Az S-400 csomagba tartozó 120 rakétát még a nyáron, hajóval fogják leszállítani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg megkapják. El nem hittem volna!Az S-400 fele már a törököknél van. Szeptember végéig lesz a betanítás és voltak már orosz tanfolyamon.
A sztori következö fordulópontja,július 31,állitólag az amerikai hadügyminiszter levele alapján,július 31-én kirugják Törökországot az F35-ös programból.Erdogan szerint Trump és amerika a török barátja szóval nem tesz ilyetTényleg megkapják. El nem hittem volna!
Kíváncsi vagyok én is, hogy fog folytatódni ez a szappanopera!A sztori következö fordulópontja,július 31,állitólag az amerikai hadügyminiszter levele alapján,július 31-én kirugják Törökországot az F35-ös programból.Erdogan szerint Trump és amerika a török barátja szóval nem tesz ilyet
Az nem lehet hogy kiderül az F35 világít az S400 radarján . Innentől kezdve eladhatatlan lessz!
Mo.ot már most egy mondatban szerepel Tö.o.gal és a szankciókkal.Kérdés: ha egy aktív NATO-tag büntetés nélkül orosz fegyvert vásárol, akkor Bulgária, Szlovákia, Magyarország, Románia miért ne?
Hát saját szempontjukból nem megérte türelmesnek lenni, mikor Szíriában a turk F-16 lerakétázta Szu-24-esüket?!! Néhány véresebb szájú már itt is azonnal megtorlást, rakétacsapást, orosz lerohanást igényelt, Putyin meg hosszabb távon firnyákos politikával az eddigi események alapján nemcsak a törököket, hanem az egész NATO-t szívatja meg ... mert ugye így szívnak a törökök is, csak az USA-ra fognak köpködni mert az szívatja őket ...Ha Putyinnak sikerül leválasztani Törökországot a NATO-ról, akkor egy 60 éves szovjet-orosz álom válik valóra. Megbontják a NATO délkeleti szárnyát. Ez nem sikerült Hruscsovnak, Brezsnyevnek, Gorbacsovnak sem. Kíváncsi vagyok, Trump csak az F-35-ből rúgja-e ki őket?
Kérdés: ha egy aktív NATO-tag büntetés nélkül orosz fegyvert vásárol, akkor Bulgária, Szlovákia, Magyarország, Románia miért ne?
Már megint sikerrel keverték Ivánék a kakit. Fogadjunk, hogy az egész SZ-400-at ezért találták ki. Nem más, mint egy kicsit megfésült SZ-300..
Ha Putyinnak sikerül leválasztani Törökországot a NATO-ról, akkor egy 60 éves szovjet-orosz álom válik valóra. Megbontják a NATO délkeleti szárnyát. Ez nem sikerült Hruscsovnak, Brezsnyevnek, Gorbacsovnak sem. Kíváncsi vagyok, Trump csak az F-35-ből rúgja-e ki őket?
Kérdés: ha egy aktív NATO-tag büntetés nélkül orosz fegyvert vásárol, akkor Bulgária, Szlovákia, Magyarország, Románia miért ne?
Már megint sikerrel keverték Ivánék a kakit. Fogadjunk, hogy az egész SZ-400-at ezért találták ki. Nem más, mint egy kicsit megfésült SZ-300..
Akkor miért az USA van megsértődve az Sz400 miatt a törökökre a legjobban?A nato-ban nincs olyan előírás h nem lehet orosz fegyvert vásárolni/használni. Az eu szankciók tiltják a fegyvervásárlást az oroszoktól.
Törökország viszont NEM tagja az EU-nak (hiába akart belépni, a vezető tagok lepattintották), szóval ... ?!A nato-ban nincs olyan előírás h nem lehet orosz fegyvert vásárolni/használni. Az eu szankciók tiltják a fegyvervásárlást az oroszoktól.
Ránk is "meg voltak sértődve" h f16 helyett a gripeneket választottuk!Akkor miért az USA van megsértődve az Sz400 miatt a törökökre a legjobban?
Nincs is megtiltva a vásárlás, csak lehet választani vagy ez (s400) vagy az (f35).Törökország viszont NEM tagja az EU-nak (hiába akart belépni, a vezető tagok lepattintották), szóval ... ?!
Nincs is megtiltva a vásárlás, csak lehet választani vagy ez (s400) vagy az (f35).
Kicsit ellentmondasz önmagadnak...vagy csúsztatsz. Milyen választás az, ahol egy légvédelmi rendszer megvásárlása miatt blokkolják a harci repülôgépek vásárlását?Nincs is megtiltva a vásárlás, csak lehet választani vagy ez (s400) vagy az (f35).
Kicsit ellentmondasz önmagadnak...vagy csúsztatsz. Milyen választás az, ahol egy légvédelmi rendszer megvásárlása miatt blokkolják a harci repülôgépek vásárlását?