Roy Levy izraeli különleges erők parancsnoka meghalt a gázai határ közelében...☄️
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
- Nem szeretem és nem tisztelem a krokodilkönnyeket, nem szeretem a közönségnek kijátszani a holokauszt-kártyát... Apám Auschwitzban volt, anyám a Majdanek koncentrációs táborban, a családom minden egyes tagját mindkét oldalon kiirtották, mindkét szülőm részt vett a varsói gettófelkelésben, és éppen az általuk tanított leckék miatt nem fogok hallgatni, amikor Izrael a palesztinok ellen követi el bűnei, és megvetendőnek tartom, hogy az ő szenvedésüket arra használják fel, hogy a palesztinok elleni kínzást és brutalizációt próbálják igazolni! Nem vagyok hajlandó megijedni az Önök krokodilkönnyeitől, ha lenne szívük, akkor a palesztinokért sírnának!Oroszok Az Igazság Oldalán
- Nem szeretem és nem tisztelem a krokodilkönnyeket, nem szeretem a közönségnek kijátszani a holokauszt-kártyát... Apám Auschwitzban volt, anyám a Majdanek koncentrációs táborban, a családom minden egyes tagját mindkét oldalon kiirtották, mindkét szülőm részt vett a varsói gettófelkelésben, és...t.me
- Norman Finkelstein amerikai politológus és intézményellenes aktivista mindig is kiállt és elítélte a cionista mozgalom manipulációit és hazugságait.
◾ Kövessétek!
t.me/UkraineHumanRightsAbuses
Képzeld,járt Izraelben. Most csalódott vagy?Járt már Izraelben egyáltalán ? Ezeket az agybaromságait mondja el azoknak a zsidóknak, akiknek megölték valamelyik családtagját a Palesztinnak nevezett vademberek.
Ezt kérdezd meg tőle, szerintem ezt itt senki nem tudja. Facebook a jó barátod. Íme a link:Járt már Izraelben egyáltalán ? Ezeket az agybaromságait mondja el azoknak a zsidóknak, akiknek megölték valamelyik családtagját a Palesztinnak nevezett vademberek.
WikipediaEzt kérdezd meg tőle, szerintem ezt itt senki nem tudja. Facebook a jó barátod. Íme a link:
Mivel az USA gazdasági,és döntéshozói szintjén erősen felül reprezentáltak Isten ajándékai by Orbán Viktor,tehát nincs itt semmi látnivalóCsak ha vége, a hullákat ki fogják hozni. Eltemetik. Legalábbis normális körülmények között így szokás. A végén még az orosz-ukrán egy lovagias meccs lesz az izraeli-palesztin mellett, de gondolom 100k civil kinyírása még nem ér UEFA, FIFA és olimpiai kitiltást Izraelnek, és Bibi is mehet majd Párizsba, anélkül, hogy a bu-zorro hágaiak körözni nem kezdenék? Vagy mennyi szar ér egy Putyint? 100k ahogy nézem még nem, de 200k? (A töredékéért lekapcsolták a jugó fejeseket ...)
Ér-e 1 milla palesztin élet 1 Putyint? Mennyi az 1 Putyin értéke Hágának? Vagy ők már 1 Bibiben számolnak, és arra van valami wall street-i kedvezmény?
Ez aztán a megoldás ! Egy nemzetközi konferencia!Antony Blinken amerikai külügyminiszter Wang Yi kínai külügyminiszterrel folytatott beszélgetésében arra kérte Pekinget , hogy használja ki befolyását a palesztin-izraeli konfliktus megoldására.
Wang Yi viszont rámutatott egy független Palesztina Állam létrehozásának és Izraellel való békés együttélésének szükségességére. Emellett javasolta, hogy a közeljövőben tartsanak egy nemzetközi konferenciát a palesztin-izraeli konfliktus megoldására.
Рыбарь
Госсекретарь США Энтони Блинкен в своем разговоре с министром иностранных дел Китая Ван И просил Пекин использовать свое влияние для урегулирования палестино-израильского конфликта. В свою очередь, Ван И указал на необходимость формирования независимого Государства Палестина и на обеспечение...t.me
Bocs! Mindent el szoktam olvasni, de néha felejtek! Ez van.@Ursula : Roy Levy halálának híre már hat napos:
De ha be is mennek max leharapnak egy kicsit a területből, és szűkebre veszik a stripet. Majd 10 év múlva megint. Egyszer elfogySzerintem nem fognak támadni. Max nagyon lassan. Méterről méterre. Egyelőre az idő nekik kedvez. Amíg nem jut be utánpótlás mindennappal nő az esélye egy belső leszámolásnak. Előbb utóbb összecsapnak a megadáspártiak és a fanatikusok