Egyreszt igen. De ugyanakkor szerintem a "mersekelt" terroristak (FSA,...) kozott sok lehet aki mar megbanta es esetleg meg haborus bunt sem kovetett el szemelyesen, vagy "csak" parancsra. Mivel ugye eredetileg azt hitte, hogy majd "rendettesznek" majd milyen jo lesz Asszad helyett az automatikus gazdagsag, meg a szomszed aki kormanyparti amugy is tok hulye. Aztan par honap alatt rajott, hogy persze hogy sokkal rosszabb lett. Foleg ha volt kozben europaban is es rajott, hogy ott sem kolbaszbol van a kerites. Na ezek oszinten meggondolhatjak magukat. Amugy beszeltem tok konszolidalt arabbal europaban, legalisan van itt, nem behujitett migrans, felsofoku vegzettseggel, nyelvtudassal, rendes allassal, de meg neki is olyan tevkepzetei voltak, hogy sose hinnetek el, pl.: valtig allitotta nekem, europainak, hogy koztudott, hogy europaban az utlevelek cserelhetoek, tehat ha van mondjuk egy magyar utleveled, akkor azt barmikor kicserelheted egy svedre, es szerintuk pont ez a jo europaban es ilyen naluk nincs. Mondtam neki, hogy itt sincs. Fel oraig gyozkodtem, mire elhitte. Talan a forgalmi jogositvany cserelhetoseget ferditette el nekik valami migransimportor NGO, nem tudom.Aki "megtéved", az átszalad a piroson, vagy kocsiba ül 2 sörrel a fejében. Aki az ISIS-el "lógott" egy ideig, néhány embert lefejezett, kurd-alavita falvakat kiirtott, az nem megtévedt, és sosem lesz már normális lángossütő honfitárs, hanem egy potenciálisan harcba hívható alvó terrorista marad. Az ilyet el kell pusztítani.