Szóval nem vagyok nuki hívő nagy robbanások esetében, de számomra ez elég határozottan az ami. Persze lehet szimplán fényerő miatti túlterhelés, de ezt meg nem gondolnám, mert gondolom nem mindenkinek egyforma hasonlóan érzékeny készüléke volt.
Számodra lehet, hogy az, de ezzel csak azt bizonyítod, hogy lövésed sincs a témáról. Sajnálom, ha nyers voltam, de ez van.
A sugárzás valóban a robbanás pillanatában a legintenzívebb, de az, hogy a következő néhány pillanatban nincsenek a szétvetett hasadóanyagból felszabaduló neutronok, abban az esetben lenne igaz, ha tökéletesen elműködő fissziós fegyvered van. Senkinek nincs tökéletesen elműködő fissziós fegyvere. Egy atombombában gyakorlatilag nagyon rossz hatékonysággal folyik le a maghasadás folyamata és rengeteg maradékkal jár amit kivet a fegyver. A robbanás pillanata után pár pillanattal még vetődik szét, van felszabaduló neutronsugárzás.
Bizonyos hasadási termékek bocsátanak ki neutronsugárzást, de minimális mennyiségűt. Azokat te többszáz-ezer méterekről nem fogod egy normál kamerával érzékelni, pláne nem így. Intenzív neutronkibocsátás a láncreakció idején, vagyis pár ezred-századmásodpercig történik.
Az, hogy a kamera javarészt a tűzgömb irányában örökítette meg ezt, az annak köszönhető, hogy azok a részecskék tartotta egyenesen felé és azokat volt képes a nem túl nagy felületével érzékelni, csak neked, mert ami elkerülte, azt nem látja.
Az a baj, hogy egyáltalán nem érted, miről beszélek. Legyen akkor egy példa. Fogsz mondjuk egy A4-es (a méret mindegy amúgy, de az egyszerűség kedvéért legyen A4-es) papírlapot, ez reprezentálja a CMOS-érzékelőt. Kiállsz éjszaka úgy 30 méterre egy utcai lámpától, vagy egy autó reflektorától és felé fordítod papírt. Mit fogsz látni? Hogy a papírlap felülete gyakorlatilag homogénen meg van világítva. Na pont ez történne, ha neutronsugárzás érné. Semmi koncentrálódás, hanem homogén megvilágítás. Hogy miért? Leírtam korábban, csak nem értetted meg. A neutron(és a gamma)sugárzást nem befolyásolja a lencse, ezért a teljes CMOS-lapkát homogénen éri.
Itt egy jobb minőségű videó, nézd csak 01:50-től:
Ilyet, hogy a tűzgömb körül szépen körben vannak a felvillanások, a sugárzás pont nem okozhat a CMOS-szenzoron. Fentebb leírtam, hogy miért nem.
Ha szépen leülsz megnézni őket, akkor bezony láthatod a kis fellvillanó pixeleket mindenfelé elszórtan a képen.
Arányaiban ugyanannyit kéne látni az egész felületen, de nem ezt láthatjuk. Ja, itt-ott van máshol is egy-egy felvillanás. Később majd látni fogod, miért.
Azthiszem nagyjából a neten fellelhető összes nagy(és kisebb) robbanást sokszor végignéztem már, azt gyanítom nagyjából mindenki így van ezzel ezen a fórumon. A sok-sok robbanás a szíriai mindenféle nagy robbanás, a orosz és ukrán lőszerraktár robbanások, bombázások, moab tesztek, vegyiüzemek robbanásai, vonatok, benzinkutak felrobbanásai, gázrobbanások felvételeinek tucatjai közül egyik sem produkálja ezt a jelenséget mint a fenti jemeni robbanás. Annál viszont az összes eszköz megörökítette ezt a jelenséget.
Szerintem ezt nagyon rosszul hiszed.
Ebből fakadóan kijelenthető, hogy a jelenség, (nevezetesen a sugárzás képrögzítő eszközökre gyakorolt fényfelvillanásokban jelentkező hatása), ott megtörtént, mert rögzítve van sok eszközön, azonosan, másrészt az összevetés miatt a sok egyéb robbanással, kijelenthető, hogy ez a robbanás eltérő azoktól.
Nem értesz hozzá, ez szemmel látható, de azért kijelented. Remek, gratula.
Érezhetitek a zseniteket amikor feldobjátok az érvrendszeretek legütősebb tagjaként a gyíkembereket, nem hinném, hogy sok alapot adtam erre, de tegyétek, magatokat minősítitek. Mert arra, hogy mi a jelenség ha nem sugárzás, egy erős tudományos 'nem tudom'-ot fogtok odavetni gondolom.
Na itt sem értettél meg ezek szerint. Én az ilyen anyagok gyártóiról beszéltem. Akik videókat hamisítanak (mint pl. a Lator által betett kamubombás kamuinfrás videó is), blogot, vlogot csinálnak és ott hazugságokat állítanak (pl. Drábik), stb. Feltételezem (rosszul talán?) hogy te nem gyártasz efféle tartalmat. Szóval te az ezen tartalmak fogyasztóinak kategóriájába esel elvileg. Hogy ez mit jelent rád nézve, azt meg döntsd el magad.
Szóval ha nem sugárzás hatását látjuk a jemeni felvételeken, akkor szerintetek mi az?
Ha tényleg megnéztél volna minden (de legalább csak a jemeni videókat) akkor lenne elképzelésed. Hogy pontosan milyen anyagok égnek ott, azt én sem tudom, de azt igen, hogy nem sugárzás.
Ugye a hegy alatt csomó föld alatti helyiség volt, amikben hadianyag és többek között SCUD rakéták és alkatrészek voltak. Na ezt bombázták le és gyúlt be, robbant fel és lökődött ki a sok szar, köztük rengeteg éghető anyag.
Itt egy másik felvétel arról a helyről:
Ezen látható, hogy a sok szar ég ott a levegőben. Ezek szerint ugye mégsem néztél meg minden videót.
És akkor most megint az előző videó, 01:50-től:
Nahát nahát. Szerintem megoldottuk a hatalmas rejtélyt.
Igaz, hogy az elismerten sugárzásnak kitett környezetben készült videók ugyanilyen felvillanásokat tartalmaznak,esetleg a rögzített anyagon a felvevő eszköz felbontásának függvényében eltérő méretben, de itt biztosan szó sem lehet erről, mert arrafelé csak az egyetlen 'demokráciának' van ilyen és ők nem olyanok.
Tehát a technikai részt letisztáztuk korábban, így akkor most jöjjön a politikai rész.
1; A zsidók tutira nukleáris fegyvert vetnének be a jemeni gerillák ellen, mert annyira veszélyesek rájuk nézve és semmi más lehetőségük nincs ezt a veszélyt elhárítani.. (Nem.)
2; A zsidók tutira nukleáris fegyvert (aminek még a létét sem ismerik el) adnának csak úgy oda a szaúdiaknak, hogy azok bombázgassanak vele Jemenben (Nem.)
3; A zsidók/szaúdiak annyira hülyék, hogy egy robbanóanyagokkal teli fegyverraktárkomplexumot nuki bombával támadnának, amikor pedig sima bombával is ugyanazt a hatás el tudják érni a nuki minden kényelmetlen nemzetközi következménye nélkül. (Nem.)
4; Irán támogatja a huszikat. Irán annyira hülye lenne, hogy nem használna ki egy ilyen lehetőséget Izrael ellen és nem baszná tele a médiát, az internetet a jemeni sugárbetegségben szenvedő emberek képeivel, a helyi sugárzásmérések, izotópvizsgálatok eredményeivel és nem ordítaná bele a világba, hogy a rohadék zsidók és szunniták nukeláris fegyvert vetettek be? (Nem.)
Azt hiszem, ezzel a politikai részt is letisztáztuk.
Nyugodtan rakjál be még egy hülyézős képet, erős érv, wolfrám is gyíkemberezzen, max így fogok hivatkozni izrael népére hogy tudjátok, ha épp közel-kelet konteózok valami buta házrombolásról mondjuk.
A gyíkembereket nem a zsidókra értettem. Ha jól tudom, a gyíkok legalább két szinttel feljebb vannak a konteósok ranglétráján. Zsidók, aztán jön fölöttük az illuminati/MJ12 és csak utánuk jönnek a gyíkok a Zeta 2 Reticuliról, akik legfelül vannak.