• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 010
23 274
113
A német keresztények, köztük Abbott Nikodémus, Jeruzsálem óvárosában sétáltak, amikor az izraeli telepesek szembeszálltak velük, leköpték és megátkozták őket.
és ha ezért "véletlenül" valaki pofánvágja akkor az egyből antiszemitanácikirekesztőszélőségesgyülölködő lesz ..
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 376
45 763
113
Az amerikai és brit erők 36 célpontot lőttek Jemenben.

A támadást Ausztrália, Bahrein, Kanada, Dánia, Hollandia és Új-Zéland támogatásával hajtották végre.

 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113
Az amerikai és brit erők 36 célpontot lőttek Jemenben.

A támadást Ausztrália, Bahrein, Kanada, Dánia, Hollandia és Új-Zéland támogatásával hajtották végre.

Úgy tűnik nem tetszik nekik a szankció. :D
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 966
82 836
113
Azért ha valaki csak beleolvas a talmudba, hamar rájön, h mit gondolnak rólunk keresztényekről.
Van egy film, a Hail Caesar!. Abban van egy jelenet, amelyben a problémamegoldó "főhős" meghívja a különböző felekezetek képviselőit (katolikus, protestáns, zsidó) a készülő Krisztus filmjük vallási jellegű átbeszélésére.
Na, a jelenetben van egy rabbi, aki konkrétan kifigurázza Krisztus szerepét és lekicsinyli. Amúgy, két zsidó rendezte a filmet. Olyan a vallás amit hasonló filmekből (Mel Brooks pl.) látunk a keresztények kapcsán, ahogy a filmbéli rabbi is hozzáállt a történethez. Én nem is csodálkozom hát a rasszista jeruzsálemi zsidókon, főleg, hogy telepesek is egyben.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 067
26 632
113
A német keresztények, köztük Abbott Nikodémus, Jeruzsálem óvárosában sétáltak, amikor az izraeli telepesek szembeszálltak velük, leköpték és megátkozták őket.
Ilyen a Hamasz uralta Gázában nem volt. El kell engedni a számunkra a muzulmánokhoz hasonlóan értéktelen zsidókat, mert csak a keresztények értékesek.
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 046
5 501
113
Északi front:
Amos Hochstein, Joe Biden amerikai elnök különmegbízottja várhatóan ma több találkozót tart Izraelben: Jichák Herzog elnökkel, Binjámin Netanjahu miniszterelnökkel, Joáv Gallant védelmi miniszterrel és Beni Gantz miniszterrel. Izraelben Hochstein erőfeszítéseit ,,az utolsó kísérletnek” tekintik az eszkaláció megelőzéséhez a Hezbollah terrorszervezettel, jelentette a 12-es csatorna.


Figyelmeztetés: Joáv Gallant védelmi miniszter figyelmeztette a Hezbollahot, hogy Izraelnek számos támadó eszköze van, amelyeket szükség esetén alkalmazhat Libanonban.

„Még nem kezdtük el aktiválni az összes egységünket és különleges képességeinket” – mondta Gallant a közép-izraeli Tel Nof légibázison tett látogatása során. „Az egyértelmű utasítás, amit a légierőnek adtam, az, hogy a repülőgépeink orra észak felé nézzen… készen állunk.”
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 046
5 501
113
ÚJ: Gallant izraeli hadügyminiszter Amos Hochstein amerikai küldöttnek:

• Az első kérés az, hogy a Hezbollah elit Radwan Force vonuljon el a határoktól a Litani folyóhoz.

• A 2. kérés a Hezbollah páncéltörő rakéták kilövési képességének csökkentésével kapcsolatos, ehhez pedig 8-10 km közötti távolságra van szükség a határtól.

• A 3. kérés az, hogy Izrael tűzszünetet, megállapodásokat és feltételeket akar teljesíteni, és csak ezután szólíthatja fel a telepeseket, hogy térjenek vissza északra.
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
9 830
30 452
113
Téged nem utállak. Meglepő módon -magam sem értem, akikkel itt legjobban megértem magam, azok a fórum nackói.

Ritter meg egy elvtelen f@sz. Húzzon vissza P seggébe, nem kell mindenbe beleugatnia a baromságait.
Más nem biztos, hogy olyan elnéző, mint a hazája, amit szembe köpött már sokszor.

Te meg vigyázz
image2.jpg
Mert te is mackógtyában nyomod?:rolleyes::oops:
Egy okkal több Izraelt támogatni a palesztinok elleni harcban. Ahogy Ukrajnának meg kell szünnie, ugyanúgy nincs helye egy terrorista palesztin államnak sem.
Akkor valójában azt támogatod, hogy Székelyföld, Kárpátalja, Felvidék, Délvidék, Őrvidék, ősi román, ukrán, szlovák, szerb, osztrák föld?
Mindenkit/minden népet megillet az önrendelkezés joga, amit nehéz érvényesíteni eszközök híjján. Ha a te bankszámládat "Kolom Pál" és népes családja kezelné, miközben te az udvarukon egy disznóólban laknál, mennyire éreznéd az ENSZ alapokmányában rád is vonatkozó passzusok lélekemelő hatásait?
Biden azt hitte megúszhatja, ha nem basz oda, de ezt Irán gyengeségnek látta.
Én a kurdokkal rakétáznám meg őket, nem közvetlenül amerikai gépekkel.
A kurdoknak akarsz rosszat?
Tehát te adnál ilyen eszközöket a kurdoknak.
És meglepődnél, ha azok a törököknél érnek célba?
A kurdok elárulása ezzel befejeződne. A törökök szabad kezet kaphatnának....
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

Öregtankos

Well-Known Member
2022. február 26.
5 944
41 174
113
⚡️Öt ember, köztük három rendőr megsebesült egy bírósági épület elleni támadásban Isztambulban.

Megsemmisítettek egy férfit és egy nőt, akik megtámadtak egy bírósági épületet Isztambulban - közölte a török belügyminisztérium vezetője.
 

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
3 442
16 748
113
Lehetne poénkodni, hogy valamelyik arab háremét lemészárolták, de azért ez durva a zsidóktól:
Ezektől semmi sem durva.Az USA,és a csatlósai által évtizedek óta minden katonai,és erkölcsi segítséget megkapva,a teljes büntetlenség tudatában cselekszenek.