Arra gondolsz az erőszak kapcsán, hogy 10 bosnyák csaj halálra erőszakol?
Vállalom, hogy hősi halált halok hazámért
!
Viccet félre téve, én már jártam Szarajevóban. Hát gyerekek, amilyen "kivégző" osztagok ott estenként korzóznak, hát nem semmi (a magyar csajok a fasorban sincsenek hozzájuk mérten, de tényleg). Egy ilyen alakulat kézbe vesz, reggelre véged.
Értlek és értem hogy értettél te is
a baj nem is azokkal a szekuláris emberekkel van akik úgy nőnek fel hogy saját választásuk van, és a környezetük nem szélsőséges iszlámot él meg. Az azeriek nagy része nem vallásos vagy egyenesen ateista, most képzeld el őket ha irán elfoglalná őket... alapból jelen van az iszlám mint vallás de nincs még egy kis szélsőséges bázisa sem, sőt hátrány ha hijabot viselsz.....ugyan ez a volt szovjet tagköztársaságok,(kirgiz lányok
) de pl képzelj el egy tálib beszivárgást ahol egyre veszélyesebb világi módon élni, és helyiek között is talál pár százalék szélsőséges táptalajt, elkezdenek majd az egyszerű emberek megalkudni, felveszik a hijabot, elkezdenek mecsetbe járni ott átmossák az agyukat stb...
Nézd meg az előző évszázadban hogyan életek a nők afganisztánban, iránban, irakban, stb..... sokkal szabadabban mint ma. Az hogy egy muszlim ország alapjába véve szekuláris, sajnos nem jelenti azt hogy egy kicsi de agresszív csoport nem érvényesítheti az akaratát és formálhatja radikális iszlámmá a társadalmat. A muzulmán közegben is gyorsan teljesül az agresszív akarat, de pl nyugat európában is a harangozást be lehet tiltani de a müezzin az ordíthat, ott pedig azért történik ez mert üres térben halad az agresszív hódítás sokszor.
Látod én nem vagyok vallásos, eredetileg református vagyok családi hatásra még konfirmáltam is, de nem igazán jelent semmit, tanmesék inkább csak, de mégis támogatom pl a keresztény térítést, de erre sokszor csak speciális körülmények között van lehetőség, pl afrikában évente 6-8 millió ember tér át az iszlámról kereszténységre, de igaz, a muszlimoknál sokkal nagyobb a tfr. Másik dolog látod, pl egy kenyai keresztény csaj idejön nem fog 5-6 gyereket szülni, hanem 30 évesen is munka, üzlet, szórakozás. Nem is a keresztény országokból jönnek a "menekültek", ez invázió amit szponzorálnak a mecsetekben, mert tudják hol van gyenge védelem, a fekete bevándorlók keresztény részével nemigazán van probléma kivétel ez alól a nigériai szervezett bűnözés....nem is akarnak tömegesen jönni olyan módon mint a muszlimok/ fekete muszlimok. Ott van algéria, annyian kezdtek el áttérni a kereszténységre hogy az államnak reagálnia kellet és hátráltatni ezt... banglades..... óriási a rejtett keresztény közösség, és csak növekszik.
Arra akarok kilyukadni hogy legyőzhető az iszlám, de a saját földjén is támadni kell, és látod én sem igazán azonosulok kereszténységgel, mégis támogatom mert ezzel a kultúrával együtt tudok élni, ez az én kultúrám is , számomra ezért szövetséges a zsidóság is. Szeretem e őket? Semleges, de a világi zsidók úgy élnek mint én és az ellen harcolnak ami ellen én is, tehát a szövetségeseim, a vallás károsultak meg nem sok vizet zavarnak, megtéríteni nem akarnak engem.
Összefoglalva, a szekularizációt nem szabad készpénznek venni, mert ha bosznia következik, ott sem a helyiek fogják a bajt okozni hanem a világ mecsetjeiben kiforralt terv szerint összedobott pénzen jövő dzsihadisták, akiik átformálják az általad látott bosnyák lányokat, társadalmat, vagy az albánt.... tehát ahol rés van az iszlám pajzsán ott támadnunk kell, térítéssel, társadalom átalakítással, stb.....
Igen, van aki a woke ellen védekezik de én inkább bedugom a tigris szájába a karomat nem kihúzom hogy széttépje