Attól még hogy nem vagyok mozgalmár lehet véleményem róla, sőt ismerhetem is, ha nem is annyira mint aki benne volt.Mégis milyen szimbólumokat kellett volna használni,ha megjátszották a hű de nácit? Teletubbies bábukat?
Hogy jön ide Szabó Albert? Egy csóró senkiházi volt,aki így akart pénzt keresni.
Na itt a lényeg,hogy fogalmad sincs a valóságról.A nyugati mozgalmak olyan szintű nyomás alatt állnak,hogy egy pofont se tudnak adni Isten ajándékainak. Inkább ne eröltesd,mert mint írtam azt se tudod,hogy miről van szó. Amúgy az Izraeli kiruccanásukat miért nem kommentálod a nagyon náci Azovos fiúknak? Ott sétálgatnak a Dizengoffon és együtt elmélkednek meg táncolnak a helyi politikai elittel. Tudod,még videót is dobtak fel a társastáncról. A közös küzdelmükről,amit ígértek,hogy az IDF-nek segítenek,valahogy az se ütötte meg az ingerküszöbödet.
Én őszintén lexarom az Azovot tőlem Izraelben meg Ukrajnában is felfordulhatnak.
Sztem Nyugaton nem zsidó, hanem muszlim kérdés van, ezért kezd visszaszorulni a hagyományos zsidófóbia az egyszerűség kedvéért a White Powernél. Persze még vannak hagyományőrzők.