, de egy Irán, amely lényegében önellátó elég sok tekintetben, miközben komoly hadserege van és antiszemita...
terroristakAz Iráni Kurd Demokrata Párt (KDPI) 6 pesmerga harcosa halt meg az Iráni Köztársasági Gárdával (IRGC) vívott harcban Irán Shno körzetében Qereseqe falunál.
http://rudaw.net/english/middleeast/iran/18062016
rudi
Nem az a lényeg, hogy én vagy te antiszemitának tartjuk-e Iránt, hanem az, hogy Izrael annak tartja. Én amit írtam az ő szempontjukból írtam.
Joker
Most nem értek veled egyet. Az ISIS nem ellenfél Izraelnek. Olyan technikai fölényben vannak vele szemben, hogy az hihetetlen.
Ha bele gondolsz a rosszul felszerelt szír hadsereg minimális orosz segítséggel simán visszaszorította az ISIS-t.
Ehhez képest az Izraeli haderő brutál erős, nem csak levegőben de a szárazföldön is! Ha akarnák úgy elnyomnák az ISIS-t mint a bélyeget...
rudi
Nem az a lényeg, hogy én vagy te antiszemitának tartjuk-e Iránt, hanem az, hogy Izrael annak tartja. Én amit írtam az ő szempontjukból írtam.
Joker
Most nem értek veled egyet. Az ISIS nem ellenfél Izraelnek. Olyan technikai fölényben vannak vele szemben, hogy az hihetetlen.
Ha bele gondolsz a rosszul felszerelt szír hadsereg minimális orosz segítséggel simán visszaszorította az ISIS-t.
Ehhez képest az Izraeli haderő brutál erős, nem csak levegőben de a szárazföldön is! Ha akarnák úgy elnyomnák az ISIS-t mint a bélyeget...