Ezek nem a szaró pozícióban spray and prey módban össze-vissza lövöldöző standard kecskebaszók szinvonalát hozzák.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek nem a szaró pozícióban spray and prey módban össze-vissza lövöldöző standard kecskebaszók szinvonalát hozzák.
Miért? Mi történt? Az ami eddig soha. Ez egy aszimetrikus konfliktus volt. A gyengébb fél osont, bújkált, alagutat ásott hit&run lecsapott a zsidó erődök és megfigyelőpontok közti holttérben.Én azért csalódott vagyok! Ahogyan sokan többet vártak az orosz hadseregtől, én az izraelitől vártam többet. Meglátjuk!
Mondjuk óriási a kontraszt a bemondott ~5000 rakéta és a látott vérszegény rakétás felvételek között.az az 5000 raksi az izraeli légibázisokra ment és felgyújtották az IAF egy részét,
Az a videó vagy két hetes amikor vontatják a gépeket.Mondjuk óriási a kontraszt a bemondott ~5000 rakéta és a látott vérszegény rakétás felvételek között.
Amúgy meg miért kellett traktorral vontatni vadászgépet, nem röpképes? Nem biztonságos levegőbe emelni?
Szerinted az a töménytelen MANPADS & ATGM amit Ukrajnából elloptak és eladtak a kaprok az most hol van ?Tessék! Kellet Izraelnek visszamondania anno a rendeléstét pedig most milyen jól jött volna egy A-10-es ...."Brrrrrrrrrrrrt" és már csak nyomokban tartalmazott volna ez a különítmény néhány motordarabot...Tényleg ilyenkor azért felvetődik az emberben a kérdés a 10. betörési pontot látva, hogy, hamár így beszopták a szárazföldiek, és a légvédelmet is átnevezhetik "vaskupoláról" "szita"-ra akkor hol a k.rvaanyjába vannak az izraeli légierő harcihelikopterei??
Ha ennek vége...hadbiróság elé állítattnám az egész védelmi vezetést...rögtön a hírszerzési után! Mehetnének másnap telepet építő segédmunkásnak Gázába meg mecsetet bontani védőkíséret nélkül!
Baszki ha egy muszlim keritést lát akkor valami belső kényszert érez hogy szétb.ssza? Húzzunk fel egyet egy szakadék előtt!
Azt meg figyeljétek meg, hogy a MI JÓ MAGYAR ELLENZÉKÜNK hogy fog hatalmasakat lapítani!!! 3 éve még bontották a kerítést!!!
Részben Közel-keleten? Néhány száz minimum Izraelben, csak nem IDF oldalon.Szerinted az a töménytelen MANPADS & ATGM amit Ukrajnából elloptak és eladtak a kaprok az most hol van ?
Itt valami gigászi szarkavarás van.
Az azért részemre nagy kérdés , hogy milyen készletek állnak rendelkezésre fegyverzetileg ?HOL A FAXOMBAN VAN AZ IZRAELI LÉGIERŐ????
Csak aztán nehogy annak a rémhirnek legyen alapja, hogy az az 5000 raksi az izraeli légibázisokra ment és felgyújtották az IAF egy részét, reverse hatnapos háború stilusban.
Ha meg nem, akkor fel nem foghatom ilyen képek láttán (ahol mint ezer éve, fehéreket mint rabszolgákat ragadnak el a fosztogató arabok), hogy nem vérgőzös állapotban tombol a légierő...
Értem, hogy sokan utálják a zsidókat ilyen olyan okokból, és naná, hogy emiatt szinte automatikusan izraelt is utálják. Van aki örömködik is. Ki-ki az értelmi, és nem mellesleg értékrendje szerint nyilvánul meg..De izrael akkor is egy demokrácia, és a gázai övezetből pedig (amit izrael feladott naívan a béke érdekében) egy irán által támogatott, véreskezű, szélsőséges muszlim fundamentalista terrorszervezet támadott ismét alattomos módon... Azért mostanra már nyilvánvaló, hogy izraeli civileket mészároltak le, de voltak akiket elhurcoltak, és ki vannak szolgáltatva egy törvényenkívüli terrorista csőcseléknek... Személyszerint a véleményem, hogy le a mindenféle szélsőségességgel, fundamentalizmussal, de leginkább le a terrorizmussal!
Szerintem ez a terv része is lehet... becsalogatják őket és város/épület harcászatban a technikai fölény ugye nem akkora, plusz ők is sokat fejlődtek...A Hamas meg azt nyilatkozta, hogy készen állnak arra, hogy az IDF megtámadja Gázát.
Ha kiderül, hogy Ukrajnából szerzett cuccokkal sikerült ezt megoldaniuk, akkor az ukránpárti ortodox lobbisták/döntéshozók az USA-ban most elég szarul fogják érezni magukat.
Nekem ez olyan mostani Ukrajna szitu csak a kaprok nem fognak győzni !