Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ez iráni, de ne zavarjon.+ az ukri nagykövet is
Mivel meg lettem róva javaslom foglalkozzál magaddal! Pá!Parádés.
Nem tudom ki és hogyan csinálta ( ), de ez példa nélküli.
Teljesen új szintre emeli az asszimetrikus hadviselést.
Már persze annak, akinek erre megvannak a képességei...
Én minden esetre nem hordanám a zsebemben a telefont
/és nem rendelnék a totallyNotMossadPagers.il-ről csipogót/
/Öregtankos orosz/iráni szokásos dezinfóját meg hagyjuk is.
A hezbollahos célpontok célzottan lettek kiválasztva és nem orvosok voltak ezek./
Elég, hogy tele szemeteled az ukránost a dezinfóval. Ez itt nagyon gyenge leszMivel meg lettem róva javaslom foglalkozzál magaddal! Pá!
majdnem 3000nek is jó lesz az az 500.Így robbantak fel azok a bizonyos csipogók, a piacon filmen látszik.
8 halott biztosan van,abból legalább egy kislany. Több száz maradandó sérüléses. Érdekes egy eset lesz ez.
Oroszok Az Igazság Oldalán
❗️Amit eddig a libanoni robbanásról tudni lehet: Több mint 500-an megsérültek és meghaltak egy nagyszabású terrortámadásban Libanonban, ahol országszerte robbannak a személyhívók Eddig mintegy 500 sérültről és körülbelül 30 emberről ismert, hogy a Hezbollah által használt speciális titkosított...t.me
véletlenül felrobbannak a hezbollah személyhívók
Hezbollah blames Israel after deadly pager explosions in Lebanon
Nine people have been killed and 2,800 wounded by the blasts, the Lebanese health ministry says.www.bbc.com
Szóval van egy rövid időn belül valószínűsíthető összetűzésük Izraellel, és az ebben az időben beszerzett új személyi kommunikációs eszközökből egy darabot se szednek szét ellenőrzés céljából...
ParádésDe komolyan. Lásd fentebbi írásomat. Ez nem egy új dolog, csak eddig mobilokkal játszották ezt. Most csipogóval.
Hihetetlen, hogy megint megették...
2800 körüli sérültről írnak...az rengeteg.De komolyan. Lásd fentebbi írásomat. Ez nem egy új dolog, csak eddig mobilokkal játszották ezt. Most csipogóval.
Hihetetlen, hogy megint megették...
Estére már 3k fölött lett.2800 körüli sérültről írnak...az rengeteg.
Mire elindul az offenzíva egyrészt csökkent létszámmal, másrészt a saját eszközeikben sem bízva fognak belekezdeni a védekezésbe. Teljesen jogosan az utolsó lőszerre is gyanakodni fognak (Dél-Amerikai országok rendőrségei szórakoznak azzal, hogy megszerelt puskalőszereket juttatnak be a kartellek ellátási láncaiba nagyon alacsony számban. De néha leszakadnak kezek.) Az is logikus lenne ha még most az éjjel, a zűrzavart kihasználva végrehajtanának pár merényletet.
2800 körüli sérültről írnak...az rengeteg.
Mire elindul az offenzíva egyrészt csökkent létszámmal, másrészt a saját eszközeikben sem bízva fognak belekezdeni a védekezésbe. Teljesen jogosan az utolsó lőszerre is gyanakodni fognak (Dél-Amerikai országok rendőrségei szórakoznak azzal, hogy megszerelt puskalőszereket juttatnak be a kartellek ellátási láncaiba nagyon alacsony számban. De néha leszakadnak kezek.) Az is logikus lenne ha még most az éjjel, a zűrzavart kihasználva végrehajtanának pár merényletet.
Persze ha egyáltalán Izrael volt.Az, rengeteg. Ez egy nagyon komoly lefejező csapás.
Viszont én ekkora védelmi hibát sem láttam még.
Mert oké, leleményes megoldás, de ha tudom, hogy voltak már mobilbombás támadások, és én potenciális célpont lehetek, akkor a minimum az, hogy néha szétszedem és megnézem a mobilomat/csipogómat.
Te nem ezt tennéd?
Ilyen hibát elkövetni....
És ezek az emberek mind hiányoznak majd a védelemből.
Találomra ellenőriztetném a 10%-át. Nagyon elkényelmesedtek, konvencionális erő módjára megbíztak a saját ellátási láncukban holott mégiscsak gerillák.Te nem ezt tennéd?
És olyanok akik a gerincet alkotják. Nélkülük nagyon arabosan fog harcolni a maradék.És ezek az emberek mind hiányoznak majd a védelemből.