Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Isten "személye" ugyanaz, az emberek mások. Mindhárom vallás monoteista és nem tagadja a egymás Istenét, ebből csak az következhet, hogy mindhárom vallás ugyanabban az Istenben hisz. Az persze teljesen igaz, hogy valóban nem ugyanazt hiszi az ember.Ebben azért van egy logikai buktató, mert az igaz, legalábbis öni.gazolt, hogy az Ószövettség és az Újszövettség Istene egy és ugyanaz, hiszen az Ószövetség kismillió próféciát jósol meg az Újszövetség eseményeiről ( amit persze a rabbinical irodalom máshogy magyaráz ) Plusz az Újszövetség ezer hivatkozással szól az Ószövetségről pontosabban anélkül értelmezhetetlen. Tehát Isten Az Aki legpontossabban az égő csipkebokornál jelentette ki hogy ki is.
Viszont a Koránban leírt Isten akinek a történetében számos régóta ismert szereplővel találkozhatunk azért nem ugyanaz mert teljesen mást mond mást ígér és mást követel meg a híveitől.
Van jónéhány gyerek, csecsemő halott, nem tűnik fakenek..Akit érdekel kattintson rá, én is most nézegetem:
Hamas Massacre - October 2023
On October 7, 2023, thousands of Hamas terrorists breached Israel’s security fence. Over 1,400 men, women, and children were murdered in the ensuing attack. More than 200 were kidnapped to Gaza. These graphic videos and images document the horrors of that day.www.hamas-massacre.net
Számomra inkább az merül fel kérdésként amikor vallásháborúknak titulálnak valamit, hogy a vallás, és a kapcsolódó hit az eszköze vagy a célja azoknak akik igazából keverik a szart. A zsidóknál inkább hajlok arra, hogy eszközként használják, és ezzel tárják össze a globuszon a zsidókat. És ezt nem negatív kritikaként írom le. Ha van egy közös, dolog, amiben lehet hinni, és ez pozítív értelemben összetartja az a béreket, akkor ezt hivhatjuk a cél okán nemes eszköznek. A túloldalon inkább el tudom képzelni, hogy célként tekintenek a vallási dolgaira. De összessegeben mindkét fél nagyon hasonló amúgy ez ügyben. Hit nélküliek jóformán csak mi vagyunk........Isten "személye" ugyanaz, az emberek mások. Mindhárom vallás monoteista és nem tagadja a egymás Istenét, ebből csak az következhet, hogy mindhárom vallás ugyanabban az Istenben hisz. Az persze teljesen igaz, hogy valóban nem ugyanazt hiszi az ember.
Nincs semmilyen közös istene a keresztényeknek a muzulmánokkal. Keresztény csak az lehet, akinek evidencia, hogy a muzulmánok az ördögöt imádó hitetlenek, mert a Sátán prófétáját követik...Viszont a Koránban leírt Isten akinek a történetében számos régóta ismert szereplővel találkozhatunk azért nem ugyanaz mert teljesen mást mond mást ígér és mást követel meg a híveitől.
Tedd hozzá: Salam AlaykumIndex napi poén rovat:
Izrael szerint nem tanácsos utazni az állampolgárainak
"DE HA MÁR ELUTAZTAK, AKKOR NE ADJÁK JELÉT ANNAK, HOGY IZRAELIEK, ILLETVE HOGY ZSIDÓK."
Ezt mégis hogyan? Magam előtt látom a szitut, üdvözletem Stern, Apfelbaum stb. Elijah, Noah vagyok.
Nincs semmilyen közös istene a keresztényeknek a muzulmánokkal. Keresztény csak az lehet, akinek evidencia, hogy a muzulmánok az ördögöt imádó hitetlenek, mert a Sátán prófétáját követik...
a közel-keleten a béke elsőszámú kerékkötője a hamász és valóban egy sima terrorszervezet
Index napi poén rovat:
Izrael szerint nem tanácsos utazni az állampolgárainak
"DE HA MÁR ELUTAZTAK, AKKOR NE ADJÁK JELÉT ANNAK, HOGY IZRAELIEK, ILLETVE HOGY ZSIDÓK."
Ezt mégis hogyan? Magam előtt látom a szitut, üdvözletem Stern, Apfelbaum stb. Elijah, Noah vagyok.
Engem ez nem zavar,hogy így éltek, ha közben felvirágoztatják a gázai övezetet és kiegyeznek a zsidó állammal, de sajnos nem így tettek és emiatt ártatlan emberek is megfognak halni, nemcsak a bűnösök.Egy nagyon jovedelmezo terroszervezet. A vezetok szinte úsznak a pénzben. Tiszta aranybánya:
-----------------
Mellesleg, havonta repult Katarba egy izraeli gép, felpakoltak rá 30M USD-t a Hamasz számára, majd Ben Gurion reptéren átrakták teherautóra és elvitték Gázába.
még mindig a photoshoppolt, elcsúszott arcú propaganda képeket használjákEgy nagyon jovedelmezo terroszervezet. A vezetok szinte úsznak a pénzben. Tiszta aranybánya:
-----------------
Mellesleg, havonta repult Katarba egy izraeli gép, felpakoltak rá 30M USD-t a Hamasz számára, majd Ben Gurion reptéren átrakták teherautóra és elvitték Gázába.
még mindig a photoshoppolt, elcsúszott arcú propaganda képeket használják
3 képből kettőn tisztán látható az ótvar photoshop munka
Isten "személye" ugyanaz, az emberek mások. Mindhárom vallás monoteista és nem tagadja a egymás Istenét, ebből csak az következhet, hogy mindhárom vallás ugyanabban az Istenben hisz. Az persze teljesen igaz, hogy valóban nem ugyanazt hiszi az ember.